|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koledar -MAMA
23.12.2004 9:58:45   
Špela
Je katera morda naročila koledar s slikicami svojega otroka pri reviji MAMA? Si bila zadovoljna? Imam namreč že pripravljene slikice da pošljem, pa en vem kako bo izpadlo. Te koledarje bi namreč rada podarila za darila.:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koledar -MAMA
23.12.2004 11:36:22   
Moyca_
hay,
koliko pa stane to?

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koledar -MAMA
23.12.2004 12:57:13   
MINEJA
Ojla!

- same naredite to s programom: 1 More Photo Calendar
- za 900 sit pa jih naredijo v Foto Tabor ...

Mi smo jih že in so full luštni ...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koledar -MAMA
23.12.2004 14:25:16   
Anonimen
Jaz sem ga naročila lansko leto. Sem bila zelo zadovoljna, ravno tako sva jih podarila za darila. Sem pa letos še bolj zadovoljna, ko sem koledarje naredila sama z omenjenim programom. Samo naprintat moraš na fotopapir, pa je superca.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koledar -MAMA
23.12.2004 14:54:03   
Špela
Preko revije mama stane 6200(prvi izvod), vsak naslednji je 3100. Zelo poceni res ni.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koledar -MAMA
23.12.2004 15:25:22   
cinci
če mene vprašaš je Ful drago:ups:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koledar -MAMA
23.12.2004 16:42:35   
saba01
oj
jaz sem ga mela lani,je res zelo drag tako,da sem si letos kar sama naredila.Drugače je pa bil lep
LP,Sabina:sloncek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koledar -MAMA
24.12.2004 9:29:30   
Špela
Hvala TadejaPe,bom pa rajši tukaj probala naročit en koledar. Ker 12000 dat za tri koledarje je res mal močna.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......