Gina
|
Jaz pa mislim, da je stvar taka, da imamo ljudje različne vrednote. Enim veliko pomenijo pozornosti, drugim darila, tretjim usluge, četrtim crkljanje, petim besedne spodbude, šestim.... No, jaz sem obupen primerek, kar se tiče datumov, pa kar se tiče kakšne pošte okrog pošiljat. Vsakič se ful prej opominjam, da moram nekaj narediti tisti dan, ampak ko pride, pa ful velikokrat pozabim. In mi je res žal, ampak jaz nisem tip, ki bi mi to veliko pomenilo. Zato in izključno zato ne polagam temu pozornosti. Mogoče zato tudi težje razumem, da to kdo enači z ljubeznijo, ker zame to ni tako velik pokazatelj le te. Je pa res, da paše, če tako pozornost dobiš. Moj je res ljubezniv in vsako leto pripravi zame presenečenje + otroke postavi v vrsto, mi kaj zapojejo, prinesejo darilo + kakšno torto.... Nazadnje mi je poleg vsega še 35 vrtnic kupil. Mislim res je pozoren, jaz pa ravno kontra. Saj ne, da bi ravno pozabila, ampak ne znam pa tako zelo veliko "slavje" iz tega naredit. Moj oče npr. vedno pozabi na moj rojstni dan. Samo jaz se zato nič ne sekiram. Tak pač je. Je pa fino ljudem povedat, da ti te reči veliko pomenijo. Jaz vem, da nekaterim veliko to pomeni, pa se še težko vedno pripravim, da ne pozabim, kaj šele, če človek tega ne ve, se ne zaveda, da drugemu to veliko pomeni. Tisti, ki mu pa to veliko pomeni, si pa tudi ne more pomagat, da tako čuti. Tak pač je. Zato jaz mislim, da je daleč najboljše ljudi osvestit, jim razložit kako čutiš, pa se počasi reči izboljšujejo. Zamerit mu pa ni treba. V vsakem primeru se čez 10 let zato ne boš več sekirala, zakaj bi se potem danes.
|