tinaaja
|
Sama sem ziv primer, da neuspesno crpanje ne pomeni ne imeti mleka, ceprav sem veliko prejokala zaradi dvoma o tem, ali ga imam ali ga nimam.. Sla sem cez ornk tezko obdobje 2 mesecev, slabega napredovanja teze, dojenja z nastavki, ker se brez ni znala priklopit,... tko da vem, da marsikatera sigurno prehitro obupa. Jaz bi tudi, ce ne bi imela ooorrnnkkk podpore in zaupanja drugih vame, ce se ne bi ornk poglobila v dojenje in ce se ne bi sprasevala, da zakaj pa glih mene ne bi ratalo, probala vse zvarke, hrane, nasvete, tablete + zadeve sem se lotila s strani, najprej dojenje, po potrebi dodatek in smo nekako furali skoraj brez dodatkov. Dojila se je nekje na 1 uro- uro in pol (max 2), prva dva meseca, dokler se je dojila z nastavki, se je dojila po 1-1,5 ure.. naredite racunico Crpalka - dobila NUKovo, in si bom jaz spumpala.. Koncala sem objokana, da nimam mleka, ker tud kaplja ni pritekla... Moj siba kupit aventovo... sem jokala od srece, ker je v ene 20 min priteklo morda 5ml - pol dna je bilo pokritega. V naslednjih poskusih sem si morda scrpala 40ml v celem dnevu!!! Mala se je dojila polno. Priznam, ene 3x se je zgodilo, da sem v celem dnevu nacrpala 100ml, pa se to na racun tega, da se je navlekla, da zvecer dobi flaso (dodatek ali kar sem nacrpala, ce je bilo dovolj) - ostalo se je dojila .. nekje pri 3 m sem si rekla, da je dost tega mucenja, da si na ta nacin povecam kolicino mleka in samo se dojila... trenutno stanje - 10m 11dni - > doma imam zizomanko