|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko dni...
30.9.2004 20:29:23   
filipinka
...čez rok te zadržijo v porodnišnici? Predvsem me zanima, če imate takšne izkušnje z MB porodnišnico?
Jutri imam spet CTG in UZ, pa en teden čez rok sem in me je po pravici povedano strah, da bom našega :angel: morala čakati tam. To se mi ne zdi ravno lepo! Raje sem doma...kdo pa ni!:zmeden:
Kaj mislite bom morala ostati?
V. in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko dni...
30.9.2004 20:58:02   
beba76
Se mi zdi, da je odvisno od G, ki te pregleda v porodnišnici. Kot veš, sem obakrat rodila v MS, v drugo čez rok, a so me na PDP kar zadržali notri...
Res je lepše biti doma, a se navadiš čakati tudi tam, če pač nimaš druge možnosti. Celo prav fajn zna biti, če maš prvo družbo v sobi - meni se je to prvič zgodilo.
Beba in :duda::):)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko dni...
30.9.2004 20:58:20   
*maja
Kolior jaz vem, te vzamejo notri njprej če si vsaj 10 dni čez, če je seveda vse vredu in ni potrebe da bi te sprejemali prej :).

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko dni...
30.9.2004 21:04:17   
Eva -3
Zdravo!
Kaj še nisi šla?
Po mojem te bodo jutri, seveda pod pogojem da je vse ok poslali domov in se boš mogla v ponedeljek spet javit.
Lep pozdrav tudi od mojega moža.:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko dni...
30.9.2004 21:28:26   
tinka-pepa
rodila sem v MB porodnišnici, nosila čez rok, meni so rekli če se z otrokom dobro godi, ti dajo umetne popadke 14 dan PDP.

saj bo malo še....pa boš ti tudi postala srečna mamica in boš cartala svojiga sončka( želim ti da čim prej)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko dni...
30.9.2004 21:34:22   
filipinka
Nisem se še potožila, da me je danes osa v bušija pičla:((:((:((:(( Sva tak jokala! Zdaj me pa tak srbi! :( To je itak samo površinsko, ne!

Torej še jutri, verjetno pridem domov, kot pravite. Saj se mi je zdelo, da so nam materinski šoli rekli, da 14 po PDP sprožijo porod.
Eva se da ono gor pripet ali ne? Ali sploh ne veš o čem govorim, si dobila email?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko dni...
30.9.2004 21:40:22   
Eva -3
Sem ti pred 10-min.pisala na mail.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko dni...
30.9.2004 21:52:47   
filipinka
Hvala ti, sem ti že odpisala!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko dni...
30.9.2004 21:56:22   
Anja
Sem bla 10 dni čez rok.

V Mb je navada, da ti sprožijo, ko si 2 tedna čez rok. Če ni potrebno te ne zadržijo v porodnišnici.

A ti si še kr v enem kosu? (ja, saj vem, PUNE UHE MAM TEGA)

Hi hi saj bo!

Preberi si kak post od Kamejke (ko je bla prepričana, da bo rodila šele za božič :)-

Malo hopa cupa pa bo :)-:)-:)-
tej zadevi se reče"naravna" sprožitev poroda :)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko dni...
30.9.2004 22:14:16   
filipinka
Se mi zdi, da nič ne pomaga!:)- Je pa fajn delo, ni nam težko to delat! Kaj še vedno, me je vprašala prijateljica, ki ni bila še nikoli noseča! :zmeden:
Saj bo vidla, kak znajo hormoni delat, kajne!
Zdaj smo pa, če mene vprašate, že malo preveč intimni!
Nočko, moram it, ker jutri treba zgodaj vstati!
Se javim popoldan...ali pa mogoče moj drago sporoči kaj veselega:love:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koliko dni...
1.10.2004 8:28:16   
Mojca20
10 dni po roku te zadržijo, vmes hodiš na 3 dni na CTG- preverjeno saj sem bila 14 dni po roku, ko sem rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Koliko dni...
1.10.2004 11:08:51   
filipinka
Sem že s pregleda. Delali CTG, UZ in vaginalni pregled. Vse je vredu, v smislu, da se še nič ne dogaja. pregled mam spet v torek!
Utrujena sem od ispraševanja ljudi-Kaj še nisi šla...:hudicek: ipd.
Lep dan, V. in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Koliko dni...
1.10.2004 13:04:07   
Erdbeere
sej boooooooooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Koliko dni...
1.10.2004 13:41:08   
Pikca
Jaz tudi pravkar s pregleda, odprta še nič, CTG pa je pokazal ene male hribčke, kar pomeni, da mogoče čez vikend le bo kaj... ko bi vsaj blo.
A so vam tudi zoprni ti vaginalni pregledi? Kako je šele v porodnišnici, ko te še vse boli zraven, si ne predstavljam...
Lp, Pikca

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Koliko dni...
2.10.2004 0:19:17   
Annny
Pikca, res so zoprni ti vag. pregledi, brrrr!
Pri meni CTG kaže že vesele 'skokce', ampak kaj, ko se gospod G ne potrudi, da bi mi na moja vprašanja konkretno odgovoril. Komaj čakam, da pride naslednji teden z dopusta moj G in zamenja to strašilo:)- No, če me že prej kaj ne doleti..

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?