Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 12:48:57
|
|
|
|
Isabellabina
|
Zdravo Upam,da je katera izmed vas,ki bi mi lahko znala odgovorit na vprašanje. Namreč,začela sem pazit otroka kot varuška(pa nimam šole za vzgojiteljico)na črno.Zdaj pa sem začela malo v strahu razmišljat(no vsi tu doma),kaj pa če me kdo prijavi ,da to počnem ,ker so okrog nas kar nekajkrat že prijavili soseda,ki dela doma(sedaj ima prijavljeno obrt).pač me je malo strah ,če se kaj takega naredi in kaj v tem primeru se meni lahko zgodi.Okrog nas je kar nekaj ljudi ,ki so malce sovražno nastrojeni,pa jim nismo nič naredili pač fovšija dela Hvala vsem za odgovore.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 12:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 13:00:38
|
|
|
|
ledenaa
|
če te kdo prijavi ja kaj pa misliš da bo Če te dobijo potem boš plačala ogromno kazen
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 13:03:55
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo. Točno tako!
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 13:18:51
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo. Točno tako! In oni bodo to kar verjeli, ja. No, saj tudi če ne, njigova stvar in nasprotnega ne morejo dokazati. Če je tem ljudem za zaupat (staršem otroka), potem se verjetno res nimaš česa bati.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 17:57:05
|
|
|
|
Ribica **
|
Jaz bi v takem primeru pac se za placilo dogovorila prek studenta, samo jaz pac imam status, zato se ne sekiram. Edino oglasov pa res ne dajem (vec) na internet, za vsak slucaj.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 18:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo. Točno tako! In oni bodo to kar verjeli, ja. No, saj tudi če ne, njigova stvar in nasprotnega ne morejo dokazati. Če je tem ljudem za zaupat (staršem otroka), potem se verjetno res nimaš česa bati. Da.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 18:09:07
|
|
|
|
ellie
|
Ko so dobili mojo znanko, je plačala kazen okrog 200-300 eur. Tak da jo je pokrila z enim otrokom. Se pa na žalost ni mogla nič izgovarjat. Ker ji je prišla inšpekcija domov...in so jo ravno na vratih dobili, ko se je s 5 mulčki odpravljala ven. Potem je prijavila dopolnilno dejavnost.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 19:11:27
|
|
|
|
maychi
|
Ok, je razlika, če čuvaš 5 otrok ali pa 1. Pri enem se lahko zgovoriš (da je od brata, sosede ...) in ga pač čuvaš. Pri 5 pa bolj težko razložiš, da ravno danes cela žlahta in kolegice nimajo časa in da si vskočila.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 19:16:14
|
|
|
|
TRIŠ
|
Tudi če te prijavijo ti ne morejo dokazati da ga čuvaš za denar,prej pa se seveda pogovori s starši tega otroka
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 20:44:18
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Tudi če te prijavijo ti ne morejo dokazati da ga čuvaš za denar,prej pa se seveda pogovori s starši tega otroka Strinjam, zastonj merkat otroke od prijateljic pa zaenkrat še ni kaznivo.
|
|
RE: Ko te nekdo prijavi????? 30.9.2009 21:52:18
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa če te kdo prijavi ja kaj pa misliš da bo Če te dobijo potem boš plačala ogromno kazen Dokler te inšpektor ne vidi pri prejemanju denarja ti nihče nič ne more! ... samo ne smeš takoj priznat, ko te vprašajo, da čuvaš na črno Pač paziš kolegicinega otroka, ker si ravno doma, ona pa dela. A sedaj še kolegici ne smeš delat usluge al kaj? Kdo pa je rekel, da ti kaj plača. Prinese ti plenice in hrano za malega in to je to...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?