|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa v hladilniku
9.12.2009 10:53:55   
smej
Koliko časa imate v hladilniku že pripravljene jedi za dojenčka? Jaz sem danes naprimer skuhala piščančjo juho z zelenjavo. Danes bo pojedel meso + malo zelenjave, ostane pa še zelenjava in čista juha, ki bi se jo dalo lepo porabiti še kdaj drugič (naprimer jutri zelenjava, pojutrišnjem pa juha z zakuho). Je lahko naprimer čista juhica v hladilniku 2 dni? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa v hladilniku
9.12.2009 11:11:49   
kristinaj
jaz jim ne šparam... če ne pojejo za kosilo, oz. niso pojedli sem pojedla jaz, dobijo za pop.malico ali pa za večerjo..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2009 12:24:23   
Hope2
Jaz tudi ne. Tako čisto juhico bi dala v zmrzovalnik in bi potem ka drug dan jedel. V hladilnik bi dala juho samo za 1 dan. Ostale hrane ne šparam. Pojem jaz, ali pes ali smetnjak. Itak pa mu nikoli ne pripravljam več, kot ponavadi poje.
Zelenjava p aniti meni ni na drug dan dobra, niti pod razno ne bi dala malčku

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2009 12:27:24   
MATEJKA_
jaz sem si vedno pripravljala večje porcije... juho bi npr. pustla v hladilniku 1 dan, ostalo tudi do 2 dni, ostalo pa vse v zmrzovalnik. tako sem si vedno čez vikend skuhala za cel teden običajno - različne kombinacije... pogrela sem pa pol vse lepo v vodni kopeli... mi je tud patronažna tak način shranjevanja priporočala.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2009 14:17:03   
Urska09
Ne hranim v hladilniku. Ali poje takoj oz. čez uro ali dve ali pa vržem v smeti.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2009 14:28:57   
miapia
Čista juha je lahko v hladilniku več dni, čeprav jo jaz dam zamrznit, ker nikoli ne vem, če se bo vse pojedlo.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2009 14:36:39   
Katy78
Jaz tudi ne hranim v hladilniku ker pripravim toliko, kolikor poje oz. kolikor pojeva, ker imava ponavadi kosilo skupaj. Dam pa v zamrzovalnik stvari, ki se ponavadi kuhajo v večjih količinah - npr. golaž, kislo repo ipd.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.