Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 12:29:40
|
|
|
|
total
|
Točno 3 mesece.
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 12:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
1,5 meseca po prenehanju jemanja KT. naj bi se merkalo cca 3 mesece,če se pa prej zalomi,pa ne bo nič narobe
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 12:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Super hvala, že nekaj, koliko časa sta pa jemali KT?
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 12:43:40
|
|
|
|
muki1
|
Jaz sem takoj, ko sem prenehala jemat. Sem se malo sekirala glede tega, ampak me je g. potolažila, da ta hormon, ki ga doboš z KT hitro izgine s telesa, da ni panike za otročka.
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 12:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem, malo me skrbi, ampak bomo kar lepo delali na 2 otročku. lep dan!
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 12:49:24
|
|
|
|
Maj78
|
Jaz sem merkala tri mesece po posvetovanju z svojo G, drugače pa bo drugi mesec že leto od tega ko sem prenehala z jemanjem KT pa še nič ni . Lp
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 13:49:42
|
|
|
|
SaaS
|
Meni je g rekel, da ni nobene panike, če zanosim takoj. Je pa svetoval, da je dobro če kakšna dva ali tri mesece preden zanosim jem folno kislino in iz tega razloga malo počakam. No na koncu je trajalo celo leto, da mi je uspelo zanosit..
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 14:08:29
|
|
|
|
ally1
|
Jaz sem jemala KT cca 8 let. In sem jih nehala pred 4 meseci. Sedaj pa mislim da smo že nekaj naredili ! (no saj včeraj sem naredila CB pa je nekaj čisto narahlo se videlo ali je ali ni - no bom probala čez 3 dni). Res pa sem pazila 3 medece da ni bilo nič!
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 15:03:52
|
|
|
|
soncece24
|
Tablet ne jem od avgusta,noseča pa še nisem. Mojo štorkljo je ptičja vzela menda
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 19:58:23
|
|
|
|
lin
|
Jaz sem jemala KT 5 let pol sva tri mesece načrtno pazila da se telo kao malo očisti in po treh mesecih ko sva nehala paziti je ratala Lin
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 19.4.2006 20:28:19
|
|
|
|
lelaval
|
Takoj. In me je G potolažil, da KT ne pustijo nobenih posledic na plodu.
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 20.4.2006 8:23:48
|
|
|
|
masna
|
Jaz sem jemala tablete 8 let. Zdaj sva se odločila s partnerjem za otroka,pred 14 dnevi sem prenahala s tabletami in začela jemati fitoval tablete. A ste vse preden ste zanosile jemale 3 mesece fitoval tablete?
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 20.4.2006 12:21:07
|
|
|
|
ribicau
|
Hojla masna, sva na istem. Tud jest sem prenehala s tabletkami 31.3. in sedaj in čakamo na ! Midva sva se odločila (predvsem tudi zaradi odgovorov na forumu), da kar takoj začneva. Upava, da bo čimprej ! LP
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 20.4.2006 12:22:08
|
|
|
|
ribicau
|
....aja pa še to, sedaj pridno jem Tifol tablete!
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 20.4.2006 13:07:01
|
|
|
|
iwa
|
Živjo punce! Sm nova na forumu, oz. že nekaj časa vas pasivno spremljam in morm rečt da ste prov face! Zej pa še moje mnenje glede tvojega vprašanja. Že dva meseca KT ne jemljem več in zdaj bova začela delat na . Tud jest sm slišala da je fajn počakat 3 mesece, ampak ne ker bi se telo moglo čistit od hormonov, ampak le zato da se maternica znova privadi na nove razmere. Prejšnji teden pa sem se pogovarjala z dvema porodniškima babicama in obe sta rekli da naj kar svobodno začneva ker ni nobene panike če zanosiš prej kot v 3 mesecih. Tko da ti kr sproščeno in svobodno v boj! Pa tko kot so že druge rekle, takoj začni s folno kislino, men je najbolj ta ki je v tabletkah centramed mami, k maš not tud druge vitamine k jih rabiš v rodni dobi (dobiš v lekarni brez recepta). Pa da bomo kmal vse zagledale Pa lep dan še naprej! iwa
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 20.4.2006 19:14:06
|
|
|
|
karolina*
|
Ojla punce Tudi jaz sem bolj nova tukaj . Zadnjo KT sem vzela 30.03. (jemala sem jih 6 let) od takrat pa pridno pijem tifol in to po dve tabletki na dan. Midva že tudi kar pridno delava na otročku in tudi upava, da bo čimprej... Lep dan pa lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 20.4.2006 20:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pettyy 1,5 meseca po prenehanju jemanja KT. naj bi se merkalo cca 3 mesece,če se pa prej zalomi,pa ne bo nič narobe tudi mi2 nekaj takega
|
|
|
|
RE: Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste ... 21.4.2006 8:36:06
|
|
|
|
masna
|
Jaz sem tako nestrpna, d abi kar takoj začela delati na tem, ampak.... no vsaj do prve menstruacije po jemanju KT je bolje počakat...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?