|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa sem noseča?
18.12.2007 13:01:12   
Anonimen
Dajte mi prosim pomagat. Zadnjo M sem imela 18.11, torej sem sedaj noseča 5 tednov (začetek) ali kako? Nikakor mi ni jasno kako se to lahko računa kar od prvega dne zadnje menstruacije, mal se mi zdi smešno.

Aja pa še nekaj. Imam nek čuden rumenkast izcedek, kaj bi to lahko bilo? Ali je lahko kaj narobe?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa sem noseča?
18.12.2007 13:04:40   
Kate26
Ja, si v začetku 5. tedna. Glede izcedka pa se nič ne sekiraj, dokler ni krvav je vse O.K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 13:05:03   
Anonimen
Poglej sem, sem izračunala zate in tako boš vsak dan vedela koliko si noseča. Danes pa si 4t 2d.

Pa lepo in zdravo nosečnost!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 13:05:13   
katra55
Za začetek nosečnosti se šteje prvi dan zadnje menstruacije, torej si sedaj noseča 4 tedne in 2 dni.
Čuden rumenkast izcedek pa so lahko glivice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 13:11:11   
Anonimen
Izcedek ima tak čuden vonj. A glivice so lahko nevarne za plod?
Ker vnetja sem včasih že imela, ampak to ni nič temu podobno nič me ne peče ali srbi, samo je pač tak izcedek, ki ga ponavadi ni.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 13:13:47   
Taula
Če ne peče, srbi je ok. Jaz imam ful belega toka...ki je tudi rumenkast. Radosti user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2007 13:16:04   
Anonimen
Jaz sem imela v nosečnosti tudi izcedek, pa pridem na pregled, pa mi je dala Canesten, pa nisem imela gljivic. In mi rekla, naj pojem vsaj en LCA jogurt na dan in je bilo res bolje. 

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2007 13:18:18   
Kate26
Poskusi uporabit "Multi-Gyn gel", ki je čisto naraven (različni ekstrakti rastlin), in ne škoduje, tudi če si noseča (to piše na priloženem listku). Dobiš ga v lekarni za okoli 9 EUR. Lahko pa ga uporabljaš koliko in kolikokrat hočeš, ker ti le pomaga vzpostaviti in ohraniti naravno floro v nožnici. Zato pomaga pri glivičnih in bakterijskih okužbah, srbečici, vnetjih, razdraženosti, izcedkih, vonju..... Zelo priporočam! Vse, ki jih poznam in ki so ga uporabljale so povedale, da jim je pomagal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2007 13:26:51   
Anonimen
Hvala Kate26 bom šla kupit pa da vidimo če bo kaj bolje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kate26)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2007 13:31:10   
Kate26
Verjetno se ti bo po uporabi izcedek še povečal, zato ker se ti začne vse čistit (in nekam mora it), ampak v dveh do treh dneh boš že kot nova. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2007 13:58:41   
Taula
Multi-Gyn gel

Ta je res super.user posted image   Meni je ful pomagal preden sem bila user posted image  in sem imela glivice.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?