|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa se uporablja fliper
23.4.2009 14:44:00   
Tašana
Pri 6.5 mesecih razmišljam da bi dala tamalo v fliperja, ko jo kopam. Pa me zanima koliko časa tamalčki uživajo v njem ... Kdaj prerastejo in jih začne omejevati? Da ni to sam za mesec, dva, ker potem se mi ga ne splača kupovati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa se uporablja fliper
23.4.2009 15:18:04   
analucija
mislim da pri leto in pol al pa tut mogoče malo prej se ne spomnim čisto dobro. ni več najbolj pasal noter. je pa to odlična stvar. pri nas uživa že drug noter

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2009 15:47:13   
tt79
Prav nikol ni uživala, ker jo je že prvič omejeval, tko da smo ga imel samo takrat in nikol več!

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2009 16:42:26   
Tajska
Pri nas pride tale fliper bolj prav za na tla v kopalnici, ko se jaz na primer zjutraj umivam, otrok lepo sedi notri in se igra. Pri kopanju pa bolj uživa, če ne sedi v njem, ampak prosto kobaca in čofota po banji. 

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2009 9:31:28   
Jančika_
Naš tamali je šel not pri 6 mesecih, dva meseca kasneje smo ga pa morali pospravit, ker je vstajal in lezel ven. 

(odgovor članu Tajska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2009 10:01:40   
ZvezdicaZaspanka
Moja dva ga zdaj pri 15 m ne potrebujeta več. No tudi mesec nazaj ga ne bi potrebovala. V banji sta že stabilna. In če sedita v flišerju, potem itak kar naprej vstajata. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2009 13:07:09   
Lilita
Po navodilih proizvajalca nekje do 15M oz. dokler ne zna tamal sam vstat iz njega.

Pri nas je bil zelo uporaben. Banjico smo hitro prerasli oz. je bila preživahna v njej, pa je fliper bil fina varianta za kopanje v banji (prijazen do moje hrbtenice). Zdaj smo 14M pa ga še zmeraj uporabljamo. Mala uživa in ne leze ven. Smo pa v vodi samo toliko da se umijemo, skopamo, malo počofotamo in igramo, tako da je vedno zanimivo in se dogaja.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2009 13:11:11   
Anonimen
pri nas je bila mogoče 2x v njemu, ji ni bil neki všeč ker ni mogla čofotat...

(odgovor članu Tašana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2009 13:12:28   
Petr_a
pri pvemu nisem uporabljala,ga nisem bniti rabila.
Kupila sem ga pri drugemu .Uporabljali par mesecev.Do cca 13 meseca

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?