Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 27.1.2008 23:04:05
|
|
|
|
lex
|
najina regresa + še kaj od plače, kako bo pa zdaj ko bomo gradili pa ne vem, po moje se bomo par metrov nižje v Dravi namakali, ati pa v švicu. No ja mularijo bomo po vsej verjetnosti dedanom in babicam stlačli, bo vsaj kak dan mir v bajti tebi se pa pošteno lušta dopusta in počitnic kaj - men tud
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 27.1.2008 23:05:42
|
|
|
|
rija
|
kakor kdaj.zdaj, ko ne hodimo več v tujino (hrvati so zame še vedno nekak domači ) za glavni dopust do 2000 eur.....za vsakega ostalega manjšega pa nekje 1000 ali manj odvisno od ugodnosti ponudbe. če so bila kakšna potovanja čez lužo, pa so ti zneski neprimerno višji šparamo pa seveda celo leto: vse kovance vsakodnevno mečemo v enega velikega pujsa in smo vedno znova presenečeni, koliko se nabere
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 27.1.2008 23:06:37
|
|
|
|
kepa*
|
ja, res, sem že sama sebi sitna. Mogoče zato, ker sem na bolniški in se nimam kam dat. Pa malo gledam aranžmaje za letos in primerjam cene. Sem vsa v tem. Sicer pa je tud pri Dravi fajn, a ne? A to boste kje blizu Alenke?
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 27.1.2008 23:08:13
|
|
|
|
viv_
|
oba regresa + 100 Eur na mesec + skupinska darila v dnarju (recimo božiček, pa ko včasih kakšna babica kaj da) Ostalo, kar je poleg regresa, dajemo na poseben "počitniški" račun. To je, kar se tiče družinskih počitnic. Tisto, kar imava pa midva solo 1. maj, pa dajeva redno iz denarnic ven ves drobiž (kar je manj kot 1 Eur, prej sva pa dajala vse do vključno 50 sit), pa se tudi nabere.
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 27.1.2008 23:09:34
|
|
|
|
lelaval
|
MIdva imava prikolico v kampu, tako, da plačava letni stacionar + zimovanje. Pol koristimo pač, kolikor lahko. Prvič gremo konec aprila (čez prvomajske praznike) in smo tam 7-10 dni, poleti 2 ali 3 tedne, zaklučimo pa s septembrom ali celo oktobrom - kakšno je pač verme. Vmes pa koristimo še vikende. Lahko rečem, da smo kar precej tam. Plačama pa navadno z dohodnino.
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 27.1.2008 23:24:44
|
|
|
|
lex
|
ja z Alenko bova sosedi čez cesto. Med našo in njihovo parcelo pride cesta, sva pa kar ob splavarski cesti, so zadaj čisto pri dravi še parcele - 1 vrsta. kaj ti pa je da si na bolniški - a tamali kuha?
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 27.1.2008 23:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj "delez" bo € za 18. RD (en del) in kar sem lani poleti delala - to je julijski dopust, septembrski bo pa to, kar delam cez leto in bodo € namenjeni zgolj in samo dopustu + kar bom se delala poleti. Dragi pa .. kar dobi denarja dodatno poleg place, pa tudi pri placi mu ostane, od kar ima visjo. Prej pa ne vem, kater del denarja je namenjal. Kolk vsega skupaj? Julijski nas bo prisel okrog 800€, septmbrski pa cca 1200€. Ce bomo sploh sli septembra, se ni ziher.
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 8:43:00
|
|
|
|
ella2006
|
Mi radi potujemo, tako da tudi veliko damo za dopuste. Gremo pa sigurno 4x na leto na dopust, plus da ne štejem podaljšane vikend variante. Se pa pozna zdaj ko smo štirje da tudi cenovno več pride, ampak brez otrok ne greva nikamor.
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 9:33:55
|
|
|
|
spelaz
|
Mi pri dopustih nekak ne šparamo, saj celo leto garamo kot norci. Zaenkrat je to 2x letno po 14 dni - za 1. maj kam dlje (dokler so otroci mali so to Kanarski), poleti 14. dni Hrvaška. Saj ni dosti, nanese pa dosti evrčkov
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 10:10:47
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelaz Saj ni dosti, nanese pa dosti evrčkov Ma ja, se nabere... Pa tut tele vikend variante... 200 Eur minimalac, če pocen spiš...
