|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko ne moreš več zaupati človeku
16.1.2009 21:06:12   
Pikicapokica6
Enostavno se moram nekomu izpovedati. Kako reagirate vi, ko ugotovite, da človek, za katerega ste mislili, da mu lahko popolnoma zaupate, izneveri vaše zaupanje? Pa ne mislim na partnerja, mislim na sodelavko, s katero sva delili vse grde in lepe čase in si čisto vse povedali. Zdaj pa sem ugotovila, da me je ves čas opravljala za mojim hrbtom.....Da je izdala moje največje skrivnosti. Še vedno ne dojamem, kako sem bila lahko tako naivna? Ne vem, kaj naj naredim? Kako naj se obnašam, ko pridem v službo - se delam, kot da nič ni ali naj znorim? Nisem tip človeka, da bi z lahkoto izpovedala svoja čustva in imam ponavadi težave pri tem....Lažje pišem ali govorim po gsm-ju. To se mi zadnje čase pogosto dogaja - vedno na človeku vidim le dobro, verjamem sladkim besedam, potem pa dobim nož v hrbet. Ampak nikoli me pa kakšna stvar ni tako zabolela, kot tale.  

Prosim za kakšno mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko ne moreš več zaupati človeku
16.1.2009 21:12:03   
rija
Zamrzovalnik. Za vajine odnose.

...vox populi...

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2009 21:14:08   
mamči
Nič nisi bila naivna. Saj je normalno, da če se z nekom dobro razumeš in se sčasoma spoprijateljiš, da si med sabo mogoče tud kako "skrivnost" povesta.
In nisi ti kriva, kriva je ona. Ker tako se ne dela, sploh pa, da je v službi trobila okoli.
Kaj naredit ? Hm, jaz bi babnico dala na distanco, tako da bi se z njo pogovarjala samo kar je nujno. Ne bi pa nič pop... v službi, ker nisem tak tip in še ljudje bi imeli eno opravljanje več.
Te bo pa najverjetneje žrlo še lep čas. Ker take klevete pač pustijo posledice....sčasoma postajaš vedno bolj nedostopen in pretirano zaprt.

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2009 21:19:29   
Pikicapokica6
Najbolj zanimivo je to, da sva se še par dni nazaj pogovarjale o tem, kako sva veseli, da sediva skupaj, da nisva take kot druge kokoške, ki vse vprek opravljajo.....Kako mi je lahko gledala v oči in mi lagala. Sploh ne morem verjeti. Na začetku, ko sem zvedla, kaj se dogaja, nisem mogla verjeti. Sploh nisem želela o tem razmišljat, saj sem mislila, da je to le ena čenča izmed mnogih, ampak potem sem zvedla, da je bilo zraven prisotnih več ljudi, ki vsi enako pravijo.....Sploh ne dojamem.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2009 21:20:28   
Anonimen
Kako mi je lahko gledala v oči in mi lagala.

Tako pac je, tudi laz in opravljanje sta za nekatere duhovna hrana.

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2009 21:26:05   
mamči
Pa jo vprašaj, če je res taka čenča čenčasta.
Ker lahko je pa kdo ljubusumen na vajin prijateljski odnos in je vse tole zakuhal.
Ker to mi je tud poznano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2009 21:27:54   
Anonimen
Tudi to je mogoce, ja.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2009 21:56:06   
Pikicapokica6
Tudi na to sem že pomislila. Ampak ko pa so na dan prišle stvari, za katere je vedela le ona....Vem, da tukaj ne bom mogla rešit zadeve. Pa tudi ni v moji navadi, da se izpovedujem takole, nisem pa bila še nikoli v taki situaciji in trenutno se zlo grozno počutim. Namesto da bi se učila, sedim za računalnikom in kar nekaj bluzim.
Mislila sem, da se bolj močna. Če bi mi me kdo drug vprašal, kaj naj stori, bi mu gladko povedala, da naj se z osebo sooči. Ampak zdaj pa tega nisem sposobna. Mogoče bom jutri drugače gledala na stvar.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2009 8:44:56   
BLAŽIKA
Kaj naredit ? Hm, jaz bi babnico dala na distanco, tako da bi se z njo pogovarjala samo kar je nujno. Ne bi pa nič pop... v službi, ker nisem tak tip in še ljudje bi imeli eno opravljanje več.

Tudi jaz bi naredila takole.user posted image user posted image Če boš popizdila bo še samo slabše za tebe.

Moja punčka je moja največja sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2009 8:55:39   
Pat74
Jest bi pa babnico kar direkt vprašala, če je to res - ne vem, če je tako dobra igralka, da bi lahko skrila - saj te neverbalna komunikacija takoj izda. Povedala bi ji, kaj čutim in da ne želim imeti več opravka z njo. Kar se tiče skrivnosti, ki naj bi jih vedela samo ona, se pa lahko zagovarjaš tako, da rečeš, da je tisti, ki največji opravljivki vrjame, naiven in se samo posmehneš zraven. Verjamem, da je težko, ampak redko kdaj se zgodi, da kateri izmed sodelavcev ne izkoristi sebi v prid prijaznost in navidezno prijateljstvo sodelavca. Jaz sem se že zdavnaj naučila: da je služba služba, družba pa družba! Motiti se je pa tudi človeško in ne misli, da tudi sama nisem kdaj naredila tvoje napake - ampak tega se naučiš s starostjo in izkušnjami. Drži se!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2009 9:00:36   
Anonimen
Hm, jaz bi babnico dala na distanco, tako da bi se z njo pogovarjala samo kar je nujno. Ne bi pa nič pop...

