HuAnita
|
Poznano. Pa tisto: zgodbico, povem jaz svojo izmišljotino, potem pa začne njuna domišljija delovati, jao, potem pa se že kar prepirata, kaj se zgodi, vpijeta en prek drugega , ponavadi me ta večerni ritual prav sprosti, pa nasmejem se jima naskrivaj, včasih pa mi tudi 'tiltne'. Je pa res, da se zdaj velikokrat ati vključi v 'igro', umit, v posteljo, kratko pravljico, poljubčke in zapre vrata - ponavadi 'vžge', da takoj zaspita, le redko pa se malemu kalimeru tako stoži, da pač še moram jaz priti in ga pocartati - ta večja k sreči zelo hitro zaspi, ker čez dan ne hodi več... Pametnega nasveta nimam, razen kot je rekla Jančika - določi neke realne časovne termine, in se drži vnaprej postavljenih 'kazni', par dni bosta še poskušali, potem pa zaštekali, da misliš resno... Naša dva se zdaj kar hitro slečeta, umijeta zobke in tuširannje, ko pa malega prime, da bo imel Spajdermernem pižamo (ki se seveda ravno tisti dan pere), pa teži 100/uro..., no potem pa spet privlečem na dan iznajdljivost.... :-)
|