|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kok sem blond..
8.7.2005 10:10:54   
Tiamo
Včeraj sem kupila posteljnino, ki vključuje baldahinček. Kupila sem tudi nastavek za baldahinček, ki se pričvrsti na posteljico.

Zdaj ga pa ne znam montirat..:((:((:((:((:((:((:((

Kakorkoli obrnem tisti obroček od nastavka, kamor se napelje blago baldahinčka....ne razumem, sem blond..:zmeden::zmeden:

A mi lahko kako pomagate??? A je možno, da sem narobni nastavek kupila?

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kok sem blond..
8.7.2005 10:13:21   
Anonimen
Ne, tistega nisi mogla kupit narobnega. Kar še malo gruntaj. Težko se to pove.
Baldahin začni napeljevat za žico s tistim delom, ki bo potem prišel zadaj. Pa saj ni tako komplicirano.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kok sem blond..
8.7.2005 10:19:51   
Tiamo
Se mi zdi, da obstaja ena fora..pol se bom sama sebi smejala, kok sem tupa...

Se pravi moram začet napeljevat na ravni del nastavka, potem se pa napelje na elipso zgoraj?

Najhuje je, ker sem dobila zadnji kos posteljnine in je bil razstavljen, kupil ga je pa moj :love: in ni bil pozoren, kako so ga dajali dol. Tudi navodil nimam :((

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kok sem blond..
8.7.2005 10:43:41   
hugolina
Probi kje kakšno slikco od baldahinčka pogledat, mogoče ti bo pa pol kaj bolj jasno :zmeden2:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kok sem blond..
8.7.2005 10:53:28   
Tiamo
sem že cel net pregledala in nič ne najdem...:((:((:((:((

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kok sem blond..
8.7.2005 10:59:32   
Anonimen
Čakaj, pri tem stojalu je palica, v katero se potem da en tak okrogel del, ja, tak bolj elipsast. Ta elipsa je na enem koncu preščipnena in oba konca se zaključita z enim ravnim delčkom žice. Ta dva ravna delčka daš enega ob drugega in ju vtaknešš v luknjo od palice. Še prej pa seveda na to elipso napelješ blago tako (blago je iz enega dela, a ne), da začneš napeljevati pač s tistim delom, ki bo potem zadaj. Pa saj drugače se itak ne da, kolikor si zdajle jaz to predstavljam. Po moje pa da itak ni zraven baldahina nobenih navodil, kako se ga napelje.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kok sem blond..
8.7.2005 11:18:37   
Tiamo
Splišni imaš prav o okroglem delu, ki je preščipnjen, ta konca daš potem v lukjno...to vse jasno.

Ampak ne vem kako na to elipso napeljem blago??? Blago je iz enega dela, na sredini je blaga je zareza, kjer so luknje, ena za levo stran, druga v desno stran. Na drugem koncu blaga ni lukenj, je trak, ki se potem zaveže v mašnjo.

Ko napelješ elipso v blago oz. luknjo v blagu, ne pride na drugi strani ven.

Edino če moram prerezati blago, samo ne, če je bilo to že razstavljeno..

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kok sem blond..
8.7.2005 13:57:24   
Anonimen
Joj, neeee, nič rezati!
Da ti ne napeljuješ slučajno na spodnjem robu vsega skupaj? Na eni strani mora biti, kakšnih 10 cm pod vrhom mogoče, še en rob. Tam skozi napelješ žico. Daj, poglej, če je.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kok sem blond..
8.7.2005 14:10:04   
Tiamo
Nisem še nič zrezala...tudi čez okno nisem še vrgla ;)

Ne, v pravi rob napeljujem...

Ima Blacky RR-jevka isto posteljnino, pa tudi njej ni jasno kako so jo montiral. Montiral jo je njen :love:, pa se ne spomni več.

Mi je objavila slike, pa mi še vedno ni jasno. Bom šla v Baby center pogledat...se že sama sebi smejim :)-:)-:)-

LP

hvala

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kok sem blond..
8.7.2005 14:14:58   
hugolina
Držimo :miska::miska::miska:, da ti uspe tale baldahinček skupi spravt! Pismo, morš pa očitno že skor faks imet za tole :)-:)-:)-

Zdej vem, na koga se moram obrnt, če bom rabla pomoč;)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kok sem blond..
8.7.2005 14:16:33   
Tiamo
Faks ne pomaga, verjetno bi mogla imeti doktorat 8)8)8)8)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kok sem blond..
8.7.2005 20:32:14   
Anonimen
Zdaj sem doma in sem šla gledat, kakšen je pri mojem baldahinu rob. Kakšne pet centimetrov pred koncem blaga je prišit nekakšen trak, skozi katerega je luknja in gam se napelje. Samo moj baldahin ima tam, kjer sta dva konca skupaj sešita, na vrhu luknjo oziroma nista do konca skupaj sešita. A je pri tebi tudi tako? Ma zdaj me pa prav zanima, kje je fora pri tvojem. Daj povej, ko boš vedela, kje si ga usračkala.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kok sem blond..
8.7.2005 21:20:44   
Tiamo
Danes je pet glav tuhtalo kako, pa ni nič iztuhtalo...pol nisem tok blond.

Poglej v album, če ti bo kaj jasno???

http://ringaraja.net/album/album.asp?ID=3853

Prva slika, kjer sta dva konca sešita, je kot vidiš 20 cm razpork, kjer sta dve luknjici, ena luknja za desno in druga luknja za v levo stran. Ti dve luknji se vsaka posebaj končata s trakom za mašnjo (slika 2 in 3), ni pa nikjer več lukenj....

še sama ne razumem kaj sem napisala...uglavnem ti sporočim, ko ugotovimo foro.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kok sem blond..
8.7.2005 21:52:01   
Anonimen
Ma nič mi ni več jasno. Jaz ima trak za mašno čisto posebej, skozi bel trak, našit na notranji strani blaga, gre pa žica. Ampak so luknje, tako da gre skozi.
Sem pa zadnjič jaz ravno tako posteljnino za Tiborja kupila, za ta veliko posteljo. Se počasi pripravljamo na prehod.
Povej, kaj boš ugovotila, ko boš.:)

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?