Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa se uporablja fliper 23.4.2009 15:18:04
|
|
|
|
analucija
|
mislim da pri leto in pol al pa tut mogoče malo prej se ne spomnim čisto dobro. ni več najbolj pasal noter. je pa to odlična stvar. pri nas uživa že drug noter
|
|
|
|
RE: Koliko časa se uporablja fliper 23.4.2009 15:47:13
|
|
|
|
tt79
|
Prav nikol ni uživala, ker jo je že prvič omejeval, tko da smo ga imel samo takrat in nikol več!
|
|
|
|
RE: Koliko časa se uporablja fliper 23.4.2009 16:42:26
|
|
|
|
Tajska
|
Pri nas pride tale fliper bolj prav za na tla v kopalnici, ko se jaz na primer zjutraj umivam, otrok lepo sedi notri in se igra. Pri kopanju pa bolj uživa, če ne sedi v njem, ampak prosto kobaca in čofota po banji.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se uporablja fliper 24.4.2009 9:31:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Naš tamali je šel not pri 6 mesecih, dva meseca kasneje smo ga pa morali pospravit, ker je vstajal in lezel ven.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se uporablja fliper 24.4.2009 10:01:40
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Moja dva ga zdaj pri 15 m ne potrebujeta več. No tudi mesec nazaj ga ne bi potrebovala. V banji sta že stabilna. In če sedita v flišerju, potem itak kar naprej vstajata.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se uporablja fliper 24.4.2009 13:07:09
|
|
|
|
Lilita
|
Po navodilih proizvajalca nekje do 15M oz. dokler ne zna tamal sam vstat iz njega. Pri nas je bil zelo uporaben. Banjico smo hitro prerasli oz. je bila preživahna v njej, pa je fliper bil fina varianta za kopanje v banji (prijazen do moje hrbtenice). Zdaj smo 14M pa ga še zmeraj uporabljamo. Mala uživa in ne leze ven. Smo pa v vodi samo toliko da se umijemo, skopamo, malo počofotamo in igramo, tako da je vedno zanimivo in se dogaja.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se uporablja fliper 24.4.2009 13:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas je bila mogoče 2x v njemu, ji ni bil neki všeč ker ni mogla čofotat...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?