|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko varuška odpove zadnji trenutek....
27.8.2006 11:16:03   
Anonimen
Varuška mi je danes sporočila, da s 1.9. ne bo mogla čuvati mojega user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zato NUJNO iščem varstvo v MB, najraje na območju Studenc, Poljan, Tabora, Radvanja. Na mojem ali vašem domu, vsaj za 2 meseca, predvidoma od 7.30 - 14.00.

Otrok je star dobrih 9 mesecev.

Prosim tudi za priporočila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek....
28.8.2006 12:02:07   
alijana
Zdravo. Ne morem verjet,ampak tudi jaz sem imela isto smolo. Tudi jaz sem nameravala dati v varstvo svojo (danes 9m) user posted image  , in sem tudi jaz dobila v petek odpoved. Tašča si je namreč premislila. Tako tukaj je še ena user posted image user posted image , ki išče dobro varuško v Mb. Someone veliko sreče pri iskanju. Upam, da nama obema uspe čim prej najti zanesljivo varuško. Lp, Alijana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 14:28:35   
Anonimen
Tašča ti je odpovedalauser posted image  Ojoj. Upam, da ne iščeš tako nujno kot jaz.

Ja, res je težko v zadnjem trenutku. Začela sem iskat maja in sem bila prepričana, da z varstvom ne bo težav. Zdaj pa to. V štirih dneh zelo težko sploh najdeš varstvo, kaj šele takšno, kot si ga zamisliš.

Vsaka pomoč je še vedno dobrodošla.

(odgovor članu alijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 20:11:36   
bobek05
someone, alijana

res grozno... user posted image  ne morem verjet, kako ti lahko nekdo naredi nekaj takega. Alijana predvsem tebi - TAŠČA! (da bi jo koklja brcnila user posted image ).

Žal vama ne morem pomagat. Moj sin gre s 1.9. v vrtec, tako da se s problemom varuške nisem ubadala... Upam, da res najdeta (KVALITETNO!) varstvo v tako kratkem času.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 20:21:22   
bobek05
Kaj pa tole?

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=9636 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 20:24:27   
bobek05
Ali pa tole..

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=9426 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 21:40:46   
sandratjasa
Poglejta še tole s sosednjega foruma (bom prepisala - je pa na med.over.net )

Moje ime jeVida, varujem otroke na domu že 15 leto.
telefon 041 894 992

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2006 19:38:22   
Anonimen
Hvala, Bobek in sandratjaša. "poznam" obe varuški, preko oglasov seveda. Vendar se še nisem odločila, če je to tisto pravo. Največji - pri obeh je lokacija.  Imam nagledano eno drugo, upam, da bo šlo skozi user posted image

(odgovor članu sandratjasa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2006 20:06:45   
tažana
poizkusita na pedagoški fakulteti dobiti kakšno absulventko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2006 13:12:50   
tenta dreja
Pozdravljeni!!!

Sem mamica 4 otrok in že 6 let pazim otroke kot varuška. Stanujem v okolici Maribora (Razvanje).

Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na tel. št. 041/ 591-983 ali mi pišete na e-mail: tenta_dreja@hotmail.com

Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?