|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa so vas "pustili" čez rok?
25.4.2011 10:02:51   
helena27
Živjo,
Sem osem dni čez rok in me zanima koliko časa so vas v Ljubljanski porodnišnici pustili "čakati" čez rok? Jutri grem prvič tja na kontrolo.user posted image

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa so vas "pustili" če...
25.4.2011 11:10:39   
pizmek
Mene so pustili 12 dni čez rok.

(odgovor članu helena27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2011 13:33:08   
kat007
meni se je samo začelo 9 dni čez rok (je bila sreda), sem imela pa napovedano, da če do petka ne bo nič, ostanem tam... torej bi me pustili 11 dni

(odgovor članu pizmek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2011 15:09:31   
hubi
14! Žurka, pa še bi me 2 dni, če ne bi protestirala, da mam dost.

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2011 17:11:58   
aprilčica07
9 dan po PDP-ju sem imela napovedano sprožitev (na ponedeljek), pa se je bejba en dan prej odločila pokukat na ta svet user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2011 20:31:28   
helena27
Hvala vsem za odgovore.

Je pa tole cakanje res mucno...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2011 21:48:44   
*mačka*
Ja čakanje je najhujš user posted image
Mene so pustil 10 dni čez rok.

(odgovor članu helena27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2011 9:36:05   
RAKICA2007
jaz imam 08.05. rok
mi je G rekla, da če do 15.05. ne rodim... mi bodo 15.05 sprožili...
pustimo se presenetiti... in upam, da do 08.05. rodim... jaaah je že sedaj malo težko user posted image

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2011 9:44:36   
Anonimen
Prveč sem rodila 6 dni čez rok, spontani popadki.
Drugič sem bila čez rok 9 dni, zjutraj sem šla na kontrolo v porodnišnico v Lj., nobenih popadkov, naredili so mi podroben UZ, oddati sem morala urin, ker je bilo vse OK, plodovnice dovolj, otrok v dobrem stanju, so me poslali domov še za dva dni, ko naj bi mi sprožili porod. Zvečer istega dne so se mi začeli spontani popadki, rodila čez par uric.

Je pa to čakanje res mučno, ja.

(odgovor članu RAKICA2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.4.2011 9:47:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2011 9:48:47   
enea
no, jaz nisem rodila v LJ, so me pa pri prvi pustili tudi 12 dni čez, čeprav sem imela prvi rok 29.7. v porodnišnici po UZ, so mi dali pa 5.8. pdp, rodila pa 17.8. urgentni CR,.. pri drugi pa je bil napovedan CR, so mi ga naredili pa 5 dni prej,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2011 9:57:35   
ronja
Prveč sem rodila 6 dni čez rok, spontani popadki.

Podpis. Tadruga je bila pa 14 dni prezgodaj. Jaz bi čakala, dokler bi bil otrok ok, plodovnice dovolj... Imam rajši, da je vse naravno, če se le da.

PS: čakanje je veliko manj mučno, če ljudem poveš PDP 14 dni kasneje, kot da imaš v resniciuser posted image . Nasvet sem sicer žal prebrala šele PO prvem porodu, ko je bilo že prepozno, je pa zelo uporaben. Sem ga upoštevala drugič, vendar sem morala proti koncu povedat po pravici, ker sem bila že odprta in je bilo zelo verjetno, da se rodi prej (kar se tudi je).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2011 10:22:36   
KarinaJ
Pozdravljene! Jaz pa imam pdp jutri in se še nič ne dogaja...naš fantek čaka na maj user posted image ... Me pa zanima, kako je s tem - a kličeš v porodnišnico, ali kar prideš tja (in kdaj seveda), če do roka ni nič? Na preglede sem hodila v Kk, rodila pa bom v Lj porodnišnici. Hvala in lp  user posted image

(odgovor članu helena27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2011 15:43:34   
helena27
Pozdravljene,user posted image
Tisto noc se je na sreco kar samo zacelo. V 2 urah je bil mali zunaj. Sedaj smo ze doma.

KarinaJ - meni je moja G v materinsko na zadnjem pregledu napisala kdaj naj se oglasim v porodnisnici.

LP

(odgovor članu KarinaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?