ronja
|
Britt, madona, a joški tudi ostanejo??? no, saj verjetno se ne bi nihče pritoževal... Me zanima, kako bojo zgledali brez trebuha Meni je tudi všeč, da so se mi v puberteti skodrali, bolj paše na karakter srček, moj ima pa na splošno rad kratke lase (na sebi in na puncah), ampak se je vseeno zatrapal vame, ki sem bolj podobna tvojemu aviatu kot kaki kratkolasi zadevi... Sem se sicer 1x postrigla, sem rekla, da je to treba izkoristit, ker si malo fantov želi met pucno s kratkimi lasmi... Samo mi ni blo všeč, moji lasje so čisto preživi, šele pol metra dolžine jih za silo umiri, da ne zgledam ko tofsi Tak da sem se 2x postrigla, potem se mi pa ni več dalo s frizerji ubadat, ker sem prišla do teorije, da so frizerji zato, ker pač nič drugega ne znajo in da obstaja razlog zato mal heca, ampak res sem mela samo eno željo: da naj bo frizura praktična, da se ne mislim vsak dan urejat... Pa mi je nobena ni izpolnila, potem sem pa obupala, hehe. Zdaj sem se mislila spet postrišt, potem sem pa videla, kako so mali navdušeni nad mojimi lasmi in sem si rekla, pa to je perfektna igrača, ves čas jo imaš sabo, pa še relativno čista je in seveda zastonj... in se ne bom postrigla, prav zaradi ne, hehe . Fantu so zdaj itak všeč ti moji lasje, ne vem, kako to, ampak noče, da se postrižem
|