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 10:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Varčujemo. Običajno greva 2xpoleti na morje. Enkrat k prjatlom tko da je skor zastojn, enkrat pač plačljivo. Za oba je običajno prišlo tam ene 1.000€. Pozimi pa smučanje za kkšn tedn, k gremo običajno prek kkšnga kolega k majo cenej al pa prek študentskih organizacij, tko da ne pride tolk. Predlani sva dala za en tedn vse skupaj500€ za en teden, dve osebi. Lani pa nismo šli nikamor k ni blo denarja. Ne hodmo pa po hotelih, pa po nekih luksuznih lokacijah. Men dopust pomeni da mam mir, da mi noben ne najeda, da mam dobro družbo.....kje smo je drugotnega pomena.
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 11:08:55
|
|
|
|
nuala
|
Mi smo lani dopustovali takole: - januar smučanje, cca 1200 EUR - maj zahodna Kreta 4 dni, cca 200 EUR - avgust 1 teden v Sloveniji, cca 800 EUR - september jadranje 2 tedna, cca 300 EUR - december dopust v Sloveniji 5 tednov, cca 1500 EUR Kar veliko nanese. V ta namen ne varčujemo, vendar že v naprej planiramo, kdaj in kam bomo šli; poskusimo poiskat npr. ugodne letalske karte.
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 11:51:51
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Mi smo lani dopustovali takole: - maj zahodna Kreta 4 dni, cca 200 EUR Tole mi je všeč, sploh cena Kok časa mislte še ostat dol? Mi pridemo čez eno leto ali 2 naokol
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 12:13:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella2006 Mi radi potujemo, tako da tudi veliko damo za dopuste. Gremo pa sigurno 4x na leto na dopust, plus da ne štejem podaljšane vikend variante. Se pa pozna zdaj ko smo štirje da tudi cenovno več pride, ampak brez otrok ne greva nikamor. Podobno, s to razliko, da imamo samo 1 otroka. Pri nas so počitnice vedno med novoletnimi prazniki (običajno toplice), mini oddih za 8. februar, popotovanje okoli prvomajskih praznikov (1 teden - z avtom v lastni režiji), poletni dopust (14 dni - Sredozemlje - Turčija, Egipt...), pa še vmes se kaj najde. Smo bolj razvajenčki, imamo radi luksuz in hotele visoke kategorije, tako da nanese kar nekaj denarja. Letos imamo takle plan: Novo leto - Radenci so odpadli, ker je ta mala zbolela. 8. februar - gremo v Radence. Upam. Hotel 4*, 5 dni, cca. 500€, polni penzion. Prvi maj - Praga, Budimpešta ali Rim - 5 dni, cca. 1000 - 1500€, hoteli 4* oz. 5* Počitnice - Turčija (še nimam cene in izbrane namestitve), hotel 5*, Belek ali Kemer Novo leto - hm, kdo ve... Denar nabiramo sproti, nekaj šparamo, nekaj je regresa....
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 12:29:31
|
|
|
|
viv_
|
Se mi pa zdi, da če se regres dejansko porabi za to, za kar je namenjen, se da imet lepe počitnice samo od tega. Mi smo lani komplet letni dopust sfurali z regresom, pa smo bili 14 dni na Sardiniji. Je pa res, da smo bili v posezoni, pa nismo v hotelih ampak v kampih. Čeprav so cene kampov ratale skoraj primerljive s cenami apartmajev - pač, odvisno kaj ti bolj odgovarja.
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 12:41:38
|
|
|
|
frutka_
|
Oba regresa pa morda poleg še kaj. Torej cca 1500eur. Na morju smo običajno 3tedne.
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 17:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mal me daje firbec, koliko denarja letno namenite za dopust. Zelo malo.... . Za prevoze minimalno, za stanovanje tudi....kar je hrana in pijača, pa kakšne vstopnine, karte, to znese največ.
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 28.1.2008 19:38:08
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Se mi pa zdi, da če se regres dejansko porabi za to, za kar je namenjen, se da imet lepe počitnice samo od tega. Ne bi se ravno strinjala s tem,da je samo regre dovolj za lepe počitnice. Počitnice postajajo iz leta v leto dražje, regrsa je pa tudi vsako leto manj . Pa ne dobimo vsi enako velikih regresov. Moj je npr. čisto minimalen, kar po pogodbi morajo dat. Je pa seveda razlika, če dobiš nekaj 10€ več, ker to pomeni tudi lepši in boljši dopust. Sicer nas je pa lani za 10 dni v apartmaju stalo za 2 odrasli osebi + otrok cca 1000€ (hrvaška - makarska riviera)
|
|
|
|
RE: Koliko denarja letno za dopust? 29.1.2008 10:29:31
|
|
|
|
Mojca20
|
Preveč. Za smučanje 1 teden 2000 EUR za prvi dopust poleti 9 dni cca. 700 EUR drugi dopust poleti 7 dni cca. 1500 EUR krajši dopusti - kakšen vikend (2x 100 - 150 EUR)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?