|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan
22.5.2008 9:50:41   
muška
Danes ponoči sem sanjala, da me moj vara. Že med prebujanjem, sem sama sebi dopovedovala, da ga zdaj ne morem napast in da so bile le (upam) sanje.  No seveda prva stvar, ki sem jo nardila, ko sem ga videla, sem ga grdo pogledala in se mu nekaj obregnila nazaj, potem pa sem mu povedala, da sem slabe volje, ker sem sanjala da me vara.
On seveda v smeh, da se pa kaj takega ne more zgodit itd,... ampak vseeno. Že sam prizor iz sanj in kako sem ga podila iz bajte pa ni hotel it, brrrr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko ti sanje pokvarijo jutro, ali celo dan
22.5.2008 9:53:05   
maruškaŠ
Ja vem - grozen filing. Sem tut jaz že imela takšne in podobne sanje in najbolj grozno pri vsem skupaj je bilo to, da sem se zbudila jezna nanj ....

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2008 9:58:33   
Naja30
Men se je tud to že sanjalo in ko sem se zbudila, sem bila kar malo jezna na njega user posted image  On pa nič kriv, me je samo čukasto gledal.user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2008 10:11:50   
Teya*D.
Hudo...sama sem nazadnje sanjala, da smo ga pokopali, da je umrl-partnerja namreč. Zbudila sem se kot da bi me polili z vodo, zasopla, pretresena. Res ne veš kaj naj si misliš in ali naj verjameš. Jaz osebno nekako bolj verjamem v svoj 'šesti čut' in lahko rečem, da do zdaj se še nisem zmotila. Sanje pa so slika zase, čeprav je kdaj kaj resničnega v njih. 

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2008 10:31:08   
kristinaj
jaz sem enkrat sanjala, da me moj vara z eno melanijo, pa sem ga vprašala če kakšno pozna..... in je reku, da ena pri njih dela....user posted image user posted image user posted image ... .. malo sem ga v hecu špikala a ne reagira in se ne sekiram ker tudi jaz sanjam, da se ljubim...... enkrat z robbie-jem in sem bila poskočna cel dan....user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2008 10:39:05   
srki
Tudi meni se je že to sanjalo, sprva nelagoden občutek, potem pa pozabiš. Pa sem mu tudi povedala, kaj sem sanajla, je samo rekel: "svašta". Ker njemu se kako nikoli sploh ne sanja.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2008 11:06:27   
mojamura
tudi jaz sem že imela podobne sanje.....sredi noči sem sevsedla in v napol snu začela kričati....prokleti kur***, kako si drzneš....a sem si jaz to zaslužila

moj me je pa parkrat ruknu....pa me samo bledo gledal....jaz pa cela prešvicana pa ga grdo pogledam, pa mu rečem....a tak me maš rad, da ga kuj v vsako luknjo vtekenš...

zjutraj sva se pa smejala na ta račun, ampak takrat mi pa ni bilo vseeno

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2008 11:08:49   
muška
user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

boga, no jaz že prihajam malo k sebi. Ampak  vedno ko me pokliče (danes že 3x) zajamem sapo in preštejem do 3, da se normalno oglasim na telefon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2008 11:15:20   
mateyka
vem, mene so enkrat ene sanje zamorile za par dni user posted image
poznam pa tipa, ki je sanjal, da ga žena vara - in ga je res. ful grozno..

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2008 11:24:56   
muška
ojej, to je pa šit. user posted image     No pa sem spet tam ko sem bila. user posted image   Ampak meni so te sanja kar pogosto. No parkrat na leto recimo user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2008 12:43:41   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

tudi jaz sem že imela podobne sanje.....sredi noči sem sevsedla in v napol snu začela kričati....prokleti kur***, kako si drzneš....a sem si jaz to zaslužila

moj me je pa parkrat ruknu....pa me samo bledo gledal....jaz pa cela prešvicana pa ga grdo pogledam, pa mu rečem....a tak me maš rad, da ga kuj v vsako luknjo vtekenš...

zjutraj sva se pa smejala na ta račun, ampak takrat mi pa ni bilo vseeno

user posted image user posted image Hvala da si me fajn nasmejala!!
Tudi meni se je že kdaj kaj takega sanjalo in ja,sem bla kar jezna nanj potemuser posted image Ubogi dedi,kaj vse morajo prenašatuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2008 12:44:13   
karmy
Danes ponoči sem sanjala, da me moj vara.

