|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolcanje
30.8.2009 8:39:03   
Suzikaa
Kolikokrat na dan čutite kolcanje user posted image ?

Jaz vsak dan 1-2 krat, včasih tudi 3 krat, tak da si že včasih mislim, revica mala, kako se le počuti. Kolcanje pa traja kar lep čas.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolcanje
30.8.2009 8:41:43   
črticaa
kok se ti bo šele poj smilila k bo že vzunaj,..pa nič ne moreš,....ker vsi pravjo da mu nč ne daješ pšit in podobna,..ampak samo počakaš da mine,....

drgač pa v nosečnosti nism nikol čutila ne kolcanja,..in tudi njega bolj malouser posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2009 9:30:26   
Bojana82
Jaz sem v 31t, pa nikoli ne občutim kolcanja.....ali pa sploh ne poznam razlike med kolcanjem in gibiuser posted image ?!

Kako pa ve to ločite?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2009 9:33:41   
baby blue
Jst tudi občutim kolcanje in se ji tudi včasih 2x na dan kolca... Sem pa točno v 38. tednu...

Kolcanje jst občutim v enakomernih intervalih... Ne vem kako bi to opisala...

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2009 10:49:10   
Suzikaa
ja, en čas enakomerno čutiš kako user posted image kolca. jaz tudi tega ne znam opisat, je pa zanimivo. jaz čutim kako jo premika ko kolca al kak bi to opisala, res ne vem. vem pa da kolcauser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2009 21:01:55   
sunny24
Moja je tudi full kolcala v trebuhu in to tudi po 3-4x na dan full časa...Tak smešen občutek.

Pa da povem, da se ji še zdej stalno kolca, vsak dan po najmanj 2x...In traja tudi po 15 minut al več...Revca k nič ne pomaga da bi se kolcanje ustavlo...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2009 21:46:56   
endrina
Ma jaz sem zdaj že drugič noseča, pa sploh ne vem kaj mislite s tem kolcanjem. Kako pa veš da se otroku v tebi kolca????
Nekje sem prebrala, da se dobi nek aparatek za poslušanje otrokovega srčka in baje se s tem da slišat tudi kolcanje. Da pa bi brez tega vedela kdaj se mu kolca, pa ne res ne vem kako.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2009 9:10:18   
Bojana82
Jaz sem tudi drugič noseča in pojma nimam kako občutiš kolcanje user posted image .......

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2009 15:42:49   
srecna_zvezda
kakor so zgoraj napisali, zelo smesen obcutek je. Jaz nekako prepoznam kolcanje(pa tudi prebrala sem v neki knjigi to), dako bebika kolca, se to cuti kot premikanje v enakomernih casovnih intervalih in kar nekaj casa. Kot bi npr. ura tiktakala, na tak nacin...user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2009 16:59:57   
Žaži
Joj, moj prvi je toliko kolcal v trebuhu, da se mi je včasih zdelo, da več kolca kot se kako drugače premikauser posted image . In tudi potem, ko se je rodil je vsaj še 6 mesecev res veliko kolcal. Prav smešno je bilouser posted image .
Sedaj v drugo pa kolcanja še nisem čutila, morda še pride, ali pa sploh ne.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2009 9:10:15   
sisi77
Pri koliko tednih pa ste začutle kolcanje oz. lahko razločile kaj je kolcanje kaj so gibi user posted image ??

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2009 9:11:25   
Anonimen
Tukajle bi pa tudi jaz rada nekaj vprašala sem v 31 t in vsak večer ko se uležem začutim med sramno kostjo in spodnjim delom trebuha prav tako kot bi čutila utrip srca ,se primem z roko pod trebuh pa isto čutim spet in spet ali bi to lahko bilo kolcanje ali čutim plodov utrip srca?Kje ste čutile kolcanje otroka ali ni to prenizko, ali pa je kaj drugega in ne kolcanje??

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2009 12:56:14   
Mateja4
anonimna ja točno to je kolcanje. otrokov srčni utrip je veliko hitrejši kot tisto kar ti občutiš. to je pa podobno hitro kot bije srce odraslega... tako da ja to je kolcanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?