Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 15:08:37
|
|
|
|
sunflower11
|
ko sva jih z bivšim partnerjem uporabljala, ni bilo nobene panike, ga je nataknil v sekundi...,sva pa dosti analca prakticirala, tako da nama večkat ni blo potrebe po takšni prekinitvi. sicer bi tule kdo pametoval in vama pridigal, da je potrebno si kondom natakniti še preden sploh začneta,češ ker je sam tko 100% zaščita, bla bla bla...jst pa pravim da ni nobene panike, tudi brez kondomov se da seksat brez da bi zanosil, sam če sta partnerja oba mal osveščena glede varnih dnevov pa moški se mora znat nadzirat, vse se da sam če se hoče.
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 15:13:28
|
|
|
|
ronja
|
Par sekund. 10 let prakse naredi svoje:D. Edino včasih je zavojček težko odpret, če se ti preveč mudi;).
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 15:30:29
|
|
|
|
mateyka
|
probi mu ga nataknit z usti, pa bo seksi evo, inštrukcije http://www.youtube.com/watch?v=g-FPy0K4sv0
< Sporočilo je popravil mateyka -- 27.6.2012 15:31:35 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 15:34:51
|
|
|
|
ronja
|
probi mu ga nataknit z usti, pa bo seksi To sem pa brala v knjigi Popolna ljubimka ali nekaj takega - se je punca to naučila in potem jo je novi fant vprašal, če zna ona to zrihtat, nakar odgovori: "Ja, ampak samo z usti..." si predstavljam njegov nasmeh
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2012 18:08:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 19:17:43
|
|
|
|
artista7
|
prebrala na glas tole mojemu...nasmeh je bil prav izviren sem tudi med onmi, ne najbolj spretnimi..
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2012 19:48:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 20:05:51
|
|
|
|
liliana
|
Jaz ga še danes ne znam natakniti....... Je pa res, da pa na banani nisem vadila......
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 20:19:41
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Je pa res, da pa na banani nisem vadila...... liliana, premalo si kreativna
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 20:30:06
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Je pa res, da pa na banani nisem vadila...... liliana, premalo si kreativna Kreativnost gor ali dol....koliko banan bi pa polomila s tresočimi rokami.....
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 20:51:54
|
|
|
|
mateyka
|
mogoče ta trik glih ni za parkinsonovo, to je res..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2012 22:40:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 23:03:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mogoče ta trik glih ni za parkinsonovo, to je res.. Ko se človek uči, vadi, ne izvaja trika....lahko ima tudi tremo in se mu zaradi tega roke tresejo, lahko je zgolj neroden.....in banana se pač hitro zlomi.....
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 23:20:39
|
|
|
|
mateyka
|
lilana, ne kompliciraj, vadi z neolupljeno banano ali kupi dilda. IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ko se človek uči, vadi, ne izvaja trika... spet, ne kompliciraj - seveda se trik tudi uči in vadi, kaj pa misliš da čarovniški vajenci počnejo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2012 23:28:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 27.6.2012 23:49:36
|
|
|
|
artista7
|
z banano so nas v srednji učili kako pa kaj z originalom je vadba res malo negotova.... dildo pa verjetno res ni slaba izbira
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 28.6.2012 8:18:39
|
|
|
|
Tippi
|
midva sva bila že tako zverzirana, da nama je natik kondoma vzel max 0,00079 sekunde Več problemov sva imela z odpiranjem škatlice
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 28.6.2012 12:35:01
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka spet, ne kompliciraj - seveda se trik tudi uči in vadi, kaj pa misliš da čarovniški vajenci počnejo? Torej je natikanje kondoma trik, ki zahteva dolgo učenje in vadbo, da dotični organ prej čarovniško ne izgine (uplahne, se zmanjaša...), preden se mu trikovsko natakne kondom.....
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 28.6.2012 16:16:04
|
|
|
|
mateyka
|
ja liliana, seveda. mogoče boš res rabla leta vaje s takim attitudom - če je temu tako, je najbolje da začneš že danes
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 28.6.2012 16:25:24
|
|
|
|
liliana
|
Verjetno bi že začela vaditi davno (na banani verjetno res ne, bi rajši izbrala kaj konkretnega)....če bi imela potrebo.....ker pa uporabljam drugačno vrsto kontracepcije, zaenkrat še nimam potrebe po banani in natikanju kondoma nanjo.......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2012 17:59:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 28.6.2012 18:12:25
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Tippi max 0,00079 sekunde A to sta s kako posebej natančno štoparico merila ? U bistvu je to "od oka" Mislim celo, da sem se uštela za 0,0001 sekundo. Na gor se ve
|
|
|
|
RE: Koliko časa za natikanje kondoma 28.6.2012 18:13:26
|
|
|
|
Tippi
|
....in banana se pač hitro zlomi..... Sej je ni treba olupit Pa če vzameš mal bolj zeleno, je pa to pol špica! Drugač so pa kumare in bučke tud fajne za vežbat. sicer nimam izkušenj, ampak če te skrbi, da se bo banana hitro zlomila, mogoče poskusiš še z zelenjavo
< Sporočilo je popravil Tippi -- 28.6.2012 18:14:47 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?