|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko bom plačala vrtec?
19.9.2006 10:25:57   
Anonimen
Zanima me koliko bi plačala vrtec, glede na to, da ima mož 165.000 sit plače, jaz pa je bom imela, ko pridem s porodniške okrog 120.000 sit. Zmenjena sva za privat varstvo, ki naju bo prišel 40.000 sit na mesec, pa me zanima, če bi vrtca plačala kaj manj.
Lepo prosim za vaše izkušnje glede tega!
Hvala.(Se opravičujem, ker sem anonimna, vendar je bolje tako...)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko bom plačala vrtec?
19.9.2006 10:39:48   
DORI
Tako, na hitro, mislim, da bi vrtec plačala manj.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 10:42:29   
Mina1
Vrtec boš plačala manj, če imaš enega otroka, če pa dva, pa še manj. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 10:48:49   
76suza
Zdravo,
pozabila si povedati od kje ste. Cene vrteca se razlikujejo od kraja do kraja.
Sama ti lahko rečem, da bi na Ptuju plačala več kot 40.000 še posebaj jasli. Polna cena jasli je 106.000 SIT. Od 3. let naprej pa nekje okrog 80.000 - 90.000 SIT, nisem čist sigurna, smo kamaj sedaj začeli v višjo skupino hodit.
Je pa res, da cena ni vse. Pri nas imajo sedaj že angleščini, nemščino, ritmiko in glasbene urice, vsaki dan nekaj, ki so že v ceni.
Sama bi se raje odločla za vrtec kot privat varstvo. Ker samo čuvat otroka ni problem, vprašanje je koliko se varuška tudi z otrokom ukvarja. Ker ni isto če se otrok vsak dan nekaj novega nauči ali pa cele dneve televizijo gleda, kar se pri privat varstvu rado dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 20:08:01   
majanov
Živjo ,jaz sem začetnik na teh straneh.
Pri nas v Kočeju,bi glede na dohodke plačala nekje isto kot boš v privat vrtcu.V Ribniškem koncu pa bi plačala tudi nekje okoli 40.000 sit pa še planičke bi mogla sabo prinest,pa čaj če pride veliko pred zajtrkom,ki ga imajo približno ob 8.00.Skupina od treh let naprej pa je nekoliko manjša ampak ne vem če je 10.000 sit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2006 21:00:03   
TaRe*
Pri nas je od cca .85 ooo-125 ooo na osebo na družinskega člana na mesec 30 %,to pa znese za jasli približno 30 ooo.Je pa res od mesta do mesta drugače.

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu majanov)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2006 22:14:22   
Smilja
suza v katero enoto pa hodi tvoj mali. moja mala hodi v tulipana. imajo res dosti aktivnosti, ki so vse zastonj. položnice še ni bilouser posted image

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2006 10:52:19   
tina104
http://www.ringaraja.net/vrtecPlacilo.asp

Tu si lahko okvirno izračunaš. Npr. v MB so cene kar nižje od večine teh vrtcev, za katere si lahko tu izračunaš. Sicer pa tu si lahko izračunaš razred, v katerega padeš, potem pa pokličeš v vrc, kamor ga misliš vpisat, pa vprašaš, koliko bi plačevala za ta razred. Mislim, da bi manj. Če boš privat varstvo plačevala manj, je verjetno bolje, če se zanj odloči v orvih letih, ker če bo v vrtcu, bo verjetno ogromno bolan.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Smilja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?