Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 26.7.2007 22:31:18
|
|
|
|
eya
|
Če je dojen, lahko traja tudi dober teden, da ne kaka, pa je ok. Kako je pri zalivanih otrocih, pa ne vem točno, se mi zdi, da naj bi pogosteje kakali.
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 26.7.2007 23:01:13
|
|
|
|
Freycha
|
meni je patronažna rekla, da lahko pokaka 7 plenic na dan, ali pa 7. dni nič.......... vse znotraj tega je menda čisto normalno.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2007 0:02:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 27.7.2007 7:10:17
|
|
|
|
Gordana-3
|
tud nam je zdravnica tako rekla: če je polno dojen, lahko nekaka tudi do 10 dni.
|
|
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 27.7.2007 7:44:57
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya zalivanih otrocih, pa ne vem točno, se mi zdi, da naj bi pogosteje kakali. A zalivani so tisti, ki pijejo adaptirano mleko ? Prvič slišima, zalivani
|
|
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 27.7.2007 8:53:51
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ja naš tudi lula, kaka pa že 4. dan nič. Ampak kot pravijo punce, je pri dojenih otrocih to oki doki.
|
|
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 27.7.2007 22:58:43
|
|
|
|
Maggie
|
To sem tudi jaz spraševala nekaj tednov nazaj za dojenega otroka. Naš je potem kakal po 7 dneh, pa potem po petih, pa spet na nekaj dni, zdaj pa po osmih dneh. Ko šesti dan ni kakal, sem mu dala za piti kar fajn sladkane kamilce (1 dcl). Če je bil pa to razlog, da je naslednji dan kakal, pa ne vem...
|
|
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 28.7.2007 9:46:28
|
|
|
|
sabri
|
Moja tudi kaka od 5 dni dalje, nekje na 7 8, vendar ji dam po 5 dnevu sladkane kamilice in mislim, da zaradi tega. Nisem pa še probala brez kamilic, da bi videla njen naravni ciklus, ker se mi zdi noro premal na tolk dni. Aja je pa polno dojena in skoraj 4 mesece.
|
|
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 28.7.2007 9:49:47
|
|
|
|
mojcapr
|
Normalno je menda do 7 dni. Mojca punca je kakala tako na 5 dni. Če pa ni sem ji malo podregala s termometrom in potem je šlo v šusu. pozneje se je uredilo in sedaj redno odvaja dnevno.
|
|
|
|
RE: Koliko časa brez kakanja? 29.7.2007 9:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je samo dojen, lahko nekaka tudi po dva tedna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?