|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko podzavest znori,...
18.10.2005 9:49:49   
ElaM
Meni se blede oz. moji psihi user posted image user posted image . Ta mesec se res ne obremenjujem veliko z zanositvijo oz. očitno jaz tako mislim, podzavest pa nori.
Včeraj sem zvečer spila 2 deci kisa od kumaric, zvečer ob 11 sem fantazirala o kumarah, danes dopoldne mi je tako slabo, da sem šla bruhat slino. Pa je skoraj 100%, da user posted image nisem, ker me zvija in se mi bo kmalu ulilo. user posted image
Evo, toliko o mojih dobrih sklepih, ko sem trdno odločena, da ne bom psihirala me okrog prinese lastno telo.user posted image
Je že lažje, mal sem se mogla spihat.user posted image

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko podzavest znori,...
18.10.2005 10:33:11   
*Neja*
O, madona... user posted image  tole s kisom in kumarami...

Saj bo. Držimo pesti!!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 10:33:44   
muki1
Pa si sigurna, da nisi? Mogoče pa si namišljeno noseča, ene baje celo mleko dobijo, daj se malo skuliraj, saj boš že zanosila.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 10:50:06   
ElaM
U. Marička, mleko dobijo. No, tolk daleč jest nisem.user posted image user posted image
Saj zanimivo je samo to, ker se trenutno res ne obremenjujem s tem, pa taka zbrka.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2005 11:19:27   
muki1
Irmy, očitno da ti ni tako vseeno, kot si misliš, saj tvoja podzavest je del tebe. Pa saj bo, preberi kak lušten verz imaš v podpisu in bodi sonce. Res lep verz, ne spreminjaj ga. Tvoj podpis mi je med najboljšimi. Pa še ena je,ki ima v opisu Usoda malih; tak lušno. Kera je že to?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 11:41:52   
ElaM
Hvala muki1.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......