|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko denarja zase
18.5.2005 21:46:46   
Timotej
Velikokrat smo se pogovarjale, koliko denarja porabimo na mesec za oblačila za naše otročke, pa o cenah vozičkov...Koliko pa porabite za sebe mesečno za obleke, frizerja, kozmetiko???Me drži, da bi si nakupila nekaj nove garderobe, pa mam kar slabo vest. Kako pa ve?:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko denarja zase
18.5.2005 21:50:03   
NinaŠ
Po potrebi, pa brez slabe vesti - res pa je, da zase, razen za kofetke in kulinarične priboljške bolj malo.

LP

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko denarja zase
18.5.2005 21:50:29   
bskrle
MEd porodniško praktično skoraj nič(kaka majčka, trenirka). Sedaj, ko sem spet v službi sem pa prenovila garderobo. Frizerka kar vaška, ki je poceni.
Skratka - trenutno pa se trudim biti urejena v službi.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko denarja zase
18.5.2005 21:52:10   
frutka_
Zase, odkar sem mamica, porabim dosti manj kot prej...v bistvu grem kupiti nekaj sebi in prinesem domov cotike za malega...zdaj pa mi je moja mamica dala nasvet da naj tega ne počnem več in sebi tudi kdaj kaj privoščim, tako sva si z možem kupila kolesa.

Kozmetike ne uporabljam, razen maskare, ki jo menjam morda trikrat na leto pa kakšen lipglos. Prej sem si full rada kašen parfum privoščila..zdaj pa :(

Sicer pa grem k frizerju po potrebi, las si ne barvam, morda na kakšen fen, ko je posebna priložnost, pa na pramena.

Hja, glede garderobe pa se boš morala direkt po roki udariti ko boš šla po cote zase in boš končala na otroškem oddelku.

V glavnem slabo...

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko denarja zase
18.5.2005 22:05:22   
TaRe*
Ja,bo kr treba....
Kot veliko drugih,tud sama sebi ne privoščim prav dosti:(,no,ne da si ne bi privoščila,ampak sem z malo zadovoljna.
Uporabljam vedno samo en parfum(od rojstnega dneva,do r.d.ga glih ponucam:)-),frizer na dva meseca..,v tem času bo treba malo v solarij..drugače pa nič kaj več...
letos,bom pa primorana obnoviti garderobo,ker sem čist brez...da ne bom kukr cganka šla nazaj na šiht..

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko denarja zase
18.5.2005 22:21:09   
viv_
Jaz si cunje privoščim zadnje čase bolj poredko... no prejšnji mesec sem si nabavila za 25.000 Sit, pa ta mesec bom še malo... Pa za čevlje sem v zadnjih dveh mesecih dala dobrih 10.000...

Kozmetike ne uporabljam veliko... sem pa tja si kupim kakšen glos in pa senčilo za oči... res redko.

Sem pa enkrat na dva meseca pri frizerju, ker sem čist na kratko postrižena pa vedno druge barve... ampak imam kot stalna stranka že popust :)

Jaz več denarja porabim za potovanja in razne vikend izlete...

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko denarja zase
18.5.2005 22:45:41   
Magi*
prej sem zase porabila kar precej denarja. zdaj pa je tu bejbi, pa prenavljamo (še vedno),... sem ugotovila, da sem lahko ravno tako urejena tudi, če ne porabim tolk denarja zase:zmeden: k frizerju ne hodim (me zrihta kar sestrica), v kake druge salone tudi ne, sončim se zunaj na sprehodih (no ja, zadnje čase bolj malo - pač ni sonca), obleke kupovat mi sploh ne potegne, dokler je postava "poporodna". aja, pa zadnje čase so poleg bejbi stvari aktualne tudi rožice. sem ratala čisto obsedena. imam vse ponlo rož: na vrtu, na terasi in v stanovanju. tko, da gre kar nekaj denarja tja.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko denarja zase
18.5.2005 23:40:54   
mtd
hooj
nč kaj veliko, samo zdele pa gremo na eno obhajilo, pa sem, no, sv adala za moje cote 30.000 (2 krili, 4 bluze:ups: )tako da bom imela dosti, ko pa bo treba v službo, pa bo spet izdatek:grrr:

frizer; hodim k eni poceni, se strič, drugač se ne barvam, nimam trajne, lasi niso strošek pr meni

kozmetika:ups: : imam eno kolekcijo (šampon, maska, tonik al nešto tako:zmeden2: ), pa mislte,da jo kaj uporablam:ups:

no, sem se bolj zanemarila (no, smrdim še nena8) ) zdele v porodniški, se bom pa, obljubim, za šiht mogoče porihtala:)-
lp

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko denarja zase
19.5.2005 0:09:22   
štumf
12 čukov za majčke, 8 za sandale - za vso sezono.
Frizer enkrat mesečno.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko denarja zase
19.5.2005 0:22:46   
Olivija
Na mesec težko rečem, ponavadi si vedno kaj kupim, vsaj za oblečt. Grem jutri itak v šoping, ker rabim kaj poletnega, slabe vesti pa res nimam.
Porabim pa ziher okol 20.000 samo zase, čeprav še ta cifra se mi zdi mal nizka.
No, ko bomo pa začel s hiško, bo pa konec :((

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koliko denarja zase
19.5.2005 6:32:34   
Mojca20
Ne veliko, odvisno od potrebe, včasih pol leta nič, potem se mi pa utrga bi pa vse pokupila. Za kozmetiko ne zapravim veliko, razen za kreme, parfum pa ponavadi dobim za kakšno darilo in je kar za nekaj časa. Frizer 1x na 3 mesece. Med porodniško pa praktično nisem zapravila nič zase.