Verjetno bi naredila enako, v prvi fazi.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2009 10:35:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Hm, jaz bi babnico dala na distanco, tako da bi se z njo pogovarjala samo kar je nujno. Ne bi pa nič pop...

Verjetno bi naredila enako, v prvi fazi.

Se močno strinjam. če bi pa kaj bezala vame, bi ji pa lepo rekla, da sem izvedela, da me je pač opravljala in da se na tako sodelavko ne morem več prijateljsko zanesti. Da sem globoko razočarana. Tudi če bi se mi sodelavka opravičila, da jo je zaneslo, je prijateljstva konec. Veš, v začetku bo hudo, ampak čas zaceli vse rane. Sem videla pa podobne primere tudi v naši službi. Ljudje sčasoma na "skrivnosti" pozabijo, prijateljstva s tako osebo pa absolutno ni več, vsem nam pa v poduk, da je družba družba, služba pa služba in pika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2009 14:47:46   
Gina
Jaz bi ji najbrž direkt povedala, da se mi zdi grdo grdo grdo, da je razlagala okrog tisto, kar sem ji zaupno povedala. ne vem pa, če bi se tako zelo sekirala zaradi tega.
1. ljudi okrog mene je veliko in ko en prijatelj gre, prideta dva druga nova
2. Pa kaj potem, če cel svet ve vse o meni? A sem zato kaj ogrožena? A nimam pravice imeti težave tako kot vsi drugi? A moram biti res čisto popolna in brez težav? Sicer je res, da je bolj fajn, če imam kakšne reči tudi zase, ker najbrž smo malenkost pa vsi zakompleksani, če ne bi bili, bi nam bilo pač popolnoma vseeno, kaj si drugi o nas mislijo,... ampak po drugi strani neke gromozanske škode pa tudi ni. Kaj hudiča ti pa zdaj lhko hudega naredijo, četudi vse vedo? Večina te bo itak razumela in si bodo mislili, da je tista, ki je vse povedala, nezaupanja vredna, saj sami ne bi hoteli, da se jim isto zgodi.Ostali ki te bodo obsojali, pa itak niso glih ljudje, s katerimi bi morala biti ti frendica in je potemtakem res popolnoma vseeno, kaj si o tebi mislijo in govorijo in bluzijo. To je njihov problem. Vedno se pa bodo našli ljudje, ki bodo nekaj rovarili proti tebi. Ga ni človeka, ki se mu to ne dogaja. Če nič ne vedo o tebi, si začno pa izmišljat in sklepat na osnovi tega, da si tolk zaprta vase, kaj vse hudega se ti mora dogajat, da si tolk nedostopna in umetna. Štekaš, ni razlike poveš ali ne poveš. Torej je sekirancija čist odveč.  

Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2009 17:15:12   
Pikicapokica6
Sem malo prespala zadevo in ugotovila, da se je res brez veze toliko sekirat. Boli, to ja....Bo pa občutila posledice. Zadevo bom z njo razčistila. Vem, da bo imela tisoč izgovorov in opravičil. Nikoli ne bo več moja zaupnica. Vem, da bo težko, saj skupaj sediva že skoraj 5 let. Ampak življenje gre naprej. Vedno sem jo  povsod zagovarjala, to pa sem dobila v zahvalo. Hvala punce za odgovore.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2009 12:32:25   
čipka
Tudi jaz sem že zdavnaj ugotovila, da ne moreš nikomur bolj zaupati razen sebi. Pa srečno.

my little babygirl - moja največja sreča
-

Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2009 14:23:42   
Mina1
amm that's all real life, jst zaupam le še sebi, tako pač je, življenje te naredi takega. Pa tisto veš ko pravijo, dobrota je sirota, tudi to drži, mene vedno tepe po glavi, samo se ne dam več. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2009 8:28:07   
Lalica1
Jah, ene se pač nikoli ne naučimo, se pa izboljšamo. Tudi jaz sem tip človeka, ki zlahka zaupa. Očitno vse ljudi sodim po sebi. In sem že velikokrat dobila po pi****. Pa sem spet naredila napako. Tudi sedaj jo še občasno naredim, ker ne morem verjeti, kako zlobni in škodoželjni so lahko ljudje. Se pa veliko bolj kontroliram, ker je res, da lahko zaupamo samo sebi!!!
Kaj narediti? Ne vem. Sigurno pa ni problem v tebi. Opravljajo in izdajajo zaupanje samo ljudje, ki sami sebe ne spoštujejo dovolj in potrebujejo nekoga (za katerega vedo, da je boljši od njih), da ga prikažejo v slabi luči. S tem sami sebe malce povzdignejo in se počutijo bolje. Jaz mislim, da je to v človekovi naravi in ima veliko opraviti z nizko stopnjo samozavesti in razočaranostjo nad svojim življenjem. Jaz tudi ne morem trditi, da sem presrečna in oh in sploh, ampak se mi zdi, da imam dovolj opravka sama s sabo in svojimi bližnjimi in nimam časa vtikati svojega nosu v druge. In če mi kdo zaupa, sigurno ohranim skrivnosti zase (niti mož, niti najboljša prijateljica ne izvesta, ker se mi zdi tako prav.
S sodelavko pa naredi kot se ti bo zdelo. Vsekakor pa ji daj do znanja, da te je zelo razočarala in tega nisi pričakovala od nje. Da ti zaupanje pomeni veliko in ga je ona izgubila. V prihodnje pa pazi kaj ji govoriš in j o daj na hladno.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?