|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa ste iskale službico?
19.6.2007 9:31:37   
Taula
..in katero področje.user posted image

Evo..jaz sem na začetku te poti, polna upanja (ki je seveda lažnouser posted image ) da mi uspe do septembra. Iščem pa šolstvo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa ste iskale službico?
19.6.2007 9:39:12   
Anonimen
prvič en mesec (zrihtal bratranec)
drugič je nisem iskala, ampak je kar prišla user posted image
zdajšnjo pa enih šest mescev.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 9:40:06   
Anonimen
ups, področja. Prvič zavarovalnica, drugič računovodski servis , tretjič DURS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 9:53:37   
karamela
Sem očitno ena od srečnic. Najprej sem dobila službo takoj ko sem se odločila zaposlit. Plača super, vendar zaposlitev za določen čas, mislim da so mi kar 5x podaljšali za pol leta, naredila pripravništvo  (bivši SDK) je itak propadel. Medtem je sodelavka dobila službo drugje, pa me je predlagala, ker so iskali še eno pridno.user posted image

Ampak to so bile le delne veze. Sem kljub temu mogla pisat psihološke teste pa razgovore.... in zdaj imam skupaj  12 let delovne dobe.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2007 10:08:48   
Anonimen
2 leti.. Karkoli za ekonomskega tehnika.user posted image user posted image user posted image Problem: predvsem oddaljenost od LJ. (preveliki potni stroški). Na našem koncu ni služb.user posted image user posted image

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2007 10:58:28   
Dejča
Tri mesece, takoj po diplomi, ampak je bil ravno čas kislih kumaric user posted image  (dopustov) - najprej bila 2 M v šolstvu, nato šla v javno upravo. Obakrat brez vez. Ko zdaj gledam nazaj, se mi zdi, da je bilo res zelo hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2007 11:03:16   
Taula
. Ko zdaj gledam nazaj, se mi zdi, da je bilo res zelo hitro.

Brez vez...in med dopusti. Res hitro.user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2007 13:24:17   
sazi
2 meseca - gradbeništvo

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2007 13:33:18   
Anonimen
Začela kot študentka, potem leto in pol na črno, potem pol leta po avtorski, zdaj nekaj mesecev uradno-DČ.
Ko sem jo začela iskat, sem jo našla takoj brez VIP, brez testov, brez prošenj, samo klicala sem in se potem pojavila pri njih.
Aja, še področje: privat firma-izobraževanje, administracija, tehnična podpora-celo firmo sem dala skozi user posted image , poznam skoraj vsa področja, sem ena taka deklica za vseuser posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2007 13:35:38   
Anonimen
Iščem že lep čas, skoraj leto in pol. Ravno danes sem se spet zjokala, ker sem imela super občutek, pa sem bila ponovno zavrnjena.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2007 8:01:00   
Strawberrie Cherrie
Naslednje leto (po porodniški) bom veselo iskala user posted image user posted image - šolstvo ... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.6.2007 8:11:34   
Udb
Sama je prišla k meni.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.6.2007 17:17:33   
jade1
Zdravstvo - celih 5 dni. user posted image   Poslala prošnjo, dobila čez dva dni odgovor naj pridem drugi dan na razgovor, šla na razgovor in dobila službo. Teče 11 leto.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.6.2007 18:28:34   
snake
ja samo pišete samo neke ki delate že več ko 10 let...zdej ni več ko takrat!!!

jaz sem jo kar hitro našla, samo ni zame in ne ustreza mojemu poklicu, je pa dobra plača in se ne utrudim kaj dosti::::::::

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.6.2007 20:21:07   
Dadi
Lani septembra mi je bla služba dana, jaz pravim da z Neba...So me poklicali če bi prišla delat, pa ravno dva dni pred tem sem razmišljala da bo pač še eno težko leto pred nami... Zdaj jo imam sicer do konca avgusta.....potem pa...kdo ve...Jaz sem optimist.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.6.2007 20:39:50   
cuma
Juhu ... jaz bom pa septembra 2008 spet iskala v šolstvu in kulturi ... od aprila 2006 do januarja 2007 pa sem iskala na vseh možnih področjih ... celo zavarovalništvo itd. za IV stopnjo in sem bila samo 1x vabljena na razgovor. user posted image  Pestro bo, pripravi se! Pa srečno!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.6.2007 21:17:09   
Taula
Šolstvo rula vidim.user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.6.2007 14:25:02   
Strawberrie Cherrie
Taula, če bi se še 1x imela šanso odločit, na kteri fax bi šla...definitivno ne bi izbrala pedagoškega poklica...user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.6.2007 14:44:20   
Anonimen
Prve "zaposlitve" so bile preko Študentskih servisov - da sem jih dobila, sem potrebovala nekaj minut pred njihovo oglasno desko. user posted image Kasneje je bilo veliko dela na črno - dovolj je bil telefonski klic in to, da sem se prišla pokazat, pa morda še kakšen poskusni dan, da so videli, ali znam ali ne znam. Kasneje pa tudi ni bilo dosti drugače - telefon in razgovor. Edino moja prejšnja zaposlitev je prišla do mene drugače. Poklical me je direktor konkurenčnega podjetja in me vprašal, koliko zaslužim tam, kjer sem delala. Seveda sem ga vprašala, zakaj ga to zanima, ker ni njegova stvar, pa je rekel, da je pravzaprav res vseeno in da mi ponudi dvojno plačo, samo, da pridem k njim. In sem bila tam naslednji dan. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
24.6.2007 14:51:52   
Anonimen
Iščem od februarja letos. Ekonomski tehnik. Imam pa 5 let izkušenj v trgovini in iščem v tej smeri. Zaenkrat slabo kaže, mogoče pa me kaj preseneti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?