Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 14.12.2010 11:29:19
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem našim dajala komarčkov čaj instant ali pa vodo, tiste čajčke ki jih tako mali lahko pijejo. nič sladkala, popili so pa zelo malo, če primerjam z drugimi otroci, če sem jima dajala mrzlo nista marala, če pa je bilo malce toplo pa ja..... dojenčica bo popila kolikor bo rabila, pač eni rabijo več, drugi manj... ni ji treba sladkat..
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 14.12.2010 12:07:55
|
|
|
|
ledenaa
|
Nič,ker je z dojenjem dobil to kar je potreboval. Zakaj bi sladkala čaj,če otrok noče pit?Pač noče
|
|
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 14.12.2010 18:13:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Nič,ker je z dojenjem dobil to kar je potreboval. Zakaj bi sladkala čaj,če otrok noče pit?Pač noče podpis.
|
|
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 14.12.2010 18:39:42
|
|
|
|
lipikica
|
naša ima 6 tednov pa ji razen ko jo zvija, ne dajem čaja. še takrat ko jo zvija ji dam par mini žličk kumine in to je to. sej se odžeja z dojenjem
|
|
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 15.12.2010 9:46:57
|
|
|
|
Izabelina
|
kaj pa če sarin ne doji?? js Evi dajem čaj in ga spije točno tok kot hoče...ponavadi malo manj kot 100ml... sladkam ga nič ne, razn na začetku, ko je mela probleme z zaprtjem sem ji dala sladkane kamilce (ampak to ne za pit za se odžejat ampak eno "dozo" da jo je pognalo)... če pikica rabi 20ml čaja ga bo tok spila, če ne pa več... ti ji ga ponud in pol bo že sama vidla a ji paše al ne...
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 16.12.2010 12:07:35
|
|
|
|
sarin
|
Joj vem če dojiš ne rabiš dajat čaja- sem prvo dojila. Ker pa druga moja zelo bolana in ima največ 2 leti ži9vljenja in sem svojo mleko izgubila dajam samo Aptamil. Ker vem da bi mogla pit, ker je posldeično tudi zaprta- sem vas prosila za mneje al lahko sladkam čaj tako malim al ne. No zdaj vidi da lahko in da pripomore tudi pri zaprtju. Hvala
|
|
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 16.12.2010 12:33:23
|
|
|
|
ledenaa
|
prvorojenec je bil na AM in ni pil čaja do 10 meseca.če je zaprta kupi lacteon sirup v lekarni,sladkane kamilice mogoče-samo od sosede sin se je takrat navadil na ful sladko in nihotel piti nič več drugega
|
|
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 16.12.2010 12:51:23
|
|
|
|
zaspancek1
|
sarin, kaj pa če bi zamenjala AM? Aptamil pogosto povzroča zaprtje. Sicer pa res sladkan čaj oz. sirup Lactecon.
|
|
|
|
RE: Koliko čaja naj popije? 17.12.2010 11:59:08
|
|
|
|
legenda_m
|
pri nas pije janežev čaj, nesladkan, kaka nornalno, prej je bil zaprt (zavreš vodo, daš janež, počakaš in voila lahko pije. janež odpira kumina zapira. če bo kj pomagal
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?