Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 9:50:41
|
|
|
|
muška
|
Danes ponoči sem sanjala, da me moj vara. Že med prebujanjem, sem sama sebi dopovedovala, da ga zdaj ne morem napast in da so bile le (upam) sanje. No seveda prva stvar, ki sem jo nardila, ko sem ga videla, sem ga grdo pogledala in se mu nekaj obregnila nazaj, potem pa sem mu povedala, da sem slabe volje, ker sem sanjala da me vara. On seveda v smeh, da se pa kaj takega ne more zgodit itd,... ampak vseeno. Že sam prizor iz sanj in kako sem ga podila iz bajte pa ni hotel it, brrrr
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 9:53:05
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Ja vem - grozen filing. Sem tut jaz že imela takšne in podobne sanje in najbolj grozno pri vsem skupaj je bilo to, da sem se zbudila jezna nanj ....
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 9:58:33
|
|
|
|
Naja30
|
Men se je tud to že sanjalo in ko sem se zbudila, sem bila kar malo jezna na njega On pa nič kriv, me je samo čukasto gledal.
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 10:11:50
|
|
|
|
Teya*D.
|
Hudo...sama sem nazadnje sanjala, da smo ga pokopali, da je umrl-partnerja namreč. Zbudila sem se kot da bi me polili z vodo, zasopla, pretresena. Res ne veš kaj naj si misliš in ali naj verjameš. Jaz osebno nekako bolj verjamem v svoj 'šesti čut' in lahko rečem, da do zdaj se še nisem zmotila. Sanje pa so slika zase, čeprav je kdaj kaj resničnega v njih.
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 10:31:08
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem enkrat sanjala, da me moj vara z eno melanijo, pa sem ga vprašala če kakšno pozna..... in je reku, da ena pri njih dela.... ... .. malo sem ga v hecu špikala a ne reagira in se ne sekiram ker tudi jaz sanjam, da se ljubim...... enkrat z robbie-jem in sem bila poskočna cel dan....
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 10:39:05
|
|
|
|
srki
|
Tudi meni se je že to sanjalo, sprva nelagoden občutek, potem pa pozabiš. Pa sem mu tudi povedala, kaj sem sanajla, je samo rekel: "svašta". Ker njemu se kako nikoli sploh ne sanja.
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 11:06:27
|
|
|
|
mojamura
|
tudi jaz sem že imela podobne sanje.....sredi noči sem sevsedla in v napol snu začela kričati....prokleti kur***, kako si drzneš....a sem si jaz to zaslužila moj me je pa parkrat ruknu....pa me samo bledo gledal....jaz pa cela prešvicana pa ga grdo pogledam, pa mu rečem....a tak me maš rad, da ga kuj v vsako luknjo vtekenš... zjutraj sva se pa smejala na ta račun, ampak takrat mi pa ni bilo vseeno
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 11:08:49
|
|
|
|
muška
|
boga, no jaz že prihajam malo k sebi. Ampak vedno ko me pokliče (danes že 3x) zajamem sapo in preštejem do 3, da se normalno oglasim na telefon
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 11:15:20
|
|
|
|
mateyka
|
vem, mene so enkrat ene sanje zamorile za par dni poznam pa tipa, ki je sanjal, da ga žena vara - in ga je res. ful grozno..
