|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa???
30.7.2005 11:45:48   
Ulla
Pozdravljene,

tudi midva sva začela delati na :duda:, no prvič nama ni uspelo,sedaj je drugi mesec in bova videla, če bo uspelo? Zanima me koliko časa ležite po tem, ko fant izlije spermo???Če, takoj vstanem in grem na stranišče mi vse steče ven?? Prosim za kakšen dobr nasvet, da se čim prej pime:duda: Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko časa???
30.7.2005 11:50:33   
Kalina
Jst dvignem noge v luft, in sm tko ene 5 - 10 minut...in tko mi sele drugi dan stece vn, ker drugac je tudi meni vedno takoj steklo vn!

Veliko uspeha :rozica:

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko časa???
30.7.2005 12:00:48   
tt79
Cak sam mal, a to treba delat al kaj?!? Ne me hecat, no!8)

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko časa???
30.7.2005 12:13:53   
Anonimen
Dajte no, tega pa res ni treba delat!

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko časa???
30.7.2005 12:17:22   
Suana
veš naly čiso pravilno tako sperma hitreje prodre.zato tudi jaz in mislim da večina delamo tako.s tem ni nič narobe veš!!!
:muca:suzana

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko časa???
30.7.2005 12:24:02   
Anonimen
Saj nisem mislila nič slabega...tudi jaz sem se še pred enim letom trudila za pikeca, pa priznam, tudi jaz sem včasih dala noge v luft, ker nisem več vedela, kaj bi... Ampak kolikor sem brala, stroka pravi, da je to brez pomena.

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko časa???
30.7.2005 12:29:20   
SašaR
Zadn mesec, preden je ratalo, sem jaz tud bla en cajt na hrbtu in imela noge pokrčene - ne zares v luftu, sam pokrčene!
Mogoče je pa zato ratal?:bravo:
Poskuste pa boste vidle!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko časa???
30.7.2005 12:44:39   
kofetek2010
škodi ne :)

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko časa???
30.7.2005 13:10:55   
CUKRČEK
Najbolje da po seksu greš ob steno in do jutra stojo delaš:)-

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko časa???
30.7.2005 13:22:04   
špelica
Bravo cukrček!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koliko časa???
30.7.2005 13:40:24   
pika74
baje greš lohk tkoj na maraton

ni fora v tem, da se daje noge u luft - plavalčki znajo tud v rikverc plavat, če je treba :)-:)-

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Koliko časa???
30.7.2005 14:59:18   
GoYa
al pa po rokah (stoja) hodte

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Koliko časa???
30.7.2005 15:01:54   
pika74
sam pol je pa nevarn, da ti v grlo ne steče ta reč:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Koliko časa???
30.7.2005 15:05:17   
Rozika20
Kako ste me nasmejale. Jaz se grem po dejanju stuširat. Po moje ni potrebno delati stoj ali česa podobnega :)-.

Pa veliko veselih uric :sloncek:

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Koliko časa???
30.7.2005 15:06:16   
GoYa
ok, usta s selotejpom zalept, da ne pride kaj ven

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Koliko časa???
30.7.2005 15:07:12   
Rozika20
:)-:)-:)-

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Koliko časa???
30.7.2005 15:11:13   
GoYa
jah, mal sem žleht, a ne :ups:
za tisto, ki je postavla vprašanje je verjetno to smrtno resno, samo za nas veteranke, fosilke, none al karkoli že, ko nam leta in leta in leta in leta...ne rata, nam je vse skupaj že mal smešno pa se delamo norca iz tega.

pa opravičilo, če kakšno s tem užalim. sam mal heca mora bit. pa vsake tolko me tud mal meče, da ne vem al naj se norca delam al naj jočem itd :)-:)-

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Koliko časa???
30.7.2005 15:12:05   
GoYa
aja, še to 8)
včasih pa je treba kkšno tud mal na realna tla postavt
tko pač je

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Koliko časa???
30.7.2005 15:13:07   
Rozika20
Malo heca mora biti :bravo:.

Po moje nobena ne zameri. :rozica:

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Koliko časa???
30.7.2005 15:15:56   
GoYa
jah, kaj pa vem :zmeden2:

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Koliko časa???
30.7.2005 15:19:20   
Rozika20
A ne bi bilo moreče, ko bi tu le jokali in se božali... Meni pa hec kar optimizem vlije. Se nasmejem in si mislim, no, pa le ni tako črno kot zgleda.

:rozica:

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Koliko časa???
30.7.2005 16:12:44   
Bety
Naš Puši pa pravi tako....

Spoštovani,

po spolnih odnosih vam iz nožnice izteče sperma, torej tekočina v kateri plavajo seveda tudi spermiji, venar je spermijev manj kot 1% celotne prostornine semenskega izliva in seveda gre tudi teh velika večina "v nič", odmrejo oziroma "se izgubijo", le nekaj stotisoč pa jih že nekaj sekund po izlivu v nožnico zapusti to tekočino in splavajo v sluz materničnega vratu ter nadaljujejo svoj "plavalni maraton" proti maternici, jajcevodom in jajčnikom. Zaradi izliva sperme iz nožnice se torej nikar ne vznemirjajte - to je normalno.

/////////7

Spodbudno, ker jaz imam vedno slabo vest, da nisem dovolj dolgo ležala po :sloncek::sloncek:.sloncek:

LP

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Koliko časa???
31.7.2005 10:11:57   
bambi
Ej, babnice, kako ste "smotane" (sorry izrazu), ste me pa tako nasmejale, da mi solze tečejo...... Jaz sem v najinem 1 letu neuspeha tudi poskušala vse živo in potem sem decembra mojemu :love: privlekla še cinkove tablete in ga kontrolirala če jih res jemlje vsak dan in januarja sem znova začela po :sloncek::sloncek::sloncek: delati svečo...... noge v luft in tako 10 min. Res sem brala, da so eni plavalčki tako počasni in ne pridejo do jajčeca, zato sem imela fiksno idejo, da jim malo pomagam. Ne vem če je to bilo to, ampak januarja je potem ratalo :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Koliko časa???
31.7.2005 11:24:19   
Ulla
Hm ja malo čudna tema, ampak vseeno, slišiš to slišiš tisto in potem probaš, sej vrjetnosti je bolj malo, samo občutek in psiha pa veliko nardita. No poročam naslednji mesec oziroma čez par tedno, če se je kaj prijelo.:)

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.