Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 17:01:04
|
|
|
|
NinaNiki
|
Malo hecno vprašanje upam, da boste vedele kaj me zanima: Preden se začne otroku neka bolezen, bodisi angina, bronhitis... tisti dan ali dva prej, ko že kašlja , ima utrujene očke, poln nosek, kako mu pomagat, da se mogoče izogneš bolezni??Je to sploh izvedljivo, namreč mi samo čistimo nosek z fiziološko in dobesedno čakamo, dokler se ne razvije kaj več Kaj naredit kot nekšno preventivo
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 17:19:47
|
|
|
|
moci
|
jaz se takrat spominim, da imamo vitaminski sirup pa pred spanjem jo skopam s kopeljo materine dušice ali ameriškega slamnika, včasih dodam še morsko sol. potem pa čisto posušit in hitro spat. aja, pa mažem jo tudi z materino dušico.
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 18:04:30
|
|
|
|
Janice1
|
v bistvu ne moreš kaj dosti naredit, če ima bronhitis, ki ga povzroča virus, je že okužen kakšne 4 dni, pol pa se razvije. Tako je bilo pri nas.Nobene vročine, poln nosek, ki sem ga spirala s fiziološko raztopino, kašelj tu pa tam, mazala sem ga z zeliščno kremo Bebival, pa ni pomagalo.Samo zakuhalo ga je in drugi dan je že imel bronhitis. Zdaj je v bistvu čas virusov in bakterij, ki kar krožijo med sabo, sploh če ga imaš v vrtcu.Tako da držim pesti, da se bo ne bo kaj hudega razvilo.
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 20:23:55
|
|
|
|
anitka7
|
jaz ga mažem zjutraj in zvečer po prsih z materino dušico od Just-a,če čez kakšne dva,tri dni bolš pa dodam še apisirup....star je 3,5 let pa še nikoli ni imel viroze,bronhitisa al kaj podobnega tko da ta recept kr deluje..no vsaj pri nas
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 20:34:45
|
|
|
|
J.L.
|
kje pa kupim kremo materine dušice? pa cena?
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 20:55:11
|
|
|
|
anitka7
|
materina dušica je od firme Just...njihovi izdelki se prodajajo samo preko hišne prodaje...tko kot tupperware mislim da je glih ene dva dni nazaj odprla ena forum o tem kera prodaja just
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 21:52:18
|
|
|
|
J.L.
|
anitka, na kateriem podforomu?
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 21:58:32
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. anitka, na kateriem podforomu? J.L. tu
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMamino pismo ginekologu, ki ji ni povedal ...Preberite čustveno pismo mame svojemu ginekologu, ki si je želela slišati resnico pred rojstvom otroka.
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: