Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa naj bo otrok odsoten od doma 28.12.2009 9:23:48
|
|
|
|
sonček33
|
jaz milsim, da če pogreša mamico, da je odgovor na dlani
|
|
RE: Koliko časa naj bo otrok odsoten od doma 28.12.2009 9:26:23
|
|
|
|
blaža
|
ma ne bo take panbike če 2x prespi, če si pa želi domov, bi ga jaz šla iskat. Mi smo vedno rekli, da naj bo pri starih starših tolko, dokler sam želi in dokler je tam zadovoljen in vesel. Drugo je, če imaš kake opravke, ali si bolna,... No kaka noč mu ne more škodit, še posebaj, če je tam navajen spat, vsekakor ga jaz ne bi silla, da ostaja tam po par dni, če mu ni ok. vseeno je še majhen, ko bo mel pa ene 4-5 let, bo pa dlje. Postopoma.
|
|
RE: Koliko časa naj bo otrok odsoten od doma 28.12.2009 9:26:24
|
|
|
|
Gordana-3
|
moje so bile že pri enem letu pri moji mami 6 dni, pa jima ni bilo hudega
|
|
|
|
RE: Koliko časa naj bo otrok odsoten od doma 28.12.2009 9:29:36
|
|
|
|
uškinamama
|
Če pogreša mamico - nič, oziroma toliko, da se mamica sestavi (npr. bolezen, nov dojenček) . Na silo ga navajati na "prespati drugje" se mi ne zdi smiselno. Je pa naš že od leta enkrat na mesec spal pri nonotih - zdaj pri štirih se z njima zmeni , da bi spal pri njiju in ne kompliciram. Pravzaprav se zahvalim vesolju
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?