Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 11:42:12
|
|
|
|
pika_b
|
Pa še ena taka, ki se ukvarja z odprtostjo. :)-:)-:)- Moja kolegica je bila odprta že en mesec pred PDP in je svojega :duda: nosila čez rok. Mislim, da ko se enkrat začneš odpirat je to to, vendar enim gre počasi drugim pa kar naenkrat. Jaz na vsakem pregledu vprašam, če sem kaj odprta pa dobim tale super odgovor: to zdaj sploh ni pomembno, vse je pripravljeno in da je vse o.k. In kaj se da iz tega razbrat. :hudicek: nič. Večini :nosecka: jim povedo, če so odprte jaz pa dobivam takšne odgovore. Mislim, da je od vsakega G različno kdo kaj pove. Jaz sem se še morala borit, da mi je sploh G povedal, koliko je :duda: težki. To ni bilo nič pomembno. A si našla moj odgovor, glede štetja gibov? O tem, da si razočarna nad tem G, ti pa rada verjamem, ker je tvoja G baje ful super. Sem slišala same pohvale, razen tega, da se pač vedno načakaš, ko imaš pregled, neglede če si :nosecka: ali samo preventiva. Uživaj in lepo se imej, pika_b :rozica:
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 12:23:17
|
|
|
|
malika
|
Ma ja, eni gin so totalno mimo. Meni mojega :duda: nihče ni meril ne tehtal, me včasih prime, da bi šla kar na Fontano, ampak vem da UZji vznemirjajo bebike pa mu še privoščim malo miru. Čeprav radovednost dela svoje. Ko sem prišla iz bolnice na pregled in temu fosilu pač povedala kaj je bilo, me je totalno natulil, da je itak vsaka odprta za 1 cm in da je to OK in bp.In na vsakem nadaljem pregledu je vse OK, tudi ko nisem naštela 10 gibov 2 dni ,je bilo vse OK in BP. Od tod potem moje vprašanje, če se lahko nazaj zapreš. Bedasto, ampak :zmeden2: Sem pa našla tvoj odgovor glede gibov in po tej teoriji, jih naštejem dovolj. Vsaj nekaj :bravo:
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 13:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, nazaj se ne moreš zapirat, preden ne rodiš. So pa ene (beri jaz) odprte tudi 14 dni ali več 2 prsta oz. dva cm. Pa nič zato.
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 15:10:45
|
|
|
|
thumbelina
|
Bila odprta en mesec pred rokom 2-3 cm, tudi čep je šel takrat stran, pa smo čakali 5 dni čez rok.
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 16:06:12
|
|
|
|
Gina
|
Ko se začneš odpirat, se pač odpiraš. Ene bolj počasi, ene bolj hitro. Jaz sem bila se mi zdi 1 mesec prej že en prst odprta, pa 2 tedna prej že odprta 2-3 prste. 5 dni čez rok sem bila še doma - z enako situacijo:zmeden2:, no 3 prste odprta. Pa še ni hotel ven, so ga spodbudili. Zate je pa zdaj tudi že čisto vseeno, če bi šla rodit, a ne, saj je itak samo še 14 dni do roka, ali kako.
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 16:58:10
|
|
|
|
Seven*
|
Malika, eni gin. so res kretenski.. Ko si enkrat odprt si odprt, od tam gre samo se naprej zadeva. Jaz sem bila na koncu odprta en cm kaksen teden, potem pa sem sla rodit. Pomojem si se vedno odprta 1 cm, samo on tega pac ne omenja.
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 17:00:36
|
|
|
|
Seven*
|
Aja. Pa ni vsaka odprta 1 cm. To je kar nekaj bleknil. Ko sem se jaz odprla na 1 cm, so kar malo paniko zagnali v porodnisnici, kao, da bom kmalu rodila.. Glede gibov pa.. Imam prijateljico, ki se ji otrok sploh ni premikal. In to celo nosecnost.. Je cutila mogoce 1-2x na dan metuljcke..in to je bilo to.. Pa je bilo vse ok. Je pa res, da te skrbi, ce ne cutis dovolj..
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 17:19:20
|
|
|
|
neja
|
Moja sestrična je bila dva mesedca pred rokom odprta 2 cm, bila je 14 dni v bolnišnici za vsak slučaj, potem pa so jo poslali domov in je rodila normalno pri devetih mesecih. Pa še nekaj: ko se je moja ginekologinja obnašala do mene ne preveč prijazno, sem jo takoj zamenjala in zdaj imam najboljšega ginekologa na svetu:), tako da se čudim, zakaj to prenašaš?
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 10.7.2005 18:33:07
|
|
|
|
Annny
|
Res je, ne moreš se zapreti nazaj. Ti kar pogumno vprašaj ginekologa..jaz sem v zadnjih tednih večkrat naletela na enega brezveznika, ki so se ga vse nosečke bale..pa se je potem izkazalo, da ne mara tistih boječih in da v bistvu čisto rad odgovori na vprašanja. To imej v mislih, pa bo lažje. Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2005 14:58:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Ko si enkrat že odprt... 11.7.2005 18:36:03
|
|
|
|
Gina
|
Ne moreš nič drugače čutit, no vsaj jaz nisem. Ne vem, če je partner ravno izurjen za take reči ugotavljat, pa še nevarno je, če ne dela to sterilno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......