|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Količina mleka
29.11.2007 14:32:48   
Dadi
Naš dveletnik je čisto utrgan na mleko...oz. kakav..

Zjutraj, pa popoldne ko pride iz vrtca-preden gre na popoldansko spanje, pa ko vstane, pa zvečer me vedno prosi za mleko....tako da ga spije tudi po 7-8 deci do enega litra na dan.
Včasih ga moram prav zavrnit in mu rečt da bo počil, če bo še več mleka popil.
Sprašujem se ali lahko spije preveč mleka? user posted image  

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Količina mleka
29.11.2007 15:15:45   
Ninica
ah... dvomim, da bi mu mleko škodovalo. Naša pa mleka sploh noče piti! Bodi srečna da je tako!

LP, Ninica

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2007 18:20:28   
Jessy
Dadi, pri nas imamo isto reč. Mleko zjutraj (3 dcl, včasih še repete), po kosilu pred spanjem(2 dcl in včasih repete), tudi ko vstane, ga velikokrat pije, mleko pred večernim spanjem (3 dcl, včasih še več) in velikokrat še ponoči spije kake 2 dcl. Ona spije v 1 l mleka na dan. Nekaj časa sem ji ga redčila pol pol, zdaj sem pa nehala. Verjetno bom spet začela redčiti, ker se mi zdi, da je 1l pa res malo preveč za dvoletnika.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 22:55:51   
Naty_ka
Naš ima tudi rad mleko. Pa tudi je star dve leti. In do prejšnjega tedna ko smo imeli flašo, ga je spil nekje en liter na dan. Zdaj ko pa smo flaško ukinili, pa ga spije dobrega pol litra.
Mislim, da mu mleko nebo škodilo. Definitivno je boljše če pije mleko, kot pa kakšne umetne sokove.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 16:24:18   
shooo
naša je tudi mlekofil.sem ga omejila na dve flaški , po zajtrku in zvečer po kopanju. ona bi ga seved spila več, samo potem pa nič ne poje....
pa trebušček ma fajn napihjenuser posted image .pravo žogico.

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 21:42:59   
altati
Jaz bi ga svojem otroku vsekakor omejila. Ker mleko žal ni tako zdravo, kot ljudje radi mislilo. Ja in lahko zelooo škodi v prevelikih količinah. Malo pobrskajte po netu in se najde marsikaj na to temo. Kravje mleko je primarno namenjeno teličkom in ne ljudem. Meje pri uživanju le-tega so več kot potrebne.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 13:36:53   
jakoLUlana
moja tudi spije pri 19mesecih ogromno mleka, ampak ji dajem kozje mleko  - pravijo, da je bolj zdravo kot kravje.. in vedno dodam malo kakava za okus - ampak to je ena zlicka na 3dl ali pa dve zlicki cokolina na 3dl

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 15:53:31   
Meceno
Naša bo stara dve leti in pol. Pije dvakrat na dan po dva deci maksimalno dvakrat po tri deci. Ampak ne pije kravjega...ampak Novalec 3.

Da nebo pomote, pije kravje v čokolinu, grisu, ob zajtrku če hoče....

Zadnje čase hodimo še po mleko na kmetijo, tako da ga včasih rada poskusi. Ima res močan okus, mi ga pijemo v kavi. Tari pa ga damo kot sem že opisala k grisu, polenti,...

Meni je fajn ta Novalec kadar je bolana pije mleko, čaj...in tako se ne sekiram če noče nič takrat jest.
Je pa res, da kadar se zvečer fajn napoka ji ga naredim samo deci, ga nemore spit. Isto je ko gre po kosilu spat oz če je juha v kakršni koli oblikiuser posted image , ji mleko dam samo za vzorecuser posted image

Novalec3 pa bo pila do treh ali še malo dlje....ko bom flaško ukinilauser posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?