|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa?
9.11.2004 15:04:14   
Anonimen
Koliko časa lahko preteče od O do M?:zmeden2:
A je to največ 14 dni, a je lahko tudi en mesec, če so neredne M?:zmeden2:
A je možno, da sem imela bolečine pa več izcedka kar tako, pa ni bila O?:zmeden:
Zdaj se mi namreč spet dogaja isto, bolečine, pa boleče prsi. Sem že mal ven iz tega, pa že trikrat v treh dneh vam težim zaradi tega, pa najbrž še ene parkrat bom. ;)
Včeraj sem naredila Romed test, pa je bil negativen.:zmeden: Danes je 40. dan po zadnji M. Ampak sem imela po porodu samo dve, eno po 8 mesecih, drugo po treh, tretjo pa zdaj čakam. Sem mislila da bo pred 4 dnevi, k me je neki začel matrat, pa ni nič.:zmeden:
Jat pa čaka, pa čakam, pa vam težim, pa vas morim.;)
Skratka kaj mi napište, k se mi zdej pogovarja/piše!

;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko časa?
9.11.2004 15:12:10   
saba
dej dej alja sam težiš neki, ahahahahhaa:)-:)-:)-:)-:)- se mal hecam.

nič ne težiš, pišeš kar te mantra.

na vprašanje pa odgovora ne vem, ker ne vem kako gre z O. če so neredne M.....pa probaj še ene 2 dni počakat pa spet kak test naredi, lahko pa da si:nosecka:, sam test še ne pokaže

ti kar teži in teži naprej.........mene ne moriš, sej jaz ko sem čakala da mi ne pride M. preden sem delala test sem bla tudi full težka, pa non stop sem tuki težila:)-:)-:)-:)- tko da vem kako ti je. če ti bo lažje kar piši, pa piši, pa piši:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko časa?
9.11.2004 15:21:21   
Anonimen
Ma ja, včeri me je blo totalno strah, da nisem spet noseča in sem šla narest test, pa je bil negativen, pol sm bla pa kr neki razočarana. Zdj pa skoz sam od tega razmišljam, pa da bi že šlo, pa spet trebušček pa to... Pa pol bi bla lohk tud z Lejči več...
Na živce mi gre, k me neki špiklja, pa ne dobim M. Ni ne tč ne mš. Al naj bo mir, pa :roza: al pa :hudicek:!
Ne pa kr neki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko časa?
9.11.2004 15:24:31   
ZARA
Alja a morm komentirat??8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko časa?
9.11.2004 15:37:19   
Anonimen
Ja, Zara! Morš! Zahtevam! :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko časa?
9.11.2004 15:38:09   
saba
ahahaha alja ti pa si pojav

še maček počaki no, pa boš vidla al bo tič al bo miš

kaj pa če te špika ker maš komaj O., sej ponavadi ko je O. špika tam spodaj......lahko bi blo, glede na to da maš M. vse pomešane.

no jaz upam, da bo tvoja Lea dobila bratca ali pa sestrico:love::love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko časa?
9.11.2004 15:41:49   
Anonimen
Ja, Saba, sej to je tudi možno ampak me je ravn tko špikalo ene 14 dni, tri tedne nazaj, pa sem mislila, da je bla tisto O. Nič več ne vem

Ja, hvala, saj Lei bi blo to najbrž všeč. Če bi sploh opazila, ker je zdaj tolk važna, ko sama hodi, da nas sploh ne porajta več!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko časa?
9.11.2004 15:48:27   
ZARA
no... ce si ze vlozila zahtevek za komentar,je naslednji:
Ob tvojih postih mi gre ne smeh,pa ne iz zlobe ampak na smeh,ena energija...jest ne vem...
aja in se to ...ce si bla razocarana to sigurno nekej pomen,a se ti ne zdi??

pa rajsi si CB nabavi je bl zihr!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko časa?
9.11.2004 18:12:28   
urši77
Od O do M je točno 14dni. Če se ti ciklus podaljša, se premakne tudi čas ovulacije. Tako ob nerednih M ne moreš ravno vedeti kdaj imaš O,razen z raznimi testi, ob UZ ali pa če se res dobro poznaš!
LP:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko časa?
9.11.2004 21:52:22   
kimi
O je lahko med neredno M drugačna in kot ti je priporočala zara raje kupi CB je bolj zanesljiv

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koliko časa?
10.11.2004 9:32:12   
enci
alja,
tudi ce so M neredne je od O do M nekje od 12-16 dni.
Tako pravijo gin. :zmeden2::zmeden2:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?