|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko v službi vse narediš prehitro...
4.9.2008 15:29:38   
puncica
Kaj delate v službi ko vse podelate, da vas nič ne čaka in je vse urejeno. A surfate po netu, a berete časopis, greste na čikpavzo, gledate čez okn, študrate kaj boste kuhale,..., pa a se pol ko kdo pride noter delate da delate user posted image al vam je vseen kaj si folk misli češ sej pri sebi veste da ste vse naredili...

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko v službi vse narediš prehitro...
4.9.2008 15:32:31   
kawasakica
ti srečnica ti...še nisem imela situacije, da ne bi imela kaj delat - ponavadi dalje ostajamuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2008 15:32:41   
Kerensa*
Brskam po Internetu, gledam televizijo, malicam, berem revije, grem na čik (zdaj ne smem več kaditi V pisarni, ampak grem pa pač na okno in dam roko s čikom in gofljo ven user posted image )... kaj bom kuhala, niti pod razno ne razmišljam... in četudi pride Sv. Peter, mi je vseeno... če ni dela, pač ni dela... pri mojem delu si ga sama ne morem najti... no, šef sicer pravi, naj čistim pisarno, ampak... user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2008 15:35:36   
ZARA
Pojdi likat.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2008 15:36:07   
Kerensa*
V pisarni nimam česa likati. user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2008 15:37:10   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

V pisarni nimam česa likati. user posted image
Nobenega dedca nimaš v pisarni? Qrc pa taka pisarna.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2008 15:38:15   
Kerensa*
Sama sem v pisarni... sodelavci nimajo vstopa, razen, če je to potrebno za nemoten potek dela (šefove besedeuser posted image ).

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2008 15:45:43   
Katey
Pri meni to žal ni možno, si pa vmes privoščim čik pavzo, pa kakšno hitro kavo, pa surfanje po netu, gledam pa tko da delo ne trpi.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2008 15:48:39   
Kerensa*
Jaz pa raje gledam na to, da JAZ ne trpim. user posted image

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2008 15:54:04   
Katey
Ti lahko povem, da imam to srečo, da v tej moji zlati službi ne trpim skoraj nikoli, na trenutke šef pokaže kdo je gazdauser posted image , imamo pa korekten prijateljski odnos. Življenje mi grenijo samo stranke, pa še te se da krotituser posted image user posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2008 15:54:08   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Jaz pa raje gledam na to, da JAZ ne trpim. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2008 17:22:52   
Anonimen
Kle gor visimuser posted image .
Na kafe grem.
Če se le da grem domu.
.......

Ne ne delam se da delam, zakaj leuser posted image Pri nas gledajo da je narejeno do roka ostalo jih pa ne zanima. Če končam teden pred rokom pa nimam ničesar naprej se lahko po jajcih čoham. Sam običajno če le mam ure za koristit, takrat raje ostanem doma. K pr nas je tko da enkrat delaš k bebo, pa hitiš da rok ujameš, pa je miljon projektov na mizi.....pride pa obdobje zatišja, takrat se pa bolj čohamouser posted image . Glavno pa je da firmi prnesemo keš. Drugo jim ni pomembnouser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2008 18:20:22   
Anonimen
Grem na kavo.
Pucam maile.
Ali grem domov.

Da bi se delala, da delam? Sem prelena za take fore user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2008 7:45:20   
puncica
Mah jst mam pa vedno en list papirja pred sabo, da nekak zgleda, pa surfam po netu, cajtngov si glih ne upam brat, sicer pa imate prav, zakaj bi se sekirala, če naredim vse v roku, punca ki je prej to delala je bla pa vmes na 4 kavah in a 5 čik pavzah in ni čudno da ni vse sfogala in je jamrala da mora še ob sobotah delat user posted image , taki so mi pa res čudni.

Ja nič grem se delat da delam user posted image user posted image Ja pa ful v nulo mam pospravljeno pisalno mizo in pol me folk nonstop sprašuje če sploh kej delam user posted image mah sem pač perfekcionist in mam vse v nulo porihtan, pa nič me ne čaka in ne odlašam z delom. Sem pa včeraj komi našla ene dokumente pri tej moji sodelavki ko ma tako razsulo po mizi in predalih user posted image user posted image ampak kot ona pravi vedno vse najdeuser posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.9.2008 7:46:40 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2008 9:18:29   
mojsoncek
Redko se zgodi, da ni kaj za delat, ker imam "projektno delo" in projektov nikoli ne zmanjka. Ampak kadar pa se ze zgodi, da imam malo lufta, pa si vzamem cas za kafe (ne tistega iz avtomata) ali pa grem na en sprehod do bliznjega MC in malo pofirbcam po trgovinah (pa se to bolj v okviru malo podaljsanega casa za malico). Po netu pa brskam kar vmes za nekaj minutni oddih.
Drugace pa pri nas bolj gledajo na to, da je delo narejeno do zastavljenega roka, pa ni vazno kdaj delas in kaj delas vmes.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2008 11:54:05   
tabi
če prehitro naredimo delo gremo s sodelavkami domov ali na kavouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Gosta hrana
Michonne RR

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?

Pred 4. mesecem (5%)

Med 4. - 6. mesecem (70%)

Po 6. mesecih (24%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!