![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 6.11.2008 9:32:04
|
|
|
|
boob
|
zakaj pa te točno zanima. . za IUI si takoj na vrsti. . oz ko dobiš pošto, počakaš prvi dan pokličeš in se začne. . . po zdravila lahko greš pa že prej
|
|
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 6.11.2008 9:44:58
|
|
|
|
anja31
|
Hvala ti boob. Ker grem prvič na postopek ivf na kliniki...enkrat sem bila pri Rešu (lani februarja) in je kar dolgo trajalo, da so mi vse preglede naredili še enkrat na kliniki...zdej se mi pa skoraj nemogoče zdi, da bo to kmalu....torej, je tako, da ko dobim M pokličem....a to pomeni, da bi se lahko špikanje začelo že v decembru, če naj bi dobila pismo do 15.11. Ravno na ta dan imam za dobit M??
|
|
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 6.11.2008 10:05:09
|
|
|
|
boob
|
zelo močno dvomim da boš pošto dobila do 15.11. . . jst sm jo prejšni mesec dobila okol 22.10. Drgač pa drug tedn v četrtek pokliči, pa povej situacijo in verjetno ti bo kr povedala ča so ti odobrili. . vem da ena punca je prejšni mesec čakala pošto, pa je prej dobila in je klicala pa so ji kr dali zdravila. . . ker oni dobijo tvoj krton in ker imajo ful dela jim ne uspe takoj vse pregledat in poslat, zato traja kak dan več da vse skupi odpošljejo
|
|
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 6.11.2008 10:19:17
|
|
|
|
anja31
|
Meni je konzilij postopek že odobril v začetku oktobra, vendar so čakali sveže izvide od prolaktina in sem jaz kasneje izvide že poslala in mi je po telefonu rekla sestra Renata, da se morajo še enkrat dobiti in potem dobim pošto, kao najkasneje 14 dni. To je bilo 3.11. Dne 27.10. =Sestra Tatjana mi je pa rekla, da mora samo do moje zdravnice in da potem da papirje naprej...Naj bi dobila pošto že kao ta teden do 8.11. Sploh niso usklajeni. Kaj naj naredim??? A naj še enkrat danes pokličem direktno za Tatjano, klicala sem pa 3.11. in dobila Renato. Se bojim, da jim ne dojadim s klicanjem...
|
|
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 6.11.2008 11:13:30
|
|
|
|
boob
|
ti kr počaki do druzga tedna, če je do srede nebo pa pokliči
|
|
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 6.11.2008 12:37:26
|
|
|
|
anja31
|
ej boob ... hvala ti...bomo tako naredila...
|
|
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 10.11.2008 13:34:09
|
|
|
|
anja31
|
Ojla punce.... Sem klicala na kliniko in mi je sestra Tatjana rekla, da je ravno pripravila kuverte in da danes gre na pošto. Torej jutri dobim težko pričakovano pismo iz konzilija . A katera mogoče ve, kako poteka naprej? imam predvideno 15.11. (pa mal bo verjetno še zamudla) Hvala vsem.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.11.2008 12:16:16 >
|
|
|
|
RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA? 10.11.2008 14:14:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: anja31 A KATERA MOGOČE VE, KAKO POTEKA NAPREJ? Super! No, midva sva dobila pismo tam nekje na sredini septembra, zadnjega septembra sva imela posvet. Ko je bil dan posveta je bil 7. dan cikla in sem dobila list - zelene barve - na katerem je pisalo približno datumsko kaj se predvideva. Pri meni je bil femoden od 31.9 do 7.11, potem klomifen (od 12.11) in nato sledi gonal. No, tako je pri meni, ni pa nujno da je isto pri drugih barvnih listih. Želim ti čimprej postopek z najlepšim rezultatom!
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Endometrioza – bolezen ženskEndometrioza je bolezen, pri kateri se maternična sluznica ne pojavlja le v maternični votlini. Bolezen spremljajo hude ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.