|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa ste iskale službo?
27.12.2005 0:06:31   
Iren@
Živjo,

zanima me koliko časa ste v povprečju iskale službo
 in
koliko delovnih mest ste zamenjale?

Jaz sem do sedaj zamenjala tri delovna mesta, službo sem v povprečju našla v dveh mesecih, ponavadi sem bila brez službe v juliju in avgustu, službe pa so bile za določen čas.

In nenazadnje, se katera ukvarja z vedeževalstvom, da mi pove, kje je tista služba, v kateri bom dočakala penzijon, ali je to samo še fatamorgana.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa ste iskale službo?
27.12.2005 0:15:42   
KIRA
pripravništvo sem dobila v bistvu takoj ko sem se prijvaila na zavod, po končanju šole. po končanem 6m pripravništvu, sem imela cca. 6 m pavze, pol pa 6,5 let isto službo. ko sem pa ostala brez sem pa nekje po 6m zanosila in od takrat sem več ali manj na porodiški.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2005 0:37:21   
Anonimen
Da bi preštela vsa svoja delovna mesta od 15. leta, ko delam, pa do danes, je skoraj nemogoče. Bi morala pa res že pošteno vklopiti spomin... Bile so službe vseh vrst: preko študentskega servisa, redno, na črno... Pa tudi vse stroke: proizvodnja, gostinstvo, administracija,... Ko sem se odločila, da bom delala, ponavadi nisem komplicirala okrog delovnega mesta, tako, da sem službo dobila še v tistem tednu, ko sem jo iskala, nemalokrat celo isti dan... Sedajšnjo službo sem dobila isti dan, kot sem dala odpoved v prejšnji...
Penzij pa tako ali tako ne bo več, ko bomo me dovolj stare, ali pa bo delovna doba že podaljšana do smrti. Zato meni redna zaposlitev ne pomeni ne vem koliko.

(odgovor članu Iren@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 3:31:01   
Udb
Če se gre za redno službo za nedoločen čas - v bistvu je še nisem intenzivno iskala, pa je prišel k meni šef (sem delala prek študenta) in me vprašal, če bi se zaposlila. In je ratalo, tako da je zdaj že 2 leti tega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 8:59:32   
tipajaz
Ojla, na zavodu sem od septembra, ko se končala s porodniško. Opravila sem nekaj razgovorov, prej sem delala neprekinjeno pet let.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2005 9:08:41   
Reja
Zamenjala sem 4 bolj zaresne službe, večinoma zato, ker so me povsod imeli honorarno in ni bilo možnosti za zaposlitev.

Na prvo in na sedanjo sem čakala kar kako leto - bi me vzeli, pa me ne bi,... Pri ostalih je bilo tako, da so ravno nekoga iskali, pa so naleteli name.

Zdajšnjo službo cenim, ker je redna za nedoločen čas in se mi na denarju zelo pozna - prej sem si vožnjo, prispevke za socialno varnost in podobno morala plačevat sama in to je bilo skoraj pol plače. Je pa vedno bolj utrujajoča, šefi se obnašajo vse bolj kapitalistično, v službo pridem ob 9.00, redko pa sem doma pred 20.00.

Upam, da bo bolje, ko bom povedala, da sem noseča (sem šele v 6. tednu), sicer pa v prihodnjih letih tako ali tako nameravam biti bolj doma na porodniških.

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2005 9:51:58   
viv_
Nikoli nisem iskala službe - res imam srečo.

Že med študijem sm delala tu, kjer sem sedaj zaposlena. Leta 1999 sem junija diplomirala, šef je prišel k meni in je rekel, naj si vzamem še zadnje počitnice, 1.9. se pa vidiva.

Potem sem mislim da 3 leta delala za določen čas, nakar so mi dali pogodbo za nedoločen čas.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2005 10:53:20   
borovnička
Ko sem bila še doma, na Vrhniki, sem si hitro poiskala kako službo preko študentskega servisa. Zdaj pa, ko živim v MB, pa iščem službo že leto dni, pa še kar nič ne kaže, ampak še nisem obupala. Meni redna služba za nedoločen čas pomeni ogromno, ker si potem lahko lažje začneš urejat življenje.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2005 12:04:10   
petraz
Jaz že eno leto in pol iščem službo!!! user posted image user posted image user posted image  Sem pa prej delala preko javnih del in za Slovensko knjigo d.o.o.. Po poteko porodniške, pa si bom začela iskati službo (zopet), upam le, da se bo kaj najdlo. Pa tako si želim delati...