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 11:24:56
|
|
|
|
muška
|
ojej, to je pa šit. No pa sem spet tam ko sem bila. Ampak meni so te sanja kar pogosto. No parkrat na leto recimo
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 12:43:41
|
|
|
|
tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura tudi jaz sem že imela podobne sanje.....sredi noči sem sevsedla in v napol snu začela kričati....prokleti kur***, kako si drzneš....a sem si jaz to zaslužila moj me je pa parkrat ruknu....pa me samo bledo gledal....jaz pa cela prešvicana pa ga grdo pogledam, pa mu rečem....a tak me maš rad, da ga kuj v vsako luknjo vtekenš... zjutraj sva se pa smejala na ta račun, ampak takrat mi pa ni bilo vseeno Hvala da si me fajn nasmejala!! Tudi meni se je že kdaj kaj takega sanjalo in ja,sem bla kar jezna nanj potem Ubogi dedi,kaj vse morajo prenašat
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 12:44:13
|
|
|
|
karmy
|
Danes ponoči sem sanjala, da me moj vara. si predstavljaš da to omeniš partnerju..crkne od smeha
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 12:52:56
|
|
|
|
muška
|
Karmy, saj sem mu povedala. Pa je rekel, da ni šans . Saj, kaj pa bi drugega
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 13:19:58
|
|
|
|
karmy
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Karmy, saj sem mu povedala. Pa je rekel, da ni šans . Saj, kaj pa bi drugega od mojega kolega, žena je imela tudi takšne sanje. Ko mu je povedala da ga sigurn vara, pa jo tko vpraša, kje si pa to idiotsko idejo dobila. pa reče: sanjala sem ...kmal crknu od smeha
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 13:25:54
|
|
|
|
deja27
|
jaz imam tudi take sanje,ni dolg od tega ko se mi je sanjalo,da me moj vara"res mora" dobr,da mi je že ob 5h ušel v službo,ker bi ga takoj k bi se zbudila napadla.pol k je pa prišel dam,sem ga pa dražila,kam hodi v hotel,da ga ne spoznajo in če je boljša itd..pol me je pa neki časa debel gledal,ker je mislu,da me je en našponal,pol je pa reku,da sem trapasta,da ima že mene dost,kaj da bi imel še eno zraven.včeri pa najdem na netu,da je gledal en apartama v bovcu.matr me je zvilo pa sem vidla,da se je zaj....,ker je iskal apartma z podobnim priimkom za na morje,če nebi pogruntala to.je danes že kastriran,pa naj on sanja kako ga jaz varam
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 14:22:23
|
|
|
|
tehnofil
|
Danes ponoči sem sanjala, da me moj vara. Najbolje da se takoj ločiš. To ga bo izučilo.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 22.5.2008 14:23:13 >
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 14:28:22
|
|
|
|
lelčy
|
meni ko se je nazadnje sanjalo, da me vara in sem mu povedla mi je samo rekel "draga, to ti je polna rit spanja"
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 14:29:56
|
|
|
|
muška
|
Danes ponoči sem sanjala, da me moj vara. Najbolje da se takoj ločiš. To ga bo izučilo. ¸ Zakaj pa?
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 14:42:33
|
|
|
|
Blejka26
|
meni se to tudi dostkrat sanja,ampak v vseh sanjah me vara z eno in isto osebo...samo baje to pomeni,da ti je partner zvest..
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 15:09:11
|
|
|
|
nejcko
|
Sanje bojda pomenijo ravno kontra: v sanjah te vara - v resnici je zvest; v sanjah umre - v resnici je zelo zdrav itd. Jaz sem že skoraj dvajset let nazaj celo svojo familijo pokopala v sanjah (sanje so se ful ponavljale), pa so še vsi živi in zdravi. Trkaaaaaaaaaaaaaaaaam!
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 16:47:01
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška No seveda prva stvar, ki sem jo nardila, ko sem ga videla, sem ga grdo pogledala in se mu nekaj obregnila nazaj, potem pa sem mu povedala, da sem slabe volje, ker sem sanjala da me vara. ok, vem da so to grozne sanje, ampak da si ga potem grdo gledala je pa glupo. zgleda kot da prav iščeš fajt.
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 17:26:40
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: muška No seveda prva stvar, ki sem jo nardila, ko sem ga videla, sem ga grdo pogledala in se mu nekaj obregnila nazaj, potem pa sem mu povedala, da sem slabe volje, ker sem sanjala da me vara. ok, vem da so to grozne sanje, ampak da si ga potem grdo gledala je pa glupo. zgleda kot da prav iščeš fajt. Ma nč ne išče fajt. Meni je pa logično, če nekaj takega sanjaš, da tako reagiraš. Jaz sem mela enake sanje in prvo ko sem se zbudila, sem mojga lopnla po rami. On pa ves zaspan revež ni imel pojma kaj se dogaja, kaj ga je doletelo Valda, da sva se potem temu smejala do solz, ampak bujenje je pa bilo kruto ob 6 zjutraj.
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 22.5.2008 20:35:21
|
|
|
|
urška
|
ma ne to ni logično. predstavljaj si, da bi tvoj to sanjal. in bi te zjutraj za 'dobro jutro' lopnil. meni ne bi blo do smeha. najbrž bi te lopnila nazaj.
< Sporočilo je popravil urška -- 22.5.2008 20:36:04 >
|
|
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 23.5.2008 8:30:25
|
|
|
|
tanikaa
|
Tudi meni se je že sanjalo, da me je prevaral. In sem se tudi zbudila z enim res ne lepim občutkom. No, danes pa se mi je sanjalo, da so me strpali v norišnico. Mene in mojo sosedo Saj tam mi je bilo prav fajn. Edino kar me je motilo, da sem morala priti vodo z veliko leda.
|
|
RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan 23.5.2008 8:36:19
|
|
|
|
srki
|
Tehnofil, verjetno se vse zavedamo, da so samo sanje. Saj ni nobena pisala, da je zdaj pa pra*** ipd.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?