Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Koliko časa imate v hladilniku že pripravljene jedi za dojenčka? Jaz sem danes naprimer skuhala piščančjo juho z zelenjavo. Danes bo pojedel meso + malo zelenjave, ostane pa še zelenjava in čista juha, ki bi se jo dalo lepo porabiti še kdaj drugič (naprimer jutri zelenjava, pojutrišnjem pa juha z zakuho). Je lahko naprimer čista juhica v hladilniku 2 dni?
Jaz tudi ne. Tako čisto juhico bi dala v zmrzovalnik in bi potem ka drug dan jedel. V hladilnik bi dala juho samo za 1 dan. Ostale hrane ne šparam. Pojem jaz, ali pes ali smetnjak. Itak pa mu nikoli ne pripravljam več, kot ponavadi poje. Zelenjava p aniti meni ni na drug dan dobra, niti pod razno ne bi dala malčku
jaz sem si vedno pripravljala večje porcije... juho bi npr. pustla v hladilniku 1 dan, ostalo tudi do 2 dni, ostalo pa vse v zmrzovalnik. tako sem si vedno čez vikend skuhala za cel teden običajno - različne kombinacije... pogrela sem pa pol vse lepo v vodni kopeli... mi je tud patronažna tak način shranjevanja priporočala.
Jaz tudi ne hranim v hladilniku ker pripravim toliko, kolikor poje oz. kolikor pojeva, ker imava ponavadi kosilo skupaj. Dam pa v zamrzovalnik stvari, ki se ponavadi kuhajo v večjih količinah - npr. golaž, kislo repo ipd.