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2005 18:05:10   
Pupica
Bila v 3 rednih službah(prej prek študenta). Iskala največ 1 mesec. DO SEDAJ. Sedaj sem že od avgusta na zavodu.
Vedeževalka. Jah imam par cifer. Kontaktiraj me privat. aampak jaz ji ne verjamem. Vpraši pa še tjago, če bi ona še šla k vedeževalki, ker jaz vem, da ne bi več šla, ker mi je vse zelo drugače napovedalauser posted image

Good luck pri iskanju fatamorganeuser posted image

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2005 18:36:56   
BibaJ
Po končani šoli sem dala prošnjo za počitniško delo, ki se je raztegnilo do januarja. Potem so mi ponudili pripravništvo in sem seveda vzela. Po pripravništvu sem še delala 6 mesecev preko študenta. Potem sem bila doma 14 dni in me je šefica (sedaj že bivša, ker je šla v penzijo) vprašala, če bi želela priti k njim delat. Bila sem full navdušena. Po enem letu mi je dala za nedoločen čas. Torej sploh nisem iskala in sem dobila delo. Bom pa po porodniški začela iskati novo službo in bom videla kaj me še čaka.

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2005 0:15:54   
frutka_
Služba je našla mene!

Seveda pa sem se pred tem izkazovala tudi kot natakarca (od vsega mi leži najmanj), inštruktorca, varuška, trgovka in še bi se kaj našlo. Praktično si služim svoj denar iz gimnazije ven. Takrat še med počitnicami potem pa dokaj redno.
Zaposlila sem se takoj po absolventu in v tej službi sem še vedno...za določen čas. Upam, da bom tukaj tudi ostala, ker se v redu počutim, kolektiv je super, vodstvo pa itak!

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2005 10:16:54   
Moyca_
jaz bom začela iskat pomladi pa bomo videliuser posted image
Vendar preko študenta do sedaj nisem imela problema. Sem vedno takoj našla- in sem delala cel faxuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2005 10:41:29   
Stefka
Prvo službo sem dobila tako, da sem delala prek študenta, pa sem vprašala ali bi me vzeli za pripravnico in so me. Potem sem dobila še za redno eno leto, ko sem povedala, da sem noseča še za 4 mesece (do porodniške). Mi ni nič žal.
Potem sem našla med porodniško drugo službo, delala tam saj ne boste verjele, 14 dni, dala odpoved (takega zmaja od šefice in od podjetja vidiš samo v ameriških grozljivkah). Potem sem bila brez 10 dni, mi je tašča (hvala ji še enkrat) zrihtala drugo službo za določen čas (za nadomeščanje porodniške).
Po slabem mesecu me kličejo iz sedanje službe in mi ponudijo službo za nedoločen čas. In sem jo vzela. Zdaj sem tukaj slabo leto, med porodniško bom iskala kaj novega.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2005 18:02:34   
muki1
Kakor kdaj, nikoli nisem zares dolgo bila brez dela, zdaj pa si mislim, da če bi službo izgubila, bi verjetno glede na situacijo pri nas in moj profil iskala zelo dolgo. Po mojem bi prej uspela kot s.p.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2005 8:15:59   
Iren@
Zanimive izkušnje.

Vsem, ki službo menjamo ali iščemo želim in to čimprej!, 
prijazno in stimulativno delovno okolje.

Tistim, ki službo imate pa uspešno in ustvarjalno delo še naprej.

SREČNO!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.12.2005 15:25:48   
janjja
Iskal sem jo intenzivno štiri mesece in jo zdaj končno dobila. JA katere že delate več kot pet let vam naj povem da je se takrat še dalo najti službo. Bilo je pripravništvo in veliko jih je pol kar tam ostalo. danes pa ga ni več, razen za tiste z diplomami. Vsaj mislim da je tak. Vesela sem da sem službo dobila in ne želim si še enkrat dati take kalvarije skos.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.1.2006 15:37:38   
lelaval
Pripravništvo  sem iskala 2,5 leti - pa še subvencionirano sem imela.  Potem sem kar nekaj služb menjala - preko študdenta, na črno, za določen čas, obetala se mi je služba za nedol. čas, a sem bila prvič user posted image  in sledila je borza, pa javna dela - 10 let vse to skupaj.
To službo, kjer delam, pa sem poslala prošnjo zadnji dan, ko še lahko pošljem, drugi dan pa me je ob 11.00 klicala, če lahko ob 14.00 pridem na razgovor. Je že imela izbrane kandidate, a me je not sklačila in dobila sem službo.user posted image user posted image

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......