Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2012 18:05:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 19:04:55
|
|
|
|
ronja
|
Ona, fauš! Sicer pa boš preživela v jakni, če boš imela spodaj topel pulover . Jaz sem mela zdajle flis in topel pulover in malega spredaj . Samo sem zmrznjena.
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 19:20:12
|
|
|
|
jar
|
na gorenjskem nam je prehodna jakna čisto dovolj, pa je pri nas 3-5 stopinj manj kot v prestolnici.
|
|
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 19:39:11
|
|
|
|
enea
|
samo veš kaj, ona, jaz v NG zvečer in zjutraj oblečem softšel, ker mi je mrzlo, pa eno majico z dolgimi rokavi spodaj,... saj če boš noter, je že ok, samo ko boš šla domov bo pa brrrrrr,........
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2012 20:17:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 20:37:19
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ne posplosuj gorenjskih temperaturnih navad na razvajene Primorce
|
|
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 21:18:27
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: jar na gorenjskem nam je prehodna jakna čisto dovolj, pa je pri nas 3-5 stopinj manj kot v prestolnici. ne posplosuj gorenjskih temperaturnih navad na razvajene Primorce
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 22:00:20
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: jar na gorenjskem nam je prehodna jakna čisto dovolj, pa je pri nas 3-5 stopinj manj kot v prestolnici. ne posplosuj gorenjskih temperaturnih navad na razvajene Primorce hA,HA, SAMO RES. Pred kakšnimi 10 dnevi v Lj, jaz in moj mož sva zmrzovala v usnjenih jaknah, tip z Bleda ki je bil z nama je pa skoraj švical v kratkih rokavih
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 22:13:25
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ne posplosuj gorenjskih temperaturnih navad na razvajene Primorce Se strinjam
|
|
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 22:14:38
|
|
|
|
ona
|
Nič,bom vzela softshel jakno,pa spodaj maolo debelejšo majco,pa bo če ne bo druge,ko gremo iz koncerta domov,bom pa tekla do avta,če bo premrzlo
|
|
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 22:15:55
|
|
|
|
ona
|
Še to...verjetnos te že uganile kam grem Zdej me pa še zanima,že ko smo v debati o Ljubljani,kako je z parkingom v Tivoliju,je kaj organizirano parkiranje ali je vse počez
|
|
|
|
RE: Ko pride primorka v Ljubljano :) 24.10.2012 22:53:26
|
|
|
|
josephine27
|
ko je koncert je vse počez sem včasih živela tam nasproti in ljudje kar po pločnikih puščajo avtomobile. no če se ni v zadnjih petih letih kaj spremenilo.
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?