Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 10:37:47
|
|
|
|
smrček
|
Za vse, ki ste spremljale moje jamranje veste zakaj gre. Včeraj me je moja G poslala v bolnico, ker mi antibiotik ni prjel, zato je bila mnenja, da potrebujem nujno infuzijo, da "spucamo" te bakterije. V ginekološki ambulanti SBC sem z dojenčkom čakala skoraj 4 ure:zmeden2::grrr:, čeprav je na napotnici pisalo: Prosim za sprejem!!! Končno pridem na vrsto pri Dr.Brusovi... Sploh je niso zanimali rezultati izvida, ko so mi vzeli vzorec mleka in bris dojke. Hladno je rekla, če mi antib. ni prijel, pač nima smisla dajat infuzije.... moja G je pa čist nasprotnega mnenja. Zaključek: Svetovala mi je naj neham dojit iz te dojke, ki me najbolj boli...:hudicek: Do takrat, bom pa pač mogla potrpet bolečine. To bi mi lahko tud moj:love: doma povedu, ko je štromar in ne zdravnik:( Včeraj sem pol bla čist fuč in na tleh, pa tko sem se veselila, da se bo naredil konec temu trplenju. To je še en dokaz, da se zdravstvu "fučka" za tvoje težave, pa če nisi tečn, te itak povsod na lep način odpravijo.... No mal sem mogla potožit...
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 11:02:20
|
|
|
|
Gina
|
Nisem spremljala...a so ti vsaj zamenjali antibiotik?
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 11:30:09
|
|
|
|
smrček
|
Ne, jedla sem Orbenin, ker baje najmanj vpliva na :duda:, pa ni nič pomagal. Izvidi so pa pokazal, da gre za bakterijsko vnetje.
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 11:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi imamo zelo slabe izkusnje z nasim zdravstvom!:(:ups::zmeden:Dokler ni res nekaj hudega, jih ne izuci:((
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 11:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj jih potem tudi ne.
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 12:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda res ne:ups:
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 12:47:23
|
|
|
|
Gina
|
Jaz ne razumem, imaš bakterijsko vnetje (ki se samo ne pozdravi brez antibiotikov), pa antibiotik ne prime in zdaj imaš še vedno bakterijsko vnetje in čakajo....na kaj? Da se še en mesec mučiš, ali kaj?:( Ali je boljše?
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 13:13:15
|
|
|
|
smrček
|
Menda čakajo da preč pridem od bolečin. Ob pol dveh bom lahko svojo G poklicala, da mi da kakšen pameten nasvet.
|
|
|
|
Ko zdravstvo zataji.... 22.3.2005 17:27:43
|
|
|
|
Gina
|
:(:(Uf, pa naše zdravstvo!:(:( Upam da si zdaj uredila tako kot je treba. Če pa ni boljše, pa kar malo še tvoji osebni zdravnici zateži, saj ne moreš takole...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......