Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2005 11:23:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Koliko casa velja potrdilo o opravljeni mater... 18.7.2005 16:32:50
|
|
|
|
Mirna*
|
Seveda ni :)- Potem bi marsikatera ostala zunaj hehe. Sprasujem za ocete, pa sem zgleda napacno vprasala, starsevska sola.
|
|
|
|
Koliko casa velja potrdilo o opravljeni mater... 18.7.2005 17:14:54
|
|
|
|
Grascakinja
|
odvisno - naj bi veljalo pet let, ampak če je očka vmes bil recimo še pri drugem porodu, v LJ baje to upoštevajo in mu ni treba spet it v šolo. Babica je meni rekla, da je čist individualno, ker je vsak primer drgačn.
|
|
|
|
Koliko casa velja potrdilo o opravljeni mater... 18.7.2005 20:24:09
|
|
|
|
Mirna*
|
Aha, no, potem mislim, da pr nas (3 leta) se ne sme biti panike...hvala.
|
|
|
|
Koliko casa velja potrdilo o opravljeni mater... 18.7.2005 20:44:03
|
|
|
|
Mina1
|
Atiju v materinsko šolo ne bo treba ponovno, za prisotnost pa vseeno plača tisti znesek in tako. pa-pa Mina1
|
|
|
|
Koliko casa velja potrdilo o opravljeni mater... 19.7.2005 14:11:26
|
|
|
|
Talči
|
V MB so nam rekli, da beležijo prisotnost zato, da če ati potrebuje potrdilo, lahko pokličeš, poveš, katerega leta in v katerem mesecu sta (je) hodil v šolo za starše in mu ponovno izdajo potrdilo, ki ga (če ga) potrebuje. LP Talči
|
|
|
|
Koliko casa velja potrdilo o opravljeni mater... 19.7.2005 21:33:46
|
|
|
|
Mirna*
|
Sem se danes pozanimala in ni panike, bomo dobili potrdilo. Saj v bistvu ga v Kr ne potrebujes, ampak, nisem se odlocena, razmisljamo o Lj. Seveda, placati pa ocka mora, ne morejo tiste zelene halje dati zastonj...uh, da jih ni sram!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......