|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa brez menstruacije
28.6.2006 20:55:50   
sabinke
Imam 8 mesecev staro punčko, ki jo še vedno dojim, in posledično nimam menstruacije. Bojda gre to tako ... Dojim jo prb. 4-5 na dan (še posebej sedaj, ko je vroče). Zanima me, če je bila katera zelo dolgo brez menstruacije, npr. več kot eno leto in če je to fizično občutila, se je npr. slabše počutila, imela glavobole, vrtoglavico, slabost.

Hvala za odgovore! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa brez menstruacije
28.6.2006 20:57:20   
Seven*
Jaz sem zdaj 10 mesecev brez menstruacije. Menda si lahko brez menstruacije cel cas dokler dojis. Ce pa pol leta po prenehanju dojenja ne dobis menstruacije, pa si za h zdravniku. Tako da.. Uzivaj dokler lahko, pa nic bat. To je normalno!!!

Gospa sem.

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2006 21:28:59   
tina104
Jaz sem jo dobila pred kratkim, 10 mesecev po porodu in do sedaj se zaradi tega nisem kaj čudno počutila.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2006 21:34:14   
tananejka
Jaz sem jo prvič dobila 10. mesecev po porodu, zdaj sem pa 3. mesece po porodu in upam, da bom še dolgo brez te nadlogeuser posted image . Zaradi tega se nikoli nisem slabše počutila.

lp

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2006 22:24:54   
lelaval
Po 1. porodu je sploh nisem dobila (ker sem bila že 2. noseča), po 2. pa se ne spomnim. Po 3. pa sem jo dobila 1 dan pred njenim 1. rojstnim dnevom. Sem se prav fino počutila brez tete user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2006 22:31:15   
ada2
jaz sem jo pa dobila 3 mesece po porodu kljub temu, da sem polno dojila. dojim še zdaj (user posted image  star 7 mesecev) in imam redno menstruacijo, še mogoče malo močnejšo kot prej. ne se zanašat na dojenje. da se slučajno zato ne počutiš slabo, ker si ponovno zanosilauser posted image ?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2006 22:50:24   
sarazan
Ah, ene so res srečnice...
Jaz polno dojim (že 5 mesecev), pa sem jo 2 meseca po porodu že dobila. Zdaj sem imela že 3 user posted image . Periode so se mi pa malo podaljšale glede na prej.

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2006 23:23:43   
cebelicamaja
Jaz tudi polno dojim. Mali je star 3,5 meseca pa imam trenutno že tretjo menstruacijo po porodu. Imam jih na 14 dni, trajajo pa 3 dni. Upam, da se bo zadeva kmalu normalizirala.

LP, maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
28.6.2006 23:34:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cebelicamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2006 7:20:27   
srki
Dobila sem jo 3 mesece po porodu s tem, da nisem nič dojila. Med nosečnostjo je bilo tako fajn, ko je ni bilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2006 11:16:17   
sabinke
Noseča pa nisem. Preverjeno. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2006 11:40:05   
Anonimen
Dobila sem jo 2 meseca po porodu, pa sem polno dojila.

(odgovor članu sabinke)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2006 17:08:39   
Lana_s
5 tednov je trajala čišča, en teden mir, potem pa ta user posted image . Nič nisem imela mira pa sem polno dojila. Dalje pa redno vsak mesec .

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2006 22:09:14   
natalia
jaz sem dojila, pa sem jo že drugi mesec dobila.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2006 23:02:30   
Lejči
malo manj kot 1 leto po poroduuser posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2006 1:06:23   
Katrin
Naša user posted image  je stara 15 mesecev in se še vedno dojiva. Menstruacijo sem dobila 11 mesecev po porodu. Nimam nobenih slabosti, utrujenosti in slabega počutja.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.