Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 12.10.2012 21:58:05
|
|
|
|
petea
|
TT, se pridružujem težave z RR se zadnje mesece stopnjujejo in tudi mene velikokrat ujezi, ko se ali noče portal niti odpreti ali pa lepo sestavim kakšen odgovor in mi ga seveda 'veselo' izbriše če se težave ne bodo odpravile, bo RR samo še bolj zamiral bi bilo škoda tega
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 12.10.2012 22:02:21
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Timeout expired /forum/js/globalfunctions.asp, line 893 čas se počasi izteka
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 12.10.2012 22:40:07
|
|
|
|
mateyka
|
pa res - expired indeed
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 13.10.2012 8:43:16
|
|
|
|
Paštetka
|
Meni pa dela super hitro. po moje bo kakšna povezava kriva ali škatla Kar mene moti tukaj, da ne omogočijo lepljenje slik in in dodajanje slik npr. v album preko iPada in Mac-a, kot imajo tu drugi spletni portali.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2012 9:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 13.10.2012 12:10:45
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Moj računalnik je tik pred odhodom v večna lovišča, zato sem mislila, da so počasnost in ostale težave pač njegova krivda. Okence za odgovor mi je po trikrat ven vrglo, preden se je sploh odprlo. Za sporočilo sem se pa že zdavnaj navadila, da ga kopiram, preden ga poskusim oddati. Ja, no. Saj bodo uredili. Kot zanimivost: okence za ta odgovor se mi je odprlo ekspresno hitro.
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 13.10.2012 14:31:47
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Meni tudi dela počasi že en dooolg časa. Okenca za odgovore se odpirajo lih 5 minut, ponavadi prej živce zgubim in se odjavim (če me sploh hoče, ker tudi to melje in melje....). Meni tudi! In ko se okence končno odpre ponavadi javi napako ali pa da je čas potekel... včasih mi pa celo rata kaj odpisat - kot sedaj Aja, pa to dela sedaj, ko imamo nov močan računalnik in enako je delal pred par meseci na "predpotopniku", tako, da računalniki po moje niso krivi...
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 13.10.2012 21:07:37
|
|
|
|
mateyka
|
evo, spet se hebem s tem oknom na eni drugi temi - ma 5-tič že odpiram ker mi skoz tajmauta..
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 14.10.2012 20:41:51
|
|
|
|
ronja
|
Meni tudi dela počasi že en dooolg časa. Okenca za odgovore se odpirajo lih 5 minut, Podpis. Navadno pa napiše potem tole: Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Počasi imam vsega poln kufer.
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 14.10.2012 21:24:30
|
|
|
|
petea
|
Čakam na sporočilo Ajre RR: ' Za odgovor na vaše vprašanje lahko povprašate tudi RR strokovnjake...' A čakam in čakam in čakam in ga kar ni. Ajra RR, kje si?!? Ali na RR na naše pripombe nihče ne zna odgovoriti?
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 14.10.2012 22:30:03
|
|
|
|
liliana
|
Izgleda, da RR nima strokovnjaka za tehnične teževe....
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 15.10.2012 12:51:02
|
|
|
|
mojamura
|
mislim, da ga majo, ampak odzivnost ni najboljša RR vrlina
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 15.10.2012 12:53:09
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura mislim, da ga majo, ampak odzivnost ni najboljša RR vrlina ja, dela samo en dan v tednu...
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 15.10.2012 15:05:43
|
|
|
|
petea
|
Kateri dan v tednu pa dela?
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 15.10.2012 15:14:55
|
|
|
|
hedviga
|
danes zgleda da ne
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 15.10.2012 15:19:38
|
|
|
|
petea
|
pa včeraj, predvčerajšnjim, predpredvčerajšnjim ... in tako nazaj že kar konkretno število dni tudi ni delal
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 15.10.2012 18:06:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura mislim, da ga majo, ampak odzivnost ni najboljša RR vrlina Ali pa imajo takega, ki dela ne obvlada.....ali pa je preslabo plačan......
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 15.10.2012 18:26:01
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Kateri dan v tednu pa dela? Vsak dan v času uradnih ur.
|
|
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 16.10.2012 9:42:21
|
|
|
|
mojamura
|
evo poduplano....imate velik BUG v kodi RR!!!!
< Sporočilo je popravil mojamura -- 16.10.2012 9:48:03 >
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 16.10.2012 9:47:05
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mojamura mislim, da ga majo, ampak odzivnost ni najboljša RR vrlina Ali pa imajo takega, ki dela ne obvlada.....ali pa je preslabo plačan...... mislim, da bo kar slednje....sploh, če pogledaš pa napišeš nekaj na ''O portalu'', kjer bi vsaj tisti del foruma lahko tehnično osebje bolj gledalo....pa je tudi tema. kakšna moderatorka še kaj pogleda, ostalo je pa tema. lahko pa, da je dal odpoved no in evo ga: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31' Timeout expired /rr2_include/rr2_functions_.asp, line 794
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 16.10.2012 12:01:28
|
|
|
|
hedviga
|
Evo sem ugotovila:dela vsako peto sredo v mesecu od 12. do poldne.... AMpak lejte to: ****ti, ****, **** ... to pa dela
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 16.10.2012 12:27:43
|
|
|
|
ronja
|
Hedviga, prioritete . prvo spoštovanje, spoštljiv odnos, nič kletvic in zmerljivk... Pa če dela zraven še tako sranje, to ni važno, to bi se pa že lahko naučila na rr, no!
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 16.10.2012 12:51:54
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Hedviga, prioritete . prvo spoštovanje, spoštljiv odnos, nič kletvic in zmerljivk... Pa če dela zraven še tako sranje, to ni važno, to bi se pa že lahko naučila na rr, no! Ronja bi ti prej odgovorila, ampak mi ni odprlo....
|
|
RE: Ko te j*e*b*e RR portal 17.10.2012 15:23:18
|
|
|
|
hedviga
|
No če katero še zanima kateri dan dela RR strokovnjak: danes
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?