|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko se začne dojenček plaziti
22.7.2009 14:07:03   
otročnica
Imam problem, ki se je začel, ko se je moj dojenček začel plaziti okoli. Na vsak način namreč hoče iti v sobo od ta starejše (5,5 let). Tam seveda raziskuje in kaj razmeče, npr. tiste puzzle s številkami in črkami, ki so na tleh v sobi. Moja ta starejša hčerka se zato grozno jezi in še predno pride dojenček do vrat že panično nosi vse sorte pred vrata, da ja nebi mogel notri. On pa samo še bolj sili, se postavlja na nogice ob vrata in joka, dokler ga ne spustimo notri. Drugače ima svoje igrače v dnevni sobi, ampak njemu niso zanimive, želi raziskovati po celem stanovanju. Kako ste ve reševale podobne dileme?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko se začne dojenček plaziti
22.7.2009 14:12:58   
melanija
Nič nisem kaj dosti reševala jaz sem puncam razložila da je pač tako da imata brata, ki je rad pri njiju, ju gleda in opazuje. Da pred njim ne smeta zapirat vrat (da mu ne bi stisnili prstov med vrata), kar ni za njega naj imata na višjih policah in da mu igrače morata posodit. Ta starejša pa ima ravno tako kot tvoja 5,5 let ta mali pa 1leto. Nisem imela nobenega problema, so se lepo navadile, ko pride k njima ga zamotita s kakšno drugo rečjo da jima tiste katere rabijo pusti na miru.

(odgovor članu otročnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2009 15:28:12   
mateyka
se strinjam z melanijo. ne vem zakaj bi mu morala prepovedat igrače od starejše, naj se naučijo delit in posojat. kako boš pa to furala celo življenje? ne boš pustila tamalemu nikoli v sobo od starejšega? user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2009 15:52:31   
ZmajTolovaj
Tamala se bo morala malo prilagodit, ne user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2009 15:54:25   
otročnica
Mateyka, saj nisem jaz tista, ki mu ne pustim v sobo. Jaz bi srčno rada, da se naučita skupaj igrati. Pa se s ta večjo vedno znova prepiram glede tega, da ga mora pustiti v svojo sobo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2009 19:32:34   
diva 4
IZVIRNO SPOROČILO: otročnica

Mateyka, saj nisem jaz tista, ki mu ne pustim v sobo. Jaz bi srčno rada, da se naučita skupaj igrati. Pa se s ta večjo vedno znova prepiram glede tega, da ga mora pustiti v svojo sobo.

Oprosti, ampak nimaš se kaj prepirat s 5.5 letnico.Igrače se delijo, če je mali še premali za določene igrače jih postavite na višjo polico in pika.Kaj se to pravi, da bratec ne bi smel v njeno sobo.Jaz imam sicer 2 leti razlike med mojima in imata skupaj sobo in vsak svoje igrače , ki pa jih delita.Razumem tudi , da potrebuje otrok nekaj intimnosti, samo ne na tak način.

(odgovor članu otročnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2009 13:44:40   
mateyka
Oprosti, ampak nimaš se kaj prepirat s 5.5 letnico.Igrače se delijo, če je mali še premali za določene igrače jih postavite na višjo polico in pika.Kaj se to pravi, da bratec ne bi smel v njeno sobo.

točno to. to ni debata, to je tako v vaši hiši in pika. saj ni sosed, bratec je.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2009 15:03:07   
nia5
Takim malim je najbolj zanimivo to, česar ne sme oz naj ne bi. Bolj ga ne bo spustila v sobico, bolj bo hotel not user posted image . Tavečji razloži, da naj deli igrače in naj se poskusita skupaj igrat, s tvojo pomočjo seveda user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2009 8:12:11   
bori2
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Nič nisem kaj dosti reševala jaz sem puncam razložila da je pač tako da imata brata, ki je rad pri njiju, ju gleda in opazuje. Da pred njim ne smeta zapirat vrat (da mu ne bi stisnili prstov med vrata), kar ni za njega naj imata na višjih policah in da mu igrače morata posodit. Ta starejša pa ima ravno tako kot tvoja 5,5 let ta mali pa 1leto. Nisem imela nobenega problema, so se lepo navadile, ko pride k njima ga zamotita s kakšno drugo rečjo da jima tiste katere rabijo pusti na miru.

Otroci so radi skupaj. Naša dva 7 in 3 še vedno zapiirata in loputata z vrati - kao, ne smeš noter,... s tem, da dvakrat poči potem pa v trenutku skupaj glavo tiščita,...

Se bo treba pogovorit s tavečjo,...

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......