|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko se začne trebušček poznati...
21.12.2008 12:17:26   
Anonimen
Punce nekaj me zanima, ker sem v prvo noseča prosim ne se smejat mojemu vprašanjuuser posted image .

Namreč sem v 11 tednu. Ker imam od prej že nakaj šlavfkov, predvidevam da se mi bo trebušček začel videti kasneje, kot suhicam... (nisem ravno debela ampak nekaj odvečne masti pa le imam).

No sedaj pa opažam, spodaj kjer še šlavfek konča in nad sramno kostjo se mi dela taka mala izboklinica. Ta del je bil prej raven... ali je možno, da se nosečniški trebušček začne delati tako nizko??

Kot pravim ne se mi smejat punceuser posted image ,

Hvala in lp...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko se začne trebušček poznati...
21.12.2008 13:23:30   
Ploha
ravno tam se najprej pozna,...plod je še zelo nizko in majhen,...tko da je to čist normalno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2008 13:36:14   
naia
ta tvoj šlavfček ne bo več tako mehak kot je bil in bo malo bolj trši oz. verjetno včasih si lahko potegnila trebušček notr, zdj ga pa ne moreš oz. ko ga potegneš, je še zmer buši user posted image
sama imam tudi malo več kg (beri cca. 3-4kg), pomeni nisem debela, ampak mal več pa imam in vem, da sem pri nuhalni šele povedala, da sem noseča in nihče ni prej opazil bušija, isti je bil kot prej, sam malo bolj trši, ne več tok "mlahav" user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2008 14:26:13   
biba14
user posted image  Naia, si ful dobr povedala...jaz mam že od prej bušija ( pač nisem prekla ampak neko povprečje z dodatki špehca na trebuhuuser posted image  ), no in v 13.tem tednu je ta obstal, ko sm ga hotela not potegnit( vsaj pred user posted image sem ga , da se šlaufki niso tok vidliuser posted image  ). Sedaj sem v 15.tem in mam že kar izbočeno vse skup, tako da ko prikrivam ( no,do božička bomuser posted image  ), odpadejo vse oprijete majceuser posted image .

Lep pozdravček

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2008 14:38:00   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ker imam od prej že nakaj šlavfkov, predvidevam da se mi bo trebušček začel videti kasneje, kot suhicam... (nisem ravno debela ampak nekaj odvečne masti pa le imam).

Meni se je začel poznati dokaj pozno pa sem med suhicami. Ene prej "raznese", druge kasnejeuser posted image . Lepo user posted image , pa pobožaj bušijauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2008 19:09:52   
Lorencia
Sama sem v 28.tednu in verjeti ali ne 3 - 2 tedna nazaj so se našli še znanci, ki niso opazili da sem noseča...zdaj, pa vsi mislijo , da sem namesto 7.mesecev - noseča največ 4.meseca.
Sem pa imela prej izredno suh trebuh, kot tudi v osnovi spadam med "suhice"

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 21.12.2008 19:10:54 >

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2008 19:45:15   
rossi
Lep pozdrav.Jaz imam eno vprašanje a nevem ravno v kakšen forum bi to spadalo.Upam,da mi lahko tudi tu kakšen odgovori.Sem v 22.tednu in še zmeraj nisem sigurna o otrokem premiku.Je bolj ne kot ja.Je mogoče ,da se ga začuti kaj kasneje?

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2008 20:32:49   
Lorencia
Rossi,
kaj pa pomeni bolj ja kot ne ?
Torej ga čutiš, ampak ga čutiš zelo redko ali sploh ne veš, če ga čutiš?

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2008 20:33:01   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: rossi

Lep pozdrav.Jaz imam eno vprašanje a nevem ravno v kakšen forum bi to spadalo.Upam,da mi lahko tudi tu kakšen odgovori.Sem v 22.tednu in še zmeraj nisem sigurna o otrokem premiku.Je bolj ne kot ja.Je mogoče ,da se ga začuti kaj kasneje?

Ja lahko da ga boš kasneje začutla,ker se v teh tednih nabira plodovnica (20t-26t)in so zaradi tega gibi manj izraziti,ampak to še ne pomeni da ga ne čutiš,moraš ga čutiti.user posted image

Ela čebela

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2008 20:40:56   
rossi
Zaenkrat hvala za odgovor.Pa bodi fajn.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2008 8:33:41   
lilka
Glede čuteneja otroka:
Te čisto razumem jaz sem bla pri prviuser posted image  ista, nisem vedla, a je to kar čutim tapravo in kako bi se moglo čutit premikanje otroka, ker je vsaka nosečnica drugače opisovala, pa težko je to opisat, potem ko pa postane izrazitejše, pa že točno veš zakaj gre, prvi premiki pa so nekaj posebnega in včasih sam ne veš zakaj gre....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu rossi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?