|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko pride komisija...
29.12.2009 9:45:43   
vija vaja
Situacija:

Že  dva meseca sem na bolniški zaradi različnih zapletov v nosečnosti (krvavenja, krči,2x sem bila tudi na opazovanju v bolnici...) Bolniško imam podaljšano še za en mesec, do začetka porodniške.
V glavnem sem skos doma, komisije še nisem imela. Januarja pa mi mož za 3 tedne odhaja na službeno pot.
Sama bom mogla v vrtec peljat in it iskat hčerko, tut po špecarijo bo treba v trgovino...straršev nimam v bližini...

Kako je, če pride ravno v tistem času, ko me ni komisija? Me pokličejo, pustijo sporočilo? Ali pač nč in pridejo kasneje?user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko pride komisija...
29.12.2009 9:50:01   
KatMat
ce imas strogo pocivanje se tega drzi,ze zaradi tvojega nerojenega otrocka,ce pa nimas tega naj ti pa tvoj G napise pocitek z izhodi...ce mu razlozis kako in kaj bo napisel/a brez problema...tko se ti ni treba bati ce te kaksne pol urce urco ne bo doma...

(odgovor članu vija vaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2009 11:44:29   
n.nati
Z ginekologom se zmeni, da ti napiše, da lahko greš vsak dan na en kratek sprehod - če seveda s tem ne škodiš svojemu otročku, ko hodiš okrog. Jaz sem imela tako napisano, bila sem celo nosečnost v bolniški in sem vsak dan šla ven na sprehod, tudi po nakupih, ker sem se vredu počutila, komisije pa nisem imela nikoli.

(odgovor članu vija vaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2009 14:09:00   
silvy
Ouuuu, kako vam znese bit non-stop doma? Jaz imam tudi tako bolniško, pa sem vsak dan naokoli. Kako pa naj? Malega treba v vrtec peljat, it v trgovino, nabavit kaj za novorojenčka, materinska šola...mož gre full zgodaj in se pozno vrne. Včasih moja mama uskoči. Pa še na dopust smo šli nekaj dni nazaj. Če mi bo težil, se bom z ginekologom že zmenila, da sem bila na pregledu. Jaz sem bolj na bolniški zaradi nosečniškega diabetesa in kuharije ter rednega prehranjevanje.
Zdaj vsaki nosečnici komisija napiše, da se mora zadrževat doma. V prvi nosečnosti sem bila tudi vso nosečnost na bolniški, a mi ni pisalo, da se moram zadrževat doma.
Ti kar pelji otroka v vrtec in ne se preveč s tem obremenjevat.

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2009 20:19:32   
vaney
Jaz sem  tudi na bolniški in moram biti doma, pa večinoma tudi sem. Ok, zjutraj odpeljem sina v vrtec in grem po potrebi občasno v trgovino, lekarno, ampak kaj dosti več pa ne. Sem se malo "streznila", ko sem pred enim mesecem dobila inšpektorja na vrata sredi belega dne. In če je 1x prišel, nikjer ne piše, da ne bo še 1x. No, zdaj imam še 3 tedne bolniške, potem pa konec, ampak mislim, da bom vseeno v glavnem kar doma. Sicer se res ni dobro preveč obremenjavat in za vsak korak sekirat, kje te bo kdo iskal, ampak pretiravat pa tudi ne gre. Meni tudi trebuh ne dovoli, da bi pretiravala in se hitro spet znajdem na kavču, je najbolj zihr.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?