Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Zdravo. Koliko časa že delate na ? Menda da je normalen rok v času pol leta. No mi delamo na bebici od začetka marca, vendar zaenkrat še brez ali Se vas kdaj začne skrbeti ali se s tem ne obremenjujete? LP
Imava sicer že dva škratka, 3 in 4 leta stara, čakamo pa na novega člana prbl. že od lanskega avgusta...torej eno leto približno. Samo se ne obremenjujeva preveč niti ne "noriva" ravno za plodnimi dnevi....Jaz pravim bo ko nam je namenjeno, če nam je.
čist odvisno, enim rata takoj enim pa šele po kakem letu. oboje je normalno mi delamo od julija 2007. vmes 2x ss , prvič nam je ratalo po 6 mesecih( se je mojmu zdelo nenormalno) drugič pa po treh mesecih.
midva delava na bebici več kot leto, rata nam da zanosim, ma kaj ko splavim! Pravijo, da je vse ok in to tudi verjamem in vem da kmalu bom zanosila in donosila!!!
Z mojim dragim pa čakava že od lanskega novembra. Imam sindrom PCO, povečano ščitnico, še do pred kratkega brez M, ki sem jo potem dobila s tbl šele prejšnji mesec. Sedaj čakam, da se prijavim na laparo. Tako da je kar pestro. Samo se sploh ne obremenjujeva več s tem, ko bo pač bo. Telo bo že vedelo, ko bo pripravljeno na
jaz sem se za prvega par mesecev, druga je "prijela" že prvi mesec, tretji-a pa že par dni po odstranitvi mirene. Zadnjo menstruacijo sem iemla 14.3, 25.3 sem dala odstranit mireno in takoj zanosila. Tako da imam termin poroda 19.12.
ko sem šla k ginekologinji na prvi pregled, me je samo debelo pozijala in rekla, enim se pa res takoj prime. Uboga reva, me se sploh ne zaveamo kaj to njej pomeni. Že kar nekaj let se namreč sama neuspešno trudi zanositi. mi je bilo kar malo neprijetno ob njeni izjavi.
eni imamo res srečo, a ne? Za vse, ki je nimate toliko pa držim pesti, da se vam čimprej nasmehne.
Prvič nama je uspelo po 5 - ih mesecih, ampak je sledill ss. V marcu sem imela operacijo pregrade, tako da sva v maju spet začela delati na , torej če ta mesec ne uspe, greva v 5. krog. Se pa vse skupaj od zanositve, pregledov in operacije vleče že 1,5 leta.