|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 12:46:47   
primorka26
Saj ne drugega. Rabim samo kakšno pomirjajočo besedo.

Enkrat ste mi že odgovorile, danes pa spet... Nikoli si nisem mislila, da bom diplomirala na temo menstruacija.

Oktobra sem prenehala s tabletkami. Prva menstr. po 45 dneh, druga 9.1.2005 spet točno na 45. dan, tretje pa še danes vedno ni. 5 dni nazaj sem tudi naredila test, pa nič. Tudi nobenih znakov, NIČ :zmeden:

Kaj se naredi v tem primeru. Saj ne da moram zanosti ta mesec ampak enkrat do konca poletja pa mogoče...

Mogoče kakšna izkušnja, kaj podobnega...:rozica:

CAU:) + en lep sončen dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 12:50:30   
baguSka
:)- Moraš zanosit???

(odgovor članu primorka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 12:52:44   
Udb
primorka, to je pa skoraj tako kot bi opisovala moje probleme!! ;) Jaz sem nehala s tabletki aprila 2004 - M so potem sledile na 50, 60, 60, 70 dni. No, tudi naslednje ni in ni bilo in potem sem 85.dan naredila test....in danes sem 8 t :nosecka:!!

Težko ti kaj rečem - nekaterim se cikel uredi takoj, nekaterim nikoli! Je pa zelo zoprno! Veliko je odvisno od tvojega G! Pomeni se z njim in morda ti bo dal tabletke za ureditev cikla!

Drži se! Nikoli ni prepozno da uspe!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 12:54:34   
Sandra*
Ojla!

Tudi jaz bom kmalu doktorirala na to temo:)-:)-:)-, ampak sem rekla da ta mesec ne bom prav navijala za :duda: ker nebi rada da bi bil mali rojen decembra, tko da grem drugi mesec spet u akcijo. Ne vem ti pomagat, ampak midva se trudiva od avgusta 04, pa imam že 1000100 problemov, ki si jih sama razlagam, da zato ne zanosim, tk da mam 18.3 gin, pol bomo pa vidl, itak bo pomoje rekla, da še ni en let kar se matrava in da ne more nič pomagat. Verjame kako težko ti je čakati na :modri: še posebej če je :hudicek: bolj neredne narave, kot moja.

:miska:Dons sm ugotovila, da mam še en problem, ko mi ga moj lubi da not (ne znam drgač povedat) me v kakšnem položaju ful zaboli v jajčnikih? ne vem kaj to pomeni, upam, pa za obe in za ostale ki čakate na :roza::modri::roza::modri: da jih bomo čimprej zagledale in da bomo :nosecka:!

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 12:55:00   
baguSka
Oprosti - sm se samo mau pohecala..:ups: Samo si res dobro napisala!

Želim ti vse naj naj in da bi res do poletja zanosila.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 14:29:02   
Andy13
Primorka,
žal ti ne preostane drugega kakor čakati. Poskušaj se čimmanj obremenjevati. Test pa ponovi žez kakšnih 5 dni. Zate in za vse čakajoče držim :miska:, da boste zagledale :modri::roza:.

Lp, Andy

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 14:37:58   
baguSka
Andy kakšn je pa pr teb kej stanje??

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 14:51:37   
mujcek
Meni pa je čisto vseeno kateri mesec bi se rodila :duda:, samo da bi jo dobila :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ko najbolj čakaš...
8.3.2005 14:55:06   
enci
Ciao primorka26,
moje stanje po prenehanju s KT je bilo zelo podobno tvojemu, M je prisla na 75. dan, pa potem spet ne ... itd. gin mi je predpisala Dabroston in vsak mesec, ko sem pojedla tiste tablete sem dobila M. Po enem letu poskusanja me je poslala na HSG, takrat so mi naredili tudi UZ in ugotovili, da imam policisticne jajcnike in nadalnje tudi da nimam ovulacij ... itd.
Predlagam ti, da se dogovoris s svojim ginekologom za obisk in mu/ji poves, kako in kaj pa ti bo skusal pomagati.
Srecno pred poletjem!!!!
enci :metulj:
(p.s.tudi primorka drugace)

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ko najbolj čakaš...
9.3.2005 10:21:14   
bobika
Kr nekaj nas je takih, ki selamo diplomo iz menstruacije. Moje stanje je podobno tvojemu. oktbra 2003 sem prenehala s tabletkami. prva m je bila po 35, druga po 40 tretja pa s pomočjo dabrostona po 122 dneh. Potem pa 75, 55, 47, 39,46,47 tak nekje. Vem cifre, ker sem ravno včeraj gledala, kolendarček. Do letošnjega leta nisma delala na:duda:.
Kaj pred jemanjem tabletk si imela redne m? Moja g mi ni znala povedati,kaj je narobe da je tak nenatančna ta naša :hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.