Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 9.10.2007 7:00:07
|
|
|
|
sayuri
|
JA, nekaj se je govorilo o tem, da bo (z novim letom?) 6 brezplačnih postopkov. Vendar pod pogojem, da ti v vsakem postopku vstavijo le en zarodek. Sicer pa - zdaj nam pripadajo 4 brezplačni postopki. Tako, da imata še enega. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 9.10.2007 11:51:08
|
|
|
|
pogum
|
Pozdravljeni, tudi sama sem nova na forumu. Zanima me glede števila brezplačnih postopkov po obstoječi zakonodaji-od kdaj naprej velja, da imamo možnost za 4 brezplačne postopke. Sama sem pravkar imale 1 postopek, ni bilo uspešno, čakam na drugega.
|
|
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 10.10.2007 7:11:48
|
|
|
|
i.mkovacic
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri JA, nekaj se je govorilo o tem, da bo (z novim letom?) 6 brezplačnih postopkov. Vendar pod pogojem, da ti v vsakem postopku vstavijo le en zarodek. Sicer pa - zdaj nam pripadajo 4 brezplačni postopki. Tako, da imata še enega. Pa srečno. prvo hvala za odgovor narobe sem napisal imela sva že 4 postopke, drugače jih nebi plačevala l.p.
|
|
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 10.10.2007 7:15:27
|
|
|
|
i.mkovacic
|
IZVIRNO SPOROČILO: pogum Pozdravljeni, tudi sama sem nova na forumu. Zanima me glede števila brezplačnih postopkov po obstoječi zakonodaji-od kdaj naprej velja, da imamo možnost za 4 brezplačne postopke. Sama sem pravkar imale 1 postopek, ni bilo uspešno, čakam na drugega. Za 4 brez plačne postopke je že v uveljavi sprememba je baje da jih bo 6 (kakor so napisali) pa po en zarodek l.p.
|
|
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 14.11.2007 10:36:00
|
|
|
|
ANIME
|
Čisto informativno ... koliko pa stane samoplačniško?
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 14.11.2007 10:54:17
|
|
|
|
ž i v a
|
Po novem pravilniku naj bi imeli pravico do 6ih postopkov samo pari, kjer je ženska mlajša od 35 let. Starejši pari pa še naprej 4 postopke. Pri 6 postopkih pa velja omejitev prenosa 1 zarodka ostali se zamrznejo. Ker je taka starostna omejitev kršenje ustave in naše pravice do enake obravnave ne glede na starost je bila podana pritožba. Tako, da zaenkrat ni še nič dorečenega.
******************************************** Društvo Živa - Informiranje, preprečevanje in zdravljenje neplodnosti drustvo.ziva@gmail.com 040/ 219392 Zavod S.O.S, otroci in mednarodne posvojitve sosotroci@gmail.com
|
|
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 16.11.2007 21:12:23
|
|
|
|
pajčolanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME Čisto informativno ... koliko pa stane samoplačniško? tole pa tud mene zanima....zelo zanima...če ve katera
|
|
|
|
RE: Koliko brez plačnih postopkov? 20.11.2007 22:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so tudi v Mariboru povedali isto kot je napiala živa. Dejali pa so, da naj bi začeli s tem s 1.1.2008.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?