|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kodrasti lasje po porodu
15.8.2007 22:18:50   
Eca
Hej!

Včeraj sem bila pri frizerju in sem po 10 letih postala prava kratkolaska. Šok pa je nastal sredi striženja.....lasje na zadnji strani glave so se začeli na veliko kodrat. Jaz sem zelo vesela, vendar me zanima, če ti kodri ostanejo do konca življenja ali to "mine", ko se nosečniški hormoni umirijo? Ima katera izkušnje s kodranjem las po porodu?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kodrasti lasje po porodu
15.8.2007 22:28:03   
Slončica
Mine in prhljaj pride nazajuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2007 22:30:28   
mmetka
prhljaj pride nazaj

res je!user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2007 22:33:05   
tajtaja
To se je meni zgodilo tudi po tretjem porodu, sedaj po četrtem pa so lasje popolnoma ponorojeli. Imam srednje dolge, če si jih kar tako posušim na zraku, se mi ful skodrajo.
Pa sem mela prej zmeraj ravne edino v otroštvu malo kodraste.

Jaz pravim v šali, da bolj sem stara bolj sem kodrasta.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2007 22:56:18   
lelaval
Jaz imam že od otroštva kodraste iu takšni so ostali tudi po vseh 3 porodih. Le izpadajo mi ful po porodih. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2007 23:56:37   
ronja
Meni so se skodrali v puberteti, prej sem mela čisto ravne, od pubertete dalje pa ves čas, tudi v user posted image in zaenkrat po porodu kodraste kot prej.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2007 7:30:24   
Spark
Moji lasje so po porodu ponoreli. Niso bili lepo skodrani, ampak vsak las v svojo smer. Full sem imela probleme s tem, sedaj so se umirili, ampak me čaka oktobra porod, upam, da moji lasje ne bodo ponvno tako divji. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2007 8:33:06   
dulcinea
A to pomeni, da se bodo meni pa zravnali? user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2007 21:01:49   
Anonimen
Eca, meni so kodri ostali še eno leto po porodu. Sem tudi v drugo že zanosila in rodila in sem še bolj kodrasta user posted image .

Moji kodri pa niso prav nič lepi. taki majhni, kot će bi imela tisto trajno z najmanjšimi navijalkami kot stare mame user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2007 20:16:16   
FLASK_A
Men se je pa med zobmi nardil en velik LUFT! Uf, pa tko lepo skupej sem jih imela prej... Zdej pa noče nazaj- očitno bom škrbasta po naslednjem otrokuuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?