Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa v hladilniku 9.12.2009 11:11:49
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz jim ne šparam... če ne pojejo za kosilo, oz. niso pojedli sem pojedla jaz, dobijo za pop.malico ali pa za večerjo..
|
|
RE: Koliko časa v hladilniku 9.12.2009 12:24:23
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz tudi ne. Tako čisto juhico bi dala v zmrzovalnik in bi potem ka drug dan jedel. V hladilnik bi dala juho samo za 1 dan. Ostale hrane ne šparam. Pojem jaz, ali pes ali smetnjak. Itak pa mu nikoli ne pripravljam več, kot ponavadi poje. Zelenjava p aniti meni ni na drug dan dobra, niti pod razno ne bi dala malčku
|
|
|
|
RE: Koliko časa v hladilniku 9.12.2009 12:27:24
|
|
|
|
MATEJKA_
|
jaz sem si vedno pripravljala večje porcije... juho bi npr. pustla v hladilniku 1 dan, ostalo tudi do 2 dni, ostalo pa vse v zmrzovalnik. tako sem si vedno čez vikend skuhala za cel teden običajno - različne kombinacije... pogrela sem pa pol vse lepo v vodni kopeli... mi je tud patronažna tak način shranjevanja priporočala.
|
|
|
|
RE: Koliko časa v hladilniku 9.12.2009 14:17:03
|
|
|
|
Urska09
|
Ne hranim v hladilniku. Ali poje takoj oz. čez uro ali dve ali pa vržem v smeti.
|
|
|
|
RE: Koliko časa v hladilniku 9.12.2009 14:28:57
|
|
|
|
miapia
|
Čista juha je lahko v hladilniku več dni, čeprav jo jaz dam zamrznit, ker nikoli ne vem, če se bo vse pojedlo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.