si predstavljaš da to omeniš partnerju..crkne od smehauser posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2008 12:52:56   
muška
Karmy, saj sem mu povedala. Pa je rekel, da ni šans . Saj, kaj pa bi drugega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2008 13:19:58   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Karmy, saj sem mu povedala. Pa je rekel, da ni šans . Saj, kaj pa bi drugega user posted image user posted image user posted image

od mojega kolega, žena je imela tudi takšne sanje. Ko mu je povedala da ga sigurn vara, pa jo tko vpraša, kje si pa to idiotsko idejo dobila. pa reče: sanjala sem ...kmal crknu od smeha user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.5.2008 13:25:54   
deja27
jaz imam tudi take sanje,ni dolg od tega ko se mi je sanjalo,da me moj vara"res mora"user posted image dobr,da mi je že ob 5h ušel v službo,ker bi ga takoj k bi se zbudila napadla.pol k je pa prišel dam,sem ga pa dražila,kam hodi v hotel,da ga ne spoznajo in če je boljša itd..pol me je pa neki časa debel gledal,ker je mislu,da me je en našponal,pol je pa reku,da sem trapasta,da ima že mene dost,kaj da bi imel še eno zraven.včeri pa najdem na netu,da je gledal en apartama v bovcu.matr me je zvilouser posted image pa sem vidla,da se je zaj....,ker je iskal apartma z podobnim priimkom za na morje,če nebi pogruntala to.je danes že kastriran,pa naj on sanja kako ga jaz varamuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2008 14:22:23   
tehnofil

Najbolje da se takoj ločiš. To ga bo izučilo.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 22.5.2008 14:23:13 >

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.5.2008 14:28:22   
lelčy
meni ko se je nazadnje sanjalo, da me vara in sem mu povedla mi je samo rekel "draga, to ti je polna rit spanja"user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.5.2008 14:29:56   
muška
Najbolje da se takoj ločiš. To ga bo izučilo.
¸

Zakaj pa?

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.5.2008 14:42:33   
Blejka26
meni se to tudi dostkrat sanja,ampak v vseh sanjah me vara z eno in isto osebo...samo baje to pomeni,da ti je partner zvest..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.5.2008 15:09:11   
nejcko
Sanje bojda pomenijo ravno kontra: v sanjah te vara - v resnici je zvest; v sanjah umre - v resnici je zelo zdrav itd.

Jaz sem že skoraj dvajset let nazaj celo svojo familijo pokopala v sanjah (sanje so se ful ponavljale), pa so še vsi živiuser posted image  in zdravi. Trkaaaaaaaaaaaaaaaaam!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.5.2008 16:47:01   
urška

No seveda prva stvar, ki sem jo nardila, ko sem ga videla, sem ga grdo pogledala in se mu nekaj obregnila nazaj, potem pa sem mu povedala, da sem slabe volje, ker sem sanjala da me vara.

ok, vem da so to grozne sanje, ampak da si ga potem grdo gledala je pa glupo. zgleda kot da prav iščeš fajt.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.5.2008 17:26:40   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: urška

No seveda prva stvar, ki sem jo nardila, ko sem ga videla, sem ga grdo pogledala in se mu nekaj obregnila nazaj, potem pa sem mu povedala, da sem slabe volje, ker sem sanjala da me vara.

ok, vem da so to grozne sanje, ampak da si ga potem grdo gledala je pa glupo. zgleda kot da prav iščeš fajt.

Ma nč ne išče fajt. Meni je pa logično, če nekaj takega sanjaš, da tako reagiraš. Jaz sem mela enake sanje in prvo ko sem se zbudila, sem mojga lopnla po rami. On pa ves zaspan revež ni imel pojma kaj se dogaja, kaj ga je doletelo user posted image  Valda, da sva se potem temu smejala do solz, ampak bujenje  je pa bilo kruto ob 6 zjutraj.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.5.2008 20:35:21   
urška
ma ne to ni logično. predstavljaj si, da bi tvoj to sanjal. in bi te zjutraj za 'dobro jutro' lopnil. meni ne bi blo do smeha. najbrž bi te lopnila nazaj.

< Sporočilo je popravil urška -- 22.5.2008 20:36:04 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2008 8:30:25   
tanikaa
Tudi meni se je že sanjalo, da me je prevaral. In sem se tudi zbudila z enim res ne lepim občutkom.

No, danes pa se mi je sanjalo, da so me strpali v norišnico. user posted image  Mene in mojo sosedouser posted image Saj tam mi je bilo prav fajn.  Edino kar me je motilo, da sem morala priti vodo z veliko leda. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2008 8:36:19   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image

Tehnofil, verjetno se vse zavedamo, da so samo sanje. Saj ni nobena pisala, da je zdaj pa pra*** ipd.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?