|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa pred porodom...
21.6.2010 16:42:31   
picola1
so se vaši otročki spustili dol? Jst sem 14 ni pred uradnim terminom pa sem čutila pred parimi dnevi, da se je mali spustil dol...sem misla, da bomo šli že rodit, tako me je vse dol tiščalo...no, drugi dan pa me ni več tiščalo, sam čutila sem, da lažje diham, zgaga me je nehala pečt, bolj sem okretna, itd.
Vem, da je najbrž pri vsaki mal drugače...sam me zanima, če je to blo par dni pred porodom al tut par tednov prej...

Hvala.user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa pred porodom...
21.6.2010 18:11:11   
*miska.mcc*
meni se je pri tretjem porodu spustila v porodni, pol ure predno sem rodila. zato je pa tudi tako sviiiinjsko bolelo...besede babice.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2010 21:58:53   
Naina
Jaz sem ga skozi nosila čisto spodaj in nisem imela občutka, da bi se mi še dodatno spustil. Sem mislila, da bom zato prej rodila, pa sem bila zopet čez rok. Ti želim, D day čim prej. Pa srečno!

< Sporočilo je popravil Naina -- 21.6.2010 22:00:55 >

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2010 22:07:49   
kenya
Obakrat, se mi je trebuh spustil,ko sem imela že popadke in bila v p. Me je pa tudi prej tiščalo dol in bila sem prepričana da bom prej rodila, pa sem šla pri obeh čez rok. Zdaj v tretje mi manjka še en mesec do pdp, ampak me že tudi ful dol tišči, pa bo pomoje itak spet čez rok.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2010 22:26:50   
birdy
V prvo se ni spustila do porodne. No, še v porodni se ni hotla oziroma mogla spustit. Trebuh sem skoz nosila visoko. Pri drugi se mi je pa mal prej, mogoče en teden.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2010 15:11:01   
divans1
Meni se je tudi šele v porodni sobi dol spustu...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2010 15:26:30   
kakadoo
Kljub temu da sem že rdoila nimam pojma kako naj bi ta spust zgledal.
Nism nč porajtala da bi se mi kej spustil nižje. Mislim da je bil kr skos na mestu -
edino če nisem opazila user posted image  

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2010 16:47:14   
lananai
Jst tud nisem opazila spusta. Mi je pa ginekologinja, ki me je popolnoma odprto poslala v porodno, rekla, da se mora zdej samo še dol spustit otrok. In čez 2 uri sem rodila.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2010 13:14:11   
Martinčka
meni je gineologinja včeraj rekla da jo imam že precej nizko, sam meni se še vedno zdi da je visokouser posted image ... sicer ravno prehajam v 37teden... na trenutke pa res začutim da je nizko, sam ves čas pa vsekakor tega ne čutim...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2010 21:56:20   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Kljub temu da sem že rdoila nimam pojma kako naj bi ta spust zgledal.
Nism nč porajtala da bi se mi kej spustil nižje. Mislim da je bil kr skos na mestu -
edino če nisem opazila user posted image  

Evo ENAKO!!! Js nism nč opazla ne prej ne v porodni da bi se kej spuščal, sam je pa res de sm bla mal zadeta od tablet user posted image in nism dojemala okolice.
Vsaka s katero govorim točn ve kdaj se ji je spustu in mene čudn gleda kako da ne vem, pa vidm da nism edina, ki ne ve.
Sm pa mela bul mejhn trebuh pa gibljiva sm bla ko da neb bla noseča, nč me ni matral... (sej me pa tokrat tuk bul  user posted image )

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
27.6.2010 9:27:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2010 9:55:22   
Taddy78
Zdaj če se je spustil dol ali ne, ne vem, ker je na glavo bil obrnjen že ful dolgo. Se mi je pa konkretno trebuh povesil več kot mesec pred porodom (takrat so vsi vztrajali da bo pupa) in so se začele težave z zatekanjem, kislino, otrdevanjem trebuha in pritiskom navzdol. Na hrbtu sploh nisem mogla ležati, ker me je dušilo.
Aja, pa rodila sem 4 dni po PDP (bi še kasnjeje, če ne bi bilo premalo plodovnice).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2010 15:28:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Meni se je tudi šele v porodni sobi dol spustu...user posted image

men tud user posted image user posted image , samo je bilo vseeno v dobrih dveh urah vsega konec, tka da ni bilo panike (sem bila pa 15 dni čez rok user posted image user posted image )

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2010 19:57:56   
janjja
JAz pa sem zdaj v 8.mesecu in že skoz tako nizko nosim, čisto dole nekje, pa vsa teža otroka pritiska na mehur....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2010 21:04:40   
Anonimen
Punce pozdravljene

Dajte še z mano delit izkušnje - tiste ki jih imate no

Sem v 30 tednu, že skozi na bolniški, nosim spredaj in zelo nizko. Bila sem prejšnji teden na UZ in mi je G rekla da ima user posted image cca 1,3 kg in da naj probam zdržat da ne rodim še vsaj 3 tedne.

zanimame pa kaj to pomeni, a je možno da zdržim tudi do konca? moram sicer mirovati, kaj drugega mi pa ni rekla.

a morda katera ve kaj me čaka?

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2010 22:47:37   
Naina
Ne, kaj te čaka je stvar... saj veš. Pri meni je bilo podobno, pa sem bila na koncu 3 dni čez rok. Zdrži in srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......