|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko Flašk
23.6.2005 10:34:39   
ery
Oj...Mene pa zanima, sej mogoče ste o tem že pisale, koliko flašk se rabi? Vcer sem kupla eno od Aventa-125ml, pa moj pravi, da rabiš zihr še kako...

A ima prav?;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko Flašk
23.6.2005 10:36:16   
Divja vijolica
Moj je star 7 mesecev pa do sedaj še ni rabil nobene. Mislim, da imaš eno zaenkrat dovolj.
lp

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko Flašk
23.6.2005 10:36:48   
Erdbeere
jest sem mela 1 pa se tisto skoraj nič v uporabi...je bila samo dojena pol sem jo pa raj na kozarček navadila

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko Flašk
23.6.2005 10:46:31   
Pia73
Mi smo imeli tudi samo eno pa smo potem rabili. Nič zato smo dokupili. Ena je dovolj, morda pa ne boš rabila.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko Flašk
23.6.2005 12:01:08   
tejč
Počaki s flaškam. Jaz Ajšo samo dojim, pa vseeno zdaj poleti rabim še eno za čaj ali vodo. Potem pa sem si mleko tudi kaj izčrpala, ker ga imam preveč in sem kupila tisti komplet črpalke in flašk, pa je zdaj to super, ker si izčrpam v flaško in prelijem v vrečko ter zamrznem ali pa pustim v hladilniku v flaški. Če pa boš hranila otroka po steklenički, jih boš pa rabla- počakaj torej.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko Flašk
23.6.2005 12:01:59   
pravljica
če boš rabla, imaš to za začetek dovolj (če bo dojen)...potem ko je malo večji pa kupiš tisto največjo al pa kar kak "čarobni" lonček za na sprehod

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko Flašk
23.6.2005 12:24:09   
ery
Ok-hvala vam punce. saj sem rekla, eno bom imela za vsak slučaj, saj pol še dokupim lahko...

Lep dan! :bravo:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko Flašk
23.6.2005 12:29:29   
Anonimen
Res imaš eno dovolj - za čaj ali vodo, če boš dojila.
Če pa ne...potem si boš pa morala nabaviti še kakšno.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?