Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:32:31
|
|
|
|
kawasakica
|
ti srečnica ti...še nisem imela situacije, da ne bi imela kaj delat - ponavadi dalje ostajam
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:32:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
Brskam po Internetu, gledam televizijo, malicam, berem revije, grem na čik (zdaj ne smem več kaditi V pisarni, ampak grem pa pač na okno in dam roko s čikom in gofljo ven )... kaj bom kuhala, niti pod razno ne razmišljam... in četudi pride Sv. Peter, mi je vseeno... če ni dela, pač ni dela... pri mojem delu si ga sama ne morem najti... no, šef sicer pravi, naj čistim pisarno, ampak...
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:35:36
|
|
|
|
ZARA
|
Pojdi likat.
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:36:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
V pisarni nimam česa likati.
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:37:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* V pisarni nimam česa likati. Nobenega dedca nimaš v pisarni? Qrc pa taka pisarna.
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:38:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sama sem v pisarni... sodelavci nimajo vstopa, razen, če je to potrebno za nemoten potek dela (šefove besede ).
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:45:43
|
|
|
|
Katey
|
Pri meni to žal ni možno, si pa vmes privoščim čik pavzo, pa kakšno hitro kavo, pa surfanje po netu, gledam pa tko da delo ne trpi.
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:48:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz pa raje gledam na to, da JAZ ne trpim.
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:54:04
|
|
|
|
Katey
|
Ti lahko povem, da imam to srečo, da v tej moji zlati službi ne trpim skoraj nikoli, na trenutke šef pokaže kdo je gazda , imamo pa korekten prijateljski odnos. Življenje mi grenijo samo stranke, pa še te se da krotit .
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 15:54:08
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz pa raje gledam na to, da JAZ ne trpim.
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 17:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kle gor visim . Na kafe grem. Če se le da grem domu. ....... Ne ne delam se da delam, zakaj le Pri nas gledajo da je narejeno do roka ostalo jih pa ne zanima. Če končam teden pred rokom pa nimam ničesar naprej se lahko po jajcih čoham. Sam običajno če le mam ure za koristit, takrat raje ostanem doma. K pr nas je tko da enkrat delaš k bebo, pa hitiš da rok ujameš, pa je miljon projektov na mizi.....pride pa obdobje zatišja, takrat se pa bolj čohamo . Glavno pa je da firmi prnesemo keš. Drugo jim ni pomembno
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 4.9.2008 18:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem na kavo. Pucam maile. Ali grem domov. Da bi se delala, da delam? Sem prelena za take fore
|
|
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 5.9.2008 7:45:20
|
|
|
|
puncica
|
Mah jst mam pa vedno en list papirja pred sabo, da nekak zgleda, pa surfam po netu, cajtngov si glih ne upam brat, sicer pa imate prav, zakaj bi se sekirala, če naredim vse v roku, punca ki je prej to delala je bla pa vmes na 4 kavah in a 5 čik pavzah in ni čudno da ni vse sfogala in je jamrala da mora še ob sobotah delat , taki so mi pa res čudni. Ja nič grem se delat da delam Ja pa ful v nulo mam pospravljeno pisalno mizo in pol me folk nonstop sprašuje če sploh kej delam mah sem pač perfekcionist in mam vse v nulo porihtan, pa nič me ne čaka in ne odlašam z delom. Sem pa včeraj komi našla ene dokumente pri tej moji sodelavki ko ma tako razsulo po mizi in predalih ampak kot ona pravi vedno vse najde
< Sporočilo je popravil puncica -- 5.9.2008 7:46:40 >
|
|
RE: Ko v službi vse narediš prehitro... 5.9.2008 9:18:29
|
|
|
|
mojsoncek
|
Redko se zgodi, da ni kaj za delat, ker imam "projektno delo" in projektov nikoli ne zmanjka. Ampak kadar pa se ze zgodi, da imam malo lufta, pa si vzamem cas za kafe (ne tistega iz avtomata) ali pa grem na en sprehod do bliznjega MC in malo pofirbcam po trgovinah (pa se to bolj v okviru malo podaljsanega casa za malico). Po netu pa brskam kar vmes za nekaj minutni oddih. Drugace pa pri nas bolj gledajo na to, da je delo narejeno do zastavljenega roka, pa ni vazno kdaj delas in kaj delas vmes.
|
| Stran: [1] |
Gosta hranaMichonne RRKdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?Pred 4. mesecem (
5%)
Med 4. - 6. mesecem (
70%)
Po 6. mesecih (
24%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!