kajsica
|
cirila p. nočem ti jemati upanja in upam, da vama res uspe pred poletjem prit na vrsto, samo v tem primeru je pa težko, da ti bo uspelo. Mene niso dali prej na konzilij, dokler nisem na posvet prinesla vseh izvidov, tudi vseh krvnih ( Tia-na; ne vem kako je tebi uspelo), šele potem so mi izpolnili papirje za konzilij. Za krvne izvide pa sem jaz dala kri v laboratoriju v domačem kraju in na izvide sem čakala od 7 do 10 dni, tako da so zelo hitri. Cirila poglej realno, če imaš posvet sredina aprila, kot prvo obravnava tvojo vlogo konzilij verjetno šele naslenji mesec, to je konec maja, če le ni prevelika gužva, drugače šele naslednji mesec. Malo čez 30, pa verjemi da te še ne "jahajo" leta. Ker če boš to rekla na GK potem ti bodo rekli, da te bi prednostno obravnavali pri 40 letu. Poglej jaz sem stara polnih 35, pa nimam nikakršne prednosti pri letih, trudiva pa se 8 let (pri meni je bilo še malo logističnih težav, pa ne zaradi mene ampak zaradi GK). V novembru sem bila šele v prvem postopku, sedaj pa zaradi razno raznih težav, še vedno čakam na postopek. Ne me narobe razumet, ni namen mojega posta ti zbijati moralo, ampak bi ti samo rada realno pokazala sliko kaj te čaka, ker vidim da si zelo zelo želiš, da bi bilo vse skupaj pred poletjem, pa da ne boš preveč razočarana. Pa še dva nasveta, da se ti ne bo dogajalo kaj podobnega kot meni. Pozanimaj se pri G ko boš šla v Leonišče, katera sestra vodi dokumentacijo za konzilij in jo malo pokliči, kdaj ti bo vse šlo naprej, da te ne bodo prelagali. Drugi nasvet, jaz na tvojem mestu, če se ti res tako zelo mudi, bi šla do Reša, ker tam boš verjetno res prej na vrsti. Tudi jaz sem bila pri njemu na posvetu, ker sem zaradi določenih komplikacij iskala drugo mnenje. Ampak, prvo kar je meni rekel, je bilo to, da sem imela precej močno dozo stimulansov - hormonov in sem sproducirala kar precejšnje število celic. Vem da on daje precej manjše doze. Kaj je pravzaprav efekt, pa ti ne znam povedati. Je pa ravno tako uspešen kot GK ali pa MB. Mislim pa da moraš pri Rešu tudi imeti krvne izvide - naj me katera popravi. Odloči se sama, samo ko in če se boš odločila za drugo varianto in dobila drugo napotnico, ti ta na GK propade in greš še enkrat skozi proceduro konzilija.
|