Tako kot pravi Frutka, mi smo šli v Avstrijo po cotke zame in moža, prinesli pa en kup cotk za ta malega ;) za naju pa NIČ!!!, aja 3 gate zanj:)-:)-:)-

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Koliko denarja zase
19.5.2005 7:07:38   
dory
Odkar mam tamalcka nase vcasih skor pozabim....ceprav si kar privoscim...od kozmetike,do cunc do parfumov...ne sparam....neki more bit pa tud za mojo duso :)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Koliko denarja zase
19.5.2005 8:25:59   
anitaz
Prej,ko sva bila še sama,sem si kupila vsak mesec ob plači kakšno coto..zdaj pa če grem v trgovino z namenom da si kaj kupim,pa VEDNO kupim samo za Tjašo :)- ..edino zdaj sem si kupila 2 kremi od Vichyja proti celulitu..;)..to je pa tudi vse...kozmetiko imam pa še od prej..ker se ne mažem ne vem kok...edino maskara pa lip glos..:zmeden2: Sem pa zloo vesela,da sem prišla na garderobo od pred nosečnostjo,tako da niti nimam potrebe po novih cunjah...8)8)

Lep dan!

Anita

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Koliko denarja zase
19.5.2005 8:29:10   
viv_
teja. dobra si da ti znese... da lahk pocrklas tamalga pa se sebe...

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Koliko denarja zase
19.5.2005 8:40:52   
Anonimen
Viv, najbrž kaj mati primaknejo :ups:

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Koliko denarja zase
19.5.2005 8:41:28   
baguSka
Teja služi mastne pare.8)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Koliko denarja zase
19.5.2005 8:45:12   
viv_
al bina - moja mati je še bl u riti k jest :)-:)-

če nebi mela mojga :love: ki mi vsake tok kej nakaže bi se vam že iz Iga javljala, k bi me zarad dolgov zaprli :)-

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Koliko denarja zase
19.5.2005 8:48:06   
baguSka
No vidš mogoče pa je od teje mati tud u riti, pa še dedca nima, pa vseen oba razvaja z Majom.. Sej sm rekla:mastni dnarji!8)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Koliko denarja zase
19.5.2005 8:58:25   
Anonimen
Viv, moja tud, tako da se nimam kej dost naslanjat nanjo. Da pa včas kšn kos mesa za župo, pa kšno solato z vrta...tud to je neki...Ampak to ni sam zame :zmeden2:

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Koliko denarja zase
19.5.2005 9:03:29   
mehurčica
Uh, zelo malo. V enem letu ene 40000sit.:ups: Če pa ni ni bling-bling.
S frizerjem imava pa tako zmenjeno, da on mene sfrizira, jaz pa njega zmasiram.:bravo:(sem maserka, da ne bo kake pomote!:)-)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Koliko denarja zase
19.5.2005 11:33:36   
Pupica
Ja eni jamrajo pa imajo. No jest nkol ne jamram, ampak prvoščim si pa res bolj malo napram prej ko še ni bilo
:duda:. Sam niti ne zarad tega, pač pa enostavno misli tavajo drugje. Ko grem v trgovino vidim le majhne cunjice, pa majhne copatke, pa igračke,....Parfumčke mi itak moj :love: kupi, saj zdej že ve, da je moj najljubši Angel, da drugih ne maram.:zmeden2:Frizerja se izogibam, ker bi rada imela dolge, pa če zavijem k frizerju pridem obvezno s čisto kratko frizurico domov, pol se pa še 2 meseca jezam sama nase, kako sem se pustila prepričat, da sem se ustrigla.:(:((

Ej mehurčica, tale zadevšna je še bolša. Jaz sem tut mela frenda, k je bil frizer, sam on nas je strigu za mini pare. Zdej se je pa v Ljubljano odselil:((:(
No pa hvala bogu, če ne bi jaz mela še vedno kratke lase:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Koliko denarja zase
20.5.2005 8:21:46   
Timotej
Hoj, sem ugotovila, da sem načela kar pravo temo in ugotovila, da smo vse bolj kot ne na istem. Tudi sama sem preden sem zanosila, kupila kar velikokrat kaj zame ali za mojega možeka. No, potem pa so se stvari kar fino spremenile, in se na naju pozabi. No, smo bli v soboto v Avstriji, in smo kupili za tamalo pleničke, robčke, nekaj oblačil itd., za pesa ekstra škarje za striženje dlake, ati je dobil vsaj novo baterijo za mobitel, mami pa.....dolg nos. No, vsaj malo izleta sem imela. Si bomo mogle kdaj še zase kaj privoščiti, a ne?

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?