|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko te nekdo prijavi?????
30.9.2009 12:48:57   
Isabellabina

Zdravo

Upam,da je katera izmed vas,ki bi mi lahko znala odgovorit na vprašanje.
Namreč,začela sem pazit otroka kot varuška(pa nimam šole za vzgojiteljico)na črno.Zdaj pa sem začela malo v strahu razmišljat(no vsi tu doma),kaj pa če me kdo prijavi ,da to počnem ,ker so okrog nas kar nekajkrat že prijavili soseda,ki dela doma(sedaj ima prijavljeno obrt).pač me je malo strah ,če se kaj takega naredi in kaj v tem primeru se meni lahko zgodi.Okrog nas je kar nekaj ljudi ,ki so malce sovražno nastrojeni,pa jim nismo nič narediliuser posted image pač fovšija dela user posted image

Hvala vsem za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko te nekdo prijavi?????
30.9.2009 12:58:52   
Anonimen
Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo.

(odgovor članu Isabellabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2009 13:00:38   
ledenaa
če te kdo prijavi ja kaj pa misliš da bo
Če te dobijo potem boš plačala ogromno kazen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2009 13:03:55   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo.

Točno tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2009 13:18:51   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Točno tako!

In oni bodo to kar verjeli, ja. No, saj tudi če ne, njigova stvar in nasprotnega ne morejo dokazati. Če je tem ljudem za zaupat (staršem otroka), potem se verjetno res nimaš česa bati.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2009 17:57:05   
Ribica **
Jaz bi v takem primeru pac se za placilo dogovorila prek studenta, samo jaz pac imam status, zato se ne sekiram. Edino oglasov pa res ne dajem (vec) na internet, za vsak slucaj.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2009 18:03:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Točno tako!

In oni bodo to kar verjeli, ja. No, saj tudi če ne, njigova stvar in nasprotnega ne morejo dokazati. Če je tem ljudem za zaupat (staršem otroka), potem se verjetno res nimaš česa bati.

Da.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2009 18:09:07   
ellie
Ko so dobili mojo znanko, je plačala kazen okrog 200-300 eur. Tak da jo je pokrila z enim otrokom. Se pa na žalost ni mogla nič izgovarjat. Ker ji je prišla inšpekcija domov...in so jo ravno na vratih dobili, ko se je s 5 mulčki odpravljala ven. Potem je prijavila dopolnilno dejavnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2009 19:11:27   
maychi
Ok, je razlika, če čuvaš 5 otrok ali pa 1.
Pri enem se lahko zgovoriš (da je od brata, sosede ...) in ga pač čuvaš.
Pri 5 pa bolj težko razložiš, da ravno danes cela žlahta in kolegice nimajo časa in da si vskočila. user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2009 19:16:14   
TRIŠ
Tudi če te prijavijo ti ne morejo dokazati da ga čuvaš za denar,prej pa se seveda pogovori s starši tega otrokauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2009 20:44:18   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Tudi če te prijavijo ti ne morejo dokazati da ga čuvaš za denar,prej pa se seveda pogovori s starši tega otrokauser posted image

Strinjam, zastonj merkat otroke od prijateljic pa zaenkrat še ni kaznivo.user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2009 21:52:18   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

če te kdo prijavi ja kaj pa misliš da bo
Če te dobijo potem boš plačala ogromno kazen

Dokler te inšpektor ne vidi pri prejemanju denarja ti nihče nič ne more! ... samo ne smeš takoj priznat, ko te vprašajo, da čuvaš na črno  user posted image
Pač paziš kolegicinega otroka, ker si ravno doma, ona pa dela. A sedaj še kolegici ne smeš delat usluge al kaj?
Kdo pa je rekel, da ti kaj plača. Prinese ti plenice in hrano za malega in to je to...

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2009 22:48:28   
Onasiss
Ok... a potem tudi babica, ki čuva svojega vnučka dela na črno???

Rečeš, da je sorodnik in pika in to poveš tudi njegovim staršem. user posted image

So what....

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?