![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 17:01:04
|
|
|
|
NinaNiki
|
Malo hecno vprašanje upam, da boste vedele kaj me zanima: Preden se začne otroku neka bolezen, bodisi angina, bronhitis... tisti dan ali dva prej, ko že kašlja , ima utrujene očke, poln nosek, kako mu pomagat, da se mogoče izogneš bolezni??Je to sploh izvedljivo, namreč mi samo čistimo nosek z fiziološko in dobesedno čakamo, dokler se ne razvije kaj več Kaj naredit kot nekšno preventivo
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 17:19:47
|
|
|
|
moci
|
jaz se takrat spominim, da imamo vitaminski sirup pa pred spanjem jo skopam s kopeljo materine dušice ali ameriškega slamnika, včasih dodam še morsko sol. potem pa čisto posušit in hitro spat. aja, pa mažem jo tudi z materino dušico.
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 18:04:30
|
|
|
|
Janice1
|
v bistvu ne moreš kaj dosti naredit, če ima bronhitis, ki ga povzroča virus, je že okužen kakšne 4 dni, pol pa se razvije. Tako je bilo pri nas.Nobene vročine, poln nosek, ki sem ga spirala s fiziološko raztopino, kašelj tu pa tam, mazala sem ga z zeliščno kremo Bebival, pa ni pomagalo.Samo zakuhalo ga je in drugi dan je že imel bronhitis. Zdaj je v bistvu čas virusov in bakterij, ki kar krožijo med sabo, sploh če ga imaš v vrtcu.Tako da držim pesti, da se bo ne bo kaj hudega razvilo.
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 20:23:55
|
|
|
|
anitka7
|
jaz ga mažem zjutraj in zvečer po prsih z materino dušico od Just-a,če čez kakšne dva,tri dni bolš pa dodam še apisirup....star je 3,5 let pa še nikoli ni imel viroze,bronhitisa al kaj podobnega tko da ta recept kr deluje..no vsaj pri nas
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 20:34:45
|
|
|
|
J.L.
|
kje pa kupim kremo materine dušice? pa cena?
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 20:55:11
|
|
|
|
anitka7
|
materina dušica je od firme Just...njihovi izdelki se prodajajo samo preko hišne prodaje...tko kot tupperware mislim da je glih ene dva dni nazaj odprla ena forum o tem kera prodaja just
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 21:52:18
|
|
|
|
J.L.
|
anitka, na kateriem podforomu?
|
|
|
|
RE: Ko se pripravlja na BOLEZEN 26.9.2009 21:58:32
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. anitka, na kateriem podforomu? J.L. tu
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSuper ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
imenababy girl 29katero ime vam je lepše??taj (
25%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ožbej (
19%)
![](/slike/poll/poll.gif)
tilen (
36%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
maj (
